Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Uke 51

Filed under: Nyheter — Familien December 21, 2006 @ 9:00 pm

Ja da var vi i atter i en ny uke….og julen nærmer seg med stormskritt!! For min del håper jeg denne julen blir mye bedre enn forrige jul. Julen i fjor var nemlig slik… Jeg kom hjem lillejulaften, sulten som bare det etter kun å ha spist tørre brødskiver og dårlig middag på sykehuset…ja det var de dagene jeg hadde matlyst! Satt meg til bords, vi har tradisjon med å dekke på et gedigent kveldsmat bord med allt av pålegg man kan ønske seg. Og der ble jeg sittende i et par timer. Jeg spiste vel opp en hel grov-leverpostei pakke for meg selv + litt sylte og masse annet godt. Dette ble litt av et sjokk for den stakkarslige magen min, så det hele endte opp med at jeg fikk en kraftig forstoppelse og noen utrolige magesmerter. Så det ble ikke noe pinnekjøtt på julaften og ikke noe kalkun 1.juledag…det ble heller med en tidlig retur til St. Olavs i Trondheim 2.juledag. Så det var fjorårets jul.

Men i år ser jeg frem til å hive i meg litt saftig pinnekjøtt på julaften og litt ennå saftigere kalkun på 1.juledag. Tradisjon det vettu!!! Og er det noen i familien som passer på at tradisjonene holder ved like så er det Grøseth´n sjøl ja… Jeg selv er overraskende nok ferdig med alle julegavene. Jeg har som regel brukt å handlet de inn lille-julaften, men da blir det som regel bare noe skit, men i år tror jeg nok alle skal bli fornøyd når de åpner opp gavene sine fra meg ja!! I allefall Thea…. huhummm..

                                                          sant1.gif

Dagens prøver var mer eller mindre uforandret fra forrige gang…ligger stabilt på det meste. Blir litt spennende på nyåret nå… Jeg skal ta en ny beinmargs undersøkelse. Den skal de gå grundig til verks med. Og hvis de ikke finner noe spor av kreftceller der. Så vil de prøve å starte opp med et nytt medikament som vil gå tøffere ut mot gvh`n. Hvis det blir sånn at de fortsatt kan se noen kreftceller, så betyr ikke det at jeg har fått et nytt tilbakefall. Det vil bare si at de fant de 1-4% av kreft som det ennå kan være igjen i margen min!! Så følg med på nyåret også så får dere se……

Det var alt for denne gang, nå gjenstår det bar for meg å ønske alle sammen som har fulgt med meg i denne tøffe perioden en GOD JUL & et riktig GODT NYTT ÅR!

penguin1.gif

PS! Vekten stoppet på 59,6kg i dag….. dette er med klær da vel og merke. Men jeg tror nok at jeg skal klare å tippe over 60kg all naturell til nyåret!! Følg med videre så får du se… 


Uke 50

Filed under: Nyheter — Familien December 15, 2006 @ 12:55 am

Ja da var vi i atter i en ny uke….ny uke betyr nye blodprøver. I dag hadde HB-n steget til hele 11.3. Så høyt har jeg ikke vært uten å fått blodoverføring på nesten 1år. Ikke dårlig bare det…. Men selvsagt så hadde blodplatene sunket igjen. Er det ikke det ene så er det jammen meg ta det andre. Leververdi-kampen endte 1-1 idag. Bilirubinen hadde sunket (det er det stoffet som får meg til å se ut som en Piccaso skikkelse, med brun/blå hud og gule øyne!), mens noe annet hadde steget. Men siden det er Bilirubinen vi ser helst på, så sier vi liksågreit at de fikk inn et mål på overtid, slik at leververdi-kampen gikk 2-1 i min favør denne gangen… ;) Ellers så må jeg få med at jeg har med min søte kjæreste vært på Rena og besøkt store-søss, Per Marius (kjæresten til Camilla) og litjtuppa mi Emilie denne uken. Det var kjempekoselig, Emilie sto på trappen og skrek da vi dro på onsdagen. Det var litt trist, men jeg ser henne igjen på lillejulaften. Thea må nok vente ennå noen dager før hun får se henne igjen! For de som lurer på om jeg klarer å få vektskåla til å tippe over 60kg til nyåret ringer inn, så kan jeg meddele at vekta viste 58,2kg på veiing i dag!!! :D Har sluntret litt med treninga denne uken, skal bli bedre til neste uke. Pluss at nå er det ikke lenge til julematen skal fortæres. Så det ser lyst ut gutter og jenter. Jau bau…det var alt for denne gang!

PS! Takk til alle de som har stemt på meg i kåringen til årets navn i Oppdal, og på forhånd takk til alle de som går inn å stemmer på meg på www.opp.no etter at dere leser dette… Hehe… See ya!

Uke 49

Filed under: Nyheter — Familien December 7, 2006 @ 9:56 pm

Ja da var vi i atter i en ny uke….denne uken har bestått av besøk fra min kjære mor og far. Da ble det som vanlig når vi samles, et bedre biff-måltid!! My favourite!! På mandagen var jeg og sjekket beintettheten min, siden man kan utvikle beinskjørhet av bruk av stor dose Prednisolon (kortison) over lengre tid. Prøvesvarene viste helt normale tall, men de var litt lavere enn normalt for gutter på min alder. Men ikke noe grunn til bekymring ennå. Tirsdagen var jeg til undersøkelse til hudlegen. Det gikk fint, og problemet der skal nok komme bort om en liten måned. Så da kan man vel ikke klage så mye på det heller. Tok blodprøver i dag (torsdag), HB har gått opp til 10,3 igjen. Noe som er veldig positivt og blodplatene fortsetter å stige så smått oppover de også. De lå i dag på 69.

Ellers i dag har Thea og jeg baket STORE kanelboller og vanlige boller. Dessuten har vi snekret sammen et lite hyggelig pepperkakehus. Akkurat nå sitter Thea å ser tv mens jeg jobber med mitt. Så skal vi starte med å lage julekort… Et aldri så lite juleverksted her i dag! Vekta var desverre uforandret i dag. Men jeg tenker at jula vil komme godt til nytte hvis jeg skal klare målet mitt, som er å se 60tallet til 1.jan!! Det var det gutter og jenter, ha en fortsatt fin førjulstid alle sammen!!


Bilder!!

Filed under: Nyheter — Familien December 6, 2006 @ 6:50 pm

Endelig har jeg lært meg hvordan jeg legger inn på bilder…eller sånn halveis iallefall. Er kun i startfasen ennå, så jeg har ikke fått formatert bildene ennå. Så noen av de blir enorm store nåre dere trykker på de. Men dette er iallefall en start. Så da får dere titte litt på bildene som dere finner under “Bilder” (da-ahh) på høyre side. Det vil komme flere bildere i løpet av uken. Har også lagt inn noen bilder på “Historikk” og “Om ØA”.