Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Uke 3

Filed under: Nyheter — Familien January 19, 2007 @ 7:31 pm

Ja da var vi atter i en ny uke….en uke med mye soving, soving og atter soving! Det kommer av at jeg har trappet ned så mye på prednisolen som har gitt meg en “falsk” energifølelese de siste månedene. Men med mindre prednisol tabletter kommer det flere andre tabletter. Jeg begynnte med de nye tablettene som skal ta bort litt av all den gvh`n som herjer med leveren min. Jeg fikk et spørsmål her om dagen. Det var ei som lurte på om jeg kunne beskrive helsetilstanden slik den er til dags dato. Slik som det er nå, så kan jeg kalle meg kreft-fri. Men det er heller ikke kreften som har vært det store problemet de siste 5månedene. Det er det gvh`n i leveren. For at dere skal forstå litt hvor dårlig den leveren min er så kan jeg gi et lite eksempel. For dere som har sett den amerikanske dokumentaren “Super size me”. Så vet dere at det var en som skulle kun spise McDonalds mat i 30dager. Leververdien hans (det var ALAT verdien de så på.) var på 20 når han startet. 20 er det en normal frisk person skal ligge på. Etter ca. 20-25dager hadde ALAT`n steget opp til 169, da syntes legen hans at det var uforsvarelig og fortsette med prosjektet. Min ALAT verdi i sommer var på godt over 1000. Dette er da en dødelig høy verdi. Heldigvis gikk det bra med meg da, og vi kunne starte med medisiner for å få ned verdien. ALAT verdien min denne uken er på 735, altså ennå veldig, veldig høy! Så selv om jeg nå er kreftfri, så har jeg fortsatt igjen en veldig lang vei og gå før jeg kan kalle meg frisk. Så da har dere fått et lite glimt av helsetilstanden min nå. Skulle det værenoe mer dere lurer på så er det bare og spørre. Skal få tatt noen nye bilder denne uken som blir lagt inn på neste oppdatering. Så får dere se hvordan jeg ser ut nå…. Jepp, det var alt for denne gang. Jo det var sant, for de som lurer på hvor jeg ligger ann forhold til vekta, så må jeg desverre si at jeg har stagnert litt her på 58kg. Vekta viste 58,8kgpå sist veiing! Jaja… see ya!


EXTRA, EXTRA!!

Filed under: Nyheter — Familien January 14, 2007 @ 4:31 pm

Grunnet litt tekniske problemer med det trødløsenettet her hjemme, har jeg desverre ikke fått lagt inn på nyheten om beinmargsprøve resultatet. Jeg fikk nemlig en hyggelig telefon fra legen min på fredagen. Han kunne ikke se noe til de stygge kreftcellene, men det som var bedre enn det var at de som skulle sjekke det skikkelig grundig ikke kunne finne noen celler heller… :D Så det ser ut til at denne gutten med god hjelp fra noen treige celler, god medisinering fra legen min og en hel del pågangsmot har klart å slå kreften tilbake….for godt som det ser ut til nå iallefall!!

Uke 2

Filed under: Nyheter — Familien January 11, 2007 @ 8:02 pm

Ja da var vi atter i en ny uke…. en uke uten legebesøk! Jeg går nå bare til legen hver andre uke. Så det vil si at jeg ikke har noen prøvesvar og komme med denne gangen. Eller jeg har vært FF da…men det sover jeg meg bare igjennom likevel. Så da blir det ikke så mye å skrive om det heller. :) Har heller ikke fått noe svar på beinmargsprøven jeg tok i forrige uke. Hadde vært litt ok og fått de snart. For selv om jeg ikke tror jeg tenker så mye på det, så ligger det nok i bakhodet mitt og ødelegger nattesøvnen min. Så jeg har ikke funnet på så mye “crazy-stuff” denne uken. Baket boller i dag, det er vel kanskje det mest crazy jeg har gjort.

Siden jeg da ikke har noen prøveresultater å skrive om, vil jeg gi en ekstra takk til de som kom på den så orginale ideen med å gi en donasjon til Innsamlings aksjonen istede for og kjøpe/bytte gaver med hverandre, og til de som bestemmte seg for og gi en donasjon istede for å kjøpe raketter. Det var en kjempe fin ide som jeg setter veldig stor pris på!!

Så over til noe mindre hyggelig, var til øyenlegen her om dagen. Der fikk jeg rett i min antagelse om at synet mitt har blitt svekket. Synet mitt har blitt en god del dårligere siden jeg begynnte med all den cellegiften. Det var dessverre ikke gråstær. Noe legen min håpet på. Siden det er så lett og fikse. Det hun trodde det kunne være, etter og ha sett på øynene og fått min beskrivelse på symptomer, så tror hun at jeg kan ha fått en rift på hinnen, slik at det har kommet veske inn på selve øyet. Dette skal vi finne ut på neste time. I mellomtiden får jeg bare prøve å unngå å kjøre når det er mørkt!! Jaja… dett var dett…. see ya!


Uke 1

Filed under: Nyheter — Familien January 5, 2007 @ 12:26 am

Ja da var vi atter i en ny uke…. ikke bare det, det er et helt nytt år. Godt nytt år alle sammen. Et nytt år betyr nye muligheter og nye sjanser. Jeg har allerede rukket og ta årets første beinmargsundersøkelse. Den ble tatt i dag dag av min dyktige lege Jens H. Svaret på den får jeg ikke før i neste uke. Håper de ikke finner noen av de stygge kreftcellene… gjør de ikke det skal jeg muligens kutte helt ut med prednisolonen (kortison). For den er i bunn og grunn en jæ**a drittmedisin. Alle de andre prøvene var som vanlig… HB hadde sneket seg opp på 11,3% igjen. Leververdiene fikk jeg ikke vite i dag, men siden jeg ikke har fått noen telefon fra Jens i dag, så regner jeg med at de er som vanlig de også.

Ellers får jeg bare si at jeg kom meg igjennom jula helt smertefritt. Det ble masse god mat, mange fine pakker og ikke minst mange hyggelige gjennsyn med gamle venner. Gidder ikke å begynne å ramse opp navn her, men dere skal bare vite at det betyr veldig mye for meg å treffe på dere igjen.

Planer for den nærmeste fremtiden er at jeg skal skjerpe meg når det gjelder styrketreningen, opprettholde matspisingen til minimum fire måltid om dagen og muligens begynne å titte litt på jobbtilbud!! Jeg begynner bare å føle meg mer og mer levende, så da må jeg prøve og komme meg tilbake til samfunnet også, for jeg veit at samfunnet trenger meg… hehe!! ;) Det var alt for denne gang… see ya!