Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Uke 43

Filed under: Nyheter — Familien October 27, 2006 @ 1:06 am

Ja da var vi i atter i en ny uke…som igjen vil si nye blodprøver. Jeg har den glede og få medele til alle der ute, at alle de vanlige prøvene holder seg stabilt bra. Nesten akkurat likt som forrige gang. Noen av lever-verdien hadde gått ned forrige gang, noe som er veldig bra. Mens to andre lever -verdier hadde gått bitte-litt opp, noe som ikke er fullt så bra! Men den viktigste lever -verdien hadde gått ned. Så det er veldig positivt. Men det blir nok ikke så jeg kan sette meg ned og nyte et glass med edle-dråper ennå….. Til alle dere som lurer på hvordan “kampen FOR kiloene” går, så kan jeg si det at jeg hadde ny topp måling i dag (26.10.06). Nå er jeg oppe i hele 54,4kg. Det er 7,4kg opp fra bottom-low!!! Målet var å nå 60kg til starten av november, men jeg ser nå at det blir vanskelig, har liksom stagnert litt her på 53-54kg…men med litt styrketrening om dagene og med jula som hjelp. Så tror jeg nok at jeg passerer det magiske tallet 60kg før det nye året ringer inn!! 

Til helgen blir det en litt tidlig feiring av min 22årsdag (fyller den 6.nov) i ekte Halloween stil. Det tror jeg blir helt konge….handlet inn masse snop og skuuuummle ting.

 


Uke 42

Filed under: Nyheter — Familien October 19, 2006 @ 11:47 pm

Ja da er vi atter i en ny uke…. og denne uken skulle bli en litt mer spennende uke. Da legen min, Jens Hammerstrøm bestemte at vi skulle ta en ny beinmargsprøve på torsdag (19.10.06). Dette på grunn av at blod-verdiene mine hadde sunket litt i det siste. Dette kunne skyldes at jeg hadde en form for kraftig forkjølelese i helgen (antydning til lungebetennelse). Men han vi ville være på den sikre siden. Derfor ble det med en beinmargsprøve! Den ble tatt med x antall studenter som øyenvitner. Men siden jeg alltid har vært vant til litt ekstra oppmerksomhet (hehe) og at jeg har vært igjennom mye værre enn en enkel beinmargsprøve (selv om det kan gjøre litt vondt ja, ikke misforstå meg…) så var det helt ok for meg. Selve prøven gikk bra og resultatet var deretter…. De kan fortsatt ikke finne spor av kreft i beinmargen min. Jippi!! Formen blir stadig bedre den også, hudfargen min begynner så vidt å normalisere seg og jeg er mindre gul i øynene enn tidligere. Dette kommer av behandlingen jeg får her på dialysen i Trondheim. Det er noe som kalles fotoferese!

Hva er fotoferese?   -Fotoferese er en behandlingsform der man fra blodbanen separerer en liten mengde hvite blodlegemer som deretter behanles med et kjemisk stoff pluss ultrafiolett lys og deretter gies tilbake til pasienten.                                                                                           Dette har jeg ligget og fått 2ganger i uken nå de siste 4ukene. Fremover nå blir det bare hver andre uke. Dette er noe som tydeligvis har vært med og hjulpet meg tilbake i hverdagen. For alle legene på sykehuset er faktisk litt overrasket om at jeg er så “frisk” som jeg er nå. For ikke ta meg feil… jeg har fortsatt veldig høye lever-verdier. Noe som vi fortsatt må jobbe for og få nedover, men vi kan ikke gi for mye medesiner mot det heller, for da gir vi ekstra spillerom for de små rakkerne av kreftceller som muligens har gjemt seg bort en plass i kroppen min. Så det er en vanskelig jobb for legene, men jeg veit de gjør sitt aller beste for meg!

Ellers så kan jeg si at uken har gått med på kake-baking…ja jeg baker. Det ble en herlig tropisk aroma denne gangen…må smakes!! Innkjøp av kontorstol, pult og trådløst tastatur og mus. Så nå har jeg ingen spesiel unnskylding for å ikke oppdatere denne fine siden.

Ja…da har dere fått vite en del om ting som har skjedd, stay tuned for more news!!

Uke 41

Filed under: Nyheter — Familien October 9, 2006 @ 7:22 pm

Heisann!
Ja da er siden oppe og går… Jeg, ØA, skal prøve og holde dere oppdatert om min egen helse tilstand i tiden fremover. For jeg vet at det er mange der ute som tenker på meg. Det setter jeg veldig stor pris, det skal dere vite!! Jeg var hos legen min i dag, og fikk mer eller mindre bare posifive svar derifra. Man kan iallefall ikke se noen leukemi-celler i blodet mitt. For selv om jeg er kreft-fri for øyeblikket, så kan det være noen stygge rakkere som ligger helt ytterst i stortåa og bare venter på og blomstre…. men den tid, den sorg! Her lever vi nå!!
Dagene mine går med på å spise mat, prøve og trene, spise, spise og spise mer mat! Målet mitt er og komme meg opp på 60kg. Det blir nok ikke med det første ser jeg… veier til dags dato 52,4kg. Det blir en spennende kamp mot kiloene…følg med videre!!

Velkommen til Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Filed under: Nyheter — admin October 8, 2006 @ 2:57 pm

31-01-2008

MERK-MERK-MERK-MERK!!

P.G.A. FEIL PÅ SIDENE KOMMER DENNE SIDEN OPP ISTEDET FOR NYHETER. FOR Å FÅ MED DET SISTE SOM ER SKREVET SÅ GÅ INN ENTEN PÅ NYHETER UNDER “KATEGORI” ELLER PÅ F.EKS. JANUAR 2008

 

Heisann. Nå er sidene oppe, men mangler enda litt arbeid før vi kan si den er ferdig. Eller, den bli vel egentlig aldri ferdig!

Stikk innom for å sjekke bloggen med nyheter!

dscn0073.jpg