Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Norgescup og Vikingcup i januar

Filed under: Nyheter — Familien December 7, 2007 @ 8:04 pm

Hamar Curling Klubb skal i helgen 4. - 6. januar arrangere NorgesCup og VikingCup i Vikingskipet på Hamar. Totalt 32 lag vil delta i turneringen som blir Nordens størtse curlingturnering. Hamar Curling Klubb har valgt å gi overskuddet av turneringen til Øivind Andrès stiftelse.

I den forbindelse har de opprettet et konsept som heter “Klubb 2000″ hvor bedrifter kan bli medlem for 2000,- kroner. Les mer om hvordan bedrifter kan bli med på www.hamarcurling.com og under knappen “Klubb 2000″.

Det har også blitt opprettet en gruppe på Facebook hvor privatpersoner oppfordres til å være med å støtte prosjektet med 50 kroner.

Lørdag 5. januar mellom klokken 13-15 vil medlemmer av Kreftforeningen, Kreftforeningens Ungdomsgruppe (UG) og støtteforeningen for kreftsyke barn (SKB) spille curling sammen med idrettsstjerner som er på Hamar i forbindelse med Idrettsgallaen. Følg med på www.hamarcurling.com fremover om hvem som kommer.

Vi oppfordrer dere til å støtte prosjektet og håper at vi sees på Hamar over nyåret.


“Huff, det er snart jul…..”

Filed under: Nyheter — Familien December 5, 2007 @ 10:42 pm

Nå er det lenge siden vi har skrevet noe her, å vi vet at det fortsatt er noen som følger med på sidene så her kommer en liten oppdatering.

For de som lurer på hvordan det gikk på ØA`s minneturnering, så er det det å si at den er blitt utsatt til 2. helg etter påske p.ga.at vi hadde for få påmeldte lag. Vi håper at det blir flere lag som stiller da, og at vi får gjennomført turneringen.

VIKING CUP  er en stor curlingturnering som blir arr. i Vikingeskipet på Hamar første helg på januar. Jeg fikk for en tid tilbake en tlf. fra Joakim Skogvold som er arr. sjef og var en god venn av ØA.   Han spurte om de kunne få lov til å gi overskuddet fra turneringen til Øivind Andres innsamlingsaksjon.  Dette er selvfølgelig tiltak vi setter stor pris på i styret.  Slike ting er helt klart med å gjøre at vi kan nå målet vårt  på 500.000.- i innsamlede midler lenge før vi hadde håpet. En stor takk til Joakim og Hamar CK

OPPDALSROCK MOT KREFT                                                                                  

10 mai, på ettårsdagen etter ØA`s bortgang har vi leid hele Oppdal Kulturhus og planlegger en stor konsert med alle Oppdals band . Vi jobber også med å få et band som har et navn både i inn og utland. Vi  håper og tror at vi kan klare å fylle kulturhuset og dermed kunne gi et stort overskudd til innsamlingsaksjonen. Alle Oppdalsmusikerne har stilt seg veldig possitivt til arr. og alle har mer eller mindre takket ja selv om de ikke får betalt for jobben.  Vi kommer tilbake med mere info. om dette arr. så snart vi har ting på plass.

Hurra det er snart jul !!!!

Mange gleder seg til jul, med ekstra fridager, masse god mat, gaver under treet og den roen og freden som julen gjerne bringer med seg. Vi ønsker også at dere alle vil få en god jul.

For de som har mistet noen av sine kjære i løpet av året, så blir nok ikke julen slik de hadde håpet og ønsket seg. Vi (familien +Thea) har allerede merket at mørketiden gjør noe med oss, og vi vet at julen kan bli tung å komme gjennom. Vi har derfor bestemt oss for at i stedet for å sitte hjemme å kikke på ” en tom stol”, så reiser vi til Gran Canaria i julen.  Vi har noen fantastiske mennesker rundt oss, som selv har fått merke at livet ikke alltid blir som man håpet, og som har lånt oss en fantastisk leilighet der. Vi både gleder oss, og gruer oss. Gleder oss til sol og varme, men gruer oss til julen……           Gina har  en veldig god vennine (Marita) som blir med oss hele perioden, så slipper hun å kjede seg sammen med oss gamlingene bare. Det som blir et lite minus, er at  Camilla, Emilie og Per Marius ikke blir med. Men jeg regner med at de har det bra i Porsgrunn og Bamle sammen med foreldrene til Per M, og  at de gleder seg over at Emilie skal bli storesøster.              (Unnskyld Camilla,  men vi er så stolt over at vi skal bli besteforeldre igjen.)

Så vil vi bare få lov til å ønske dere alle en riktig god jul, og ta vare på dere selv, og hverandre, så snakkes vi.

Liv, Bjørn og Gina