Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

210.000.-

Filed under: Nyheter — Familien September 12, 2007 @ 11:07 pm

1. september ga innsamlingsakjsonen bort nye 50.000.- og har siden 1.jan. gitt bort  210.000.- til J. Olweus forskningteam. Dette utgjør ca 50% av deres driftsutgifter i løpet av et år.

Vi vet at dette settes stor pris på, og at det også blir lagt merke til av andre forskningsteam ved Rikshospitalet.

Vårt ønske er at stat og regjering får øynene opp, og istedet for store kutt til forskningen,  heller øker midlene slik det burde være for en “velferdsnasjon” som vi lever i.

Vi er en stor takk skyldig, alle dere som er med og bidrar.

Styret


Børge Moen Stjern til minne.

Filed under: Nyheter — Familien @ 10:28 pm

getattachment1.jpg

Børge Moen Stjern døde den 24. august i år. Han ble 28 år gammel.

Børge fikk ALL – akutt lymfatisk leukemi – i januar 2005. Til tross for mange cellegiftkurer ville ikke kreften slippe taket.  I mars i år ble det klart at benmargstransplantasjon var eneste utvei.

Børge hadde en positiv og optimistisk holdning til livet. Han var aldri sykdommen sin. Han var seg selv og deltok aktivt hele tiden. De mange cellegift kurene hadde imidlertid tappet kroppen for krefter, og den tøffe kuren før transplantasjonen ble for hard. Han døde på Rikshospitalet før de nye stamcellene fikk begynne kampen mot de siste kreftcellene.

Børge kjente til Øivind Andrés historie, og han visste om innsatsen for å samle inn penger til stamcelleforskning. Da han døde ville familien at de som ønsket det, kunne gi en gave til innsamlingsaksjonen.

Styret er rørt og glade for slike tiltak, og sender varme tanker og en stor takk til familien i en vanskelig tid.  Det kom inn ca.100.000,-, og dette er penger som vil komme godt til nytte for de som leter etter en bedre og sikrere måte å utføre transplantasjoner på.

Tusen takk!