Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Uke 48

Filed under: Nyheter — Familien November 30, 2006 @ 5:39 pm

Ja da var vi i atter i en ny uke…. og nye blodprøver er tatt og blitt godkjent av min myndige lege!! Blodplatene har steget enda litt til, noe som er veldig positivt. Mens HB (blodprosenten) har gått ned bitte litt. Ikke noe drastisk, fra 10,3 til 9,9. Det er bare det at jeg bør helst ligge på over 10 i HB når jeg går på FF (fotoferese). Sårene i munnen som kom tilbake mens jeg var i Skotland har gått bort. Det hjalp å gå tilbake til den gamle medisinen. Så da spiser jeg som bare det igjen, noe som igjen vistes på vekta! Jeg veier nå 57,4kg. 60kg here I come!! Dagene går no som normalt…snart jul. Noe som jeg gleder meg veldig til. Lå for det meste på sykehuset forrige jul.. :( Har laget en mega fin pakke-adventskalender til min kjære Thea. Noe som jeg fant ut ettehvert ikke er noe billig sak. Neste år blir sjokolade kalender fra polen!! Jaja.. da vet dere det. Håper alle får en fin førstesøndag i advent!! See ya..


Uke 46 & 47

Filed under: Nyheter — Familien November 21, 2006 @ 9:32 pm

Ja da var vi i atter i en ny uke…. vel..det blir vel litt feil å begynne med den strofen der nå. For det har gått to uker siden sist oppdatering. Noe som skyldes en fin liten tur over til “The Brave Scotland”. Jeg dro over dit som tactical coach for det fremmadstormene laget team Vitnett jr. Vi dro fra Norge på mandagen til Perth. Der vi (les de!!) lå i treningsleir i 3 dager. Så dro vi videre opp til the highland, Inverness for å være mer presis. Der vi skulle delta i en av europas største juniorturneringer. Det ble med en fin, fin 6.plass til slutt etter å ha blitt slått ut i kvartfinalen av det Sveitsiske junior landslaget som gikk og vant hele turneringen.

Selv må jeg si at jeg overrasket både meg selv og min far med at jeg klarte å være med 100% ut alle dagene. Men jeg må ærlig innrømme å si at rumpa mi flyttet seg ikke fra sofaen mer enn den måtte når jeg først kom hjem i leiligheten på mandagen :)

Jeg har i dag tatt blodprøver for denne uken. Hadde egentlig ikke time før på torsdagen, som jo er min faste dag, men pga tilbakekomst av irriterende munnsår. Ville jeg høre hva Jens (Jens Hammerstrøm = legen min) hadde å si. Jeg selv tror at det kommer av medisinen jeg tar for det, det trodde han også at det muligens kunne være. Så derfor byttet vi medisin type igjen. Så da får jeg prøve det noen dager og se om det blir noe bedring. For akkurat for øyeblikket får jeg ikke til å spise det jeg vil igjen. Er ikke veldig gira på å begynne med tomatsuppe og babygrøt igjen. Noe jeg har spist i dag. Men som sagt, vi får bare vente å se, og håpe på det beste. Til slutt vil jeg bare påpeke at jeg nå veier 56,6kg….kan nesten lukte 60tallet!!

Uke 45

Filed under: Nyheter — Familien November 9, 2006 @ 7:09 pm

Ja da var vi i atter i en ny uke…. en uke der jeg ble et helt år eldre og noen blodplater rikere! Prøvesvarene fra denne uken viser nemelig at blodplatene stiger bra oppover. Noe legen min var veldig fornøyd med. Leververdien fra forrige gang var mer eller mindre uforandret. Noe hadde gått litt ned, mens noe annet sto på stede hvil. Men han var spent på å få se dagens prøver, for han syntes faktisk jeg hadde blitt mindre gul i øynene. Noe som kommer fra nettopp leverproblemene. Ellers så har Thea nettopp reist fra meg…for helgen. hehe… Hun og faren skal til molde og besøke momse. Farmoren til Thea. Mens jeg blir her hjemme og holder fortet. Jeg reiser nemelig til Skottland på mandagen. Derfor blir det nok sikkert ikke noe oppdateringer neste uke, men en desto større en uken etter på! Jepp, det var alt for denne gang….jo det var sant, har blitt litt mindre spising denne uken, så jeg hadde bare gått opp 0.2kg denne uken. Vekten stoppet på 55.6kg. See ya!


Takker…

Filed under: Nyheter — Familien November 7, 2006 @ 1:45 pm

Vil bare takke alle de som sendte meg gratulasjonsmelding på mobilen i går…. Selve dagen ble jo feiret forrige helg, så i går ble det bare en bedre middag med min kjære samboer Thea og pappa Bjørn. Det ble servert laks med mye godt til… Nye oppdateringer kommer til helgen.


Uke 44

Filed under: Nyheter — Familien November 2, 2006 @ 8:40 pm

Ja da var vi i atter i en ny uke…..og for en busy uke det har vært!! Den har inneholdt alt fra heftig Halloween party/bursdags feiring her i Trondheim til late dager med LEGO bygging med Emilie (min søte niese!!) på Oppdal. Var til legen i dag, som vanlig på torsdager. Og som i forrige uke, så var alle prøvesvarene som den rene solskinns historien….vel det er vel kanskje å ta i da men. De går i alle fall i riktig rettning. Ikke minst vekten har gått opp enda litt til. Nå veier jeg hele 55.4kg. Ikke dårlig bare det!! Men det er kanskje ikke så rart heller, for er det noe jeg gjør for tiden så er det å spise. Spiser jo som en hest om dagene. Er oppi 3middager på noen dager, sånn blir det vel etter man har ligget og drømt om mat i 2måneder!! hehe.. Ja så har jeg vært på FF (FotoFerese) i dag, og skal tilbake dit i morgen. Får håpe de kommende behandlingene med FF fram til jul vil gjøre huden min ennå litt lysere, for hvis ikke så vet jeg hvem som vil skille seg litt ut på dette årets julebilder..

PS! For de som venter på kalendere, så kan jeg medele dere om de har nettopp kommet ut av trykken. Og at de skal dukke opp om ikke så alt for lenge. Og for dere som ennå ikke har bestillt “Curling kalenderen for 2007″. Så kan dere få kjøpt den igjennom meg. Pengene går selvfølgelig rett i kassa til innsamlingsaksjonen.