Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

red.jpg

Filed under: Nyheter — Familien May 1, 2007 @ 6:55 pm

red.jpg


11 Kommentarer »

  1. Jeg får så vondt inni meg. Jeg kjenner ikke deg, men jeg vet at dette fortjener ingen, og spesielt ikkeen som er så ung som deg. jeg har selv vært kreftsyk i to år, og når jeg ble frisk igjen sa jeg det samme som deg: Ikke utsett noe til i morgen, lev i dag! Det er utrolig viktig, for vi vet rett og slett ikke hva som skjer i morgen.

    Jeg bare håper at du får noen fine måneder i sommer med familien, venner og ikke minst din forlovede.

    ~Linda~

    Comment by Linda Nordrik Hansen — May 2, 2007 @ 11:34 am

  2. Ditt pågangsmot og styrke er så imponerende at jeg blir slått i bakken. En ung gutt som deg som har innsett verdien av livet selv om det blir alt for kort har satt sterke spor i meg og mine nærmeste. Vi følger med og leser alt du skriver, din indre ro og selvinnsikt skulle alle hatt!

    Håper du klarer å få til det du ønsker og vil i den nærmeste fremtid, vi ønsker deg og dine lykke til, både i nåtid og fremtid.

    Du er en sann inspirasjonskilde for oss alle!

    Comment by Kristine — May 3, 2007 @ 10:22 am

  3. Hei…Håper det går bra med deg.Jeg kjenner deg ikke men vet om deg.Håper du får mange fine stunder med familie og venner og forlåveden din.

    Hilsen Julie

    Comment by Julie Flatmo — May 3, 2007 @ 4:16 pm

  4. Hei
    Det er helt ubeskrivelig for ett pågangsmot du har-her har vi mye og lære!
    Håper du får en fin tid sammen med dine nærmeste ,jeg kjenner deg ikke men fikk høre om siden din og har fulgt med deg der.Som sagt du er tapper!! stå på!!

    Comment by annkristin — May 3, 2007 @ 8:06 pm

  5. Jeg har lest og fulgt med på siden din den siste tiden og det er utrolige sterke og ærlige ord du deler med verden. Jeg er helt imponert over din positivitet tross det du nå har delt med oss. Vit at dine holdninger sjarmerer og blir husket! Varme hilsener fra en Oppdaling og tidligere familiekonkurrent (Intersport :-) ) Vibeke Mjøen

    Comment by Vibeke Mjøen — May 3, 2007 @ 9:23 pm

  6. Kjære dere.. alle sammen.
    Jeg beundrer ditt pågangsmot! og at du ikke har gitt opp livet er en utrolig bra beskrivelse! stå på og lev og nyt alle stunder. de små tingene er de som teller når det kommer til det hele. Ta godt vare på hverandre alle sammen.
    Thea og du ser så vakre ut sammen!

    Lenge leve kjærligheten!
    God klem fra meg

    Comment by jente24 — May 4, 2007 @ 11:44 am

  7. Må bare få sagt at det pågangsmotet og den livsgleden du har er helt utrolig. Håper virkelig at du får det fint med familien, venner og din kjære Thea fremover. Stå på Øivind Andrè, du er virkelig en inspirasjonskilde for oss andre.

    Comment by Lise Lauvås Neerland — May 5, 2007 @ 1:25 pm

  8. Hei Øyvind Andre

    Gripende historie. Tårene mine renner og jeg synes at dette er skikkelig urettferdig mot deg og familien din. En livs glad gutt som deg burde leve livet sitt som de fleste 23åreinger!

    Jeg husker deg da vi var yngre. Vi (Jeg, du,Camilla, Morten og Eistein elverhøi, broren min Bardia, ståle Vikestad, Bjarne (din fetter) og alle de andre ungene i nabolahet som pleide å spille fotball, hoppe på ski ned i gottheimsbakken, sykle, bade i elva..osv..
    Det virker som om det var i går! Gode minner å ha med seg videre.

    Jeg håper og veit at du ikke gir opp livet. Er veldig ening med faren din der han sier “du har ikke gitt opp livte, men det er livet som har gitt opp deg”
    Stå på! Så lenge du ikke gir opp, kan absolutt ingenting gi deg opp;-)

    Du er utrolig heldig som har så mange folk rundet deg som bryr seg om deg og som gir deg håp og styrke. Slik som din familie og din vakre forlovde gjør.

    Ikke gi opp håpet, uten håp har man ingenting.

    Jeg og familien min ønsker deg til lykke med kampen og ønsker deg alt vel;-))

    Mvh Mariam.
    fam Jansepar

    Comment by Mariam — May 6, 2007 @ 4:27 pm

  9. :(:(:(:(:( er så lei meg:(:(:(

    Comment by marjila — May 15, 2007 @ 12:40 am

  10. Kjente ikke deg Øyvind.. Men, etter flere ganger å ha sett gruppa til ære for deg på facebook måtte jeg sjekke.. Herregud for en kamp du kjempet! Du var et helt fantastisk menneske! Synd det måtte ta slutt, men kanskje har du det bedre der du er nå..

    Mvh Rannveig

    Comment by Rannveig Engdal — May 26, 2007 @ 9:16 pm

  11. Kjære dere.

    Jeg vet ikke hva jeg skal si, men jeg ble nødt til å skrive noe. For noen flotte mennesker dere er, og for en flott gutt dere har mistet. Man kan jo ikke annet enn å gråte, men dere er heldige som har hatt ham som sønn, bror og kjæreste. Jeg føler dypt med dere, og ønsker dere alt godt videre. Gode klemmer fra Sylvia.

    Comment by Sylvia Zammit — June 1, 2007 @ 8:49 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar