Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Å leve livet mens man kan

Filed under: Nyheter — Familien May 1, 2007 @ 6:55 pm

På mandag (den 23.) reiste Thea og jeg til Oslo. Thea skulle shoppe og besøke venninner, og jeg skulle egentlig bare på Bislett Kebab med Påla, og til Linn på grillparty. Vi kom fram til Ana og Geir (et vennepar hvor vi skulle bo) sent på mandagskelden. Allerede på tirsdag tidlig morgen begynte jeg å føle meg dårlig. Det var for det meste magesmerter som plaget meg. Etter en kjedelig dag på Ana og Geir sin sofa, lagde vi taco og hadde det kjempekoselig. Men tacoen kom raskt opp igjen, og på kvelden i 23-tiden bars det på Rikshospitalet. Det virket som det sikreste alternativet der og da. Legen min, Jens, ringte nedover og ordnet slik at det ble klargjort et rom til meg. Thea ble med i taxi, og vi ble tatt godt imot på sykehuset. Jeg lå der og fikk smertebehandling hele natten. Onsdag kom jeg ut, og dro nermest rett til Linns foreldre på Bekkestua. Mange av mine kjære curlingvenner tok godt imot oss, og senere kom Trude, Jon og Evy også. Det var en super kveld med god mat (som jeg ikke fikk SÅ mye nytelse av..) og VELDIG godt selskap! Torsdag morgen reiste vi tilbake til Trondheim, og jeg var på vanlig sjekk på poliklinikken.

Torsdag kveld ble jeg innlagt på sykehuset i Tr.heim. Etter enda en natt med mye morfin (smertebehandling), var jeg ute på fredag formiddag. Jeg fikk et plaster på ryggen som gir meg morfin kontinuerlig. Lørdagen var vi (mamma, pappa, Thea og meg) på Solsiden (Trondheims “Aker Brygge”). Vi koste oss med tapas, og dro på besøk hos Theas foreldre etterpå. På søndagen hadde jeg og Thea det koselig i leigligheten om dagen, og på kvelden dro vi på Studentersamfundet på korkonsert. Det var kjempefint, selv om jeg var rimelig rusa på morfin.. Men på kvelden/natta ble jeg igjen lagt inn på St.Olavs med smerter. Selv om jeg hadde et morfinplaster som skulle vare i 3 døgn, og jeg nå var på 2. døgnet, hadde jeg veldig vondt denne kvelden. Gjennom natten fikk jeg mange doser med morfin intravenøst, slik at jeg skulle klare å sove/holde ut. Mandags morgen hadde jeg begynt å blø fra et bittelite sår på nesen. Det ville så absolutt ikke stoppe. Grunnen til dette er at blodplatene min er på et minimum akkurat nå. (Jeg vet nå ikke hvor stor virkning den h%$)?+” rødbetesafta har hatt) I skrivende stund tror jeg at såret har sluttet å blø, men da har det også blødd i 1 1/2 døgn! Så mandag fikk jeg påfyll med både blod og blodplater. Natten mandag til tirsdag lå Thea på rommet sammen med meg. Hun nektet å dra fra meg. Det ble noen runder på natten med sårskifting, men vi fikk sove litt. På kvelden hadde jeg fått vanndrivende, og tok en Vival (muskelavslappende), så det var bare akkurat at jeg kom meg på do i tide!:) Det var litt om hva som har skjedd..

Men, det er mye mer som ikke er sagt. Som dere som følger med meg kanskje har forstått, har jeg blitt gradvis dårligere den siste tiden. Vi har nå innsett at jeg kommer til å dø om ikke lang tid. Legene kan ikke gitt oss noe tidsperspektiv, men det kommer til å skje. Det er selvsagt veldig tungt for oss, men det var OK å få snakke med legen om dette temaet. Vi diskuterte oss fram til at det å være på Møllenberg nå framover ikke er et reelt alternativ. Vi har funnet ut at det beste for meg og de rundt meg er at jeg tilbringer den siste tiden på Oppdal. Her har jeg ikke så mange etasjer å gå, og blir dermed ikke helt isolert. Jeg fokuserer på å kose meg og leve livet, selv om jeg forstår at mye kan være vanskeligere for de rundt meg enn hva det er for meg. De skal tross alt leve videre! Men når dette er sagt: jeg har fortsatt mye livsglede, selv om håpet på å bli frisk nå er borte. Som jeg sa til pappa før i dag: jeg har ikke gitt opp livet, det er livet som har gitt opp meg!

I dag reiste vi hjem til Oppdal. Gina, mamma og pappa kjørte, og Thea og jeg satt i ambulanse. Det var fordi jeg skulle få ligge i seng og slappe av hele veien. Og det gjorde jeg! Sovna vel på Lerkendal! (For de som ikke har vært i Trondheim, er det ca. 3 min fra sykehuset:)) Det var godt å komme hjem til Oppdal, og jeg håper faktisk på å komme meg opp i et seilfly en av de neste dagene! Det skal bli herlig.

Jeg og familien setter fortsatt stor pris på all støtte vi får, på denne siden og på telefon/besøk. Ikke slutt med det:) Hvis noen har lyst til å besøke meg/oss, er det bare å ta kontakt (slik at alle ikke kommer samtidig). Det er best for meg at dere ringer pappa Bjørn eller mamma Liv istedet for meg. (Det kan bli litt for mye for meg.) Jeg kan ikke garantere hæla i taket og full fres, men jeg setter som sagt alltid pris på besøk. For all del-ikke vær redd for å kontakte oss. Det er mye verre hvis man ikke hører noe fra folk!

PS: Vær så snill, aldri si at “Når jeg blir pensjonist skal jeg gjøre ditt og datt og kose meg..” Lev og nyt livet mens du kan! Det gjelder å ikke utsette ting man kan gjøre i dag:)

PSS: For at dere curlingfolk skal skjønne hva som har skjedd, så kan det enklest forklares med at det ble et surt plukk på siste stein. ;) hehe… Galgenhumoren sitter der fortsatt!! See ya!!

 red.jpg


99 Kommentarer »

  1. Kjere venner!

    Masse klemmer og tanker til dere alle fra
    Mette-Lise

    Comment by Mette-Lise — May 1, 2007 @ 7:31 pm

  2. Hei kjære nabo:)
    Hva skal man si, livet er bare helt forferdelig urettferdig!! jeg kan bare ikke tro det, har alltid trodd at det skulle gå veien for deg, ingen hadde fortjent det mer!
    Tenker masse på dere:)

    Julie

    Comment by Julie — May 1, 2007 @ 7:36 pm

  3. Hei!

    Nå har vi sittet og ventet spent på oppdatering de siste to dagene.
    Vi har hørt at du ble lagt inn på sykehus på mandag, og at ting ikke så så lyst ut. Det er helt uvirkelig hvor mye en person skal måtte gå igjennom. Det er godt å se at du har humoren i behold, og vi håper du ikke mister livsgnisten i en så tung tid. Du skal vite at vi tenker masse på deg og din familie. Du er en fenomenal fyr, og ønskes alt godt.

    Glad i deg!

    Kristin G. og Elisabeth L. i Ila

    Comment by Kristin og Elisabeth — May 1, 2007 @ 7:43 pm

  4. er så utrolig glad i deg bruttern!

    Comment by Gina (søss) — May 1, 2007 @ 7:51 pm

  5. Hei ØA!
    Veldig trist å lese dette.Du er en utrolig tøff gutt,med heldigvis mye humor,som nok er veldig viktig i din situasjon. Jammen vet man ikke langt framom seg!!! Du har fått meg til å virkelig tenke på det å leve livet mens man kan!!!!Stor klem fra Monika!

    Comment by Monika — May 1, 2007 @ 8:01 pm

  6. Hei.
    Dette ble tøft lesestoff , og ikke det jeg hadde håpet for deg og Thea…Men , det er så viktig det du skriver om at du ikke har gitt opp livet , men livet som har gitt opp deg…det ligger noe veldig sterkt der i disse ordene!
    Håper du får god smertelindring , slik at du kan kose deg med livet og alle dine kjære :)
    …selv har jeg akkurat kaste meg med på en tur til Amsterdam 11-13 mai. Har hatt et ønske om å se den fantastiske løkblomstringen der…så det gjør vi nå :) Det er nemlig ikke alle som får oppleve å bli pensjonister!
    Jeg har fulgt deg her på denne siden en stund , og det kommer jeg til å fortsette med! Tenker på dere alle sammen. Håpet er lysegrønt , så da er vel våren en fin tid for oss alle sammen :)
    Hilsen Lindis

    Comment by Lindis Malmedal — May 1, 2007 @ 9:09 pm

  7. Du er sterk ØA! Utrolig trist å lese om hva som foregår i livet ditt, det er ingen tvil om at livet kan behandle folk urettferdig. Du skal vite at det er utrolig mange tanker som går i din retning!
    Lykke til!

    Klem fra Solrun

    Comment by Solrun — May 1, 2007 @ 9:22 pm

  8. Kjøre dere alle Dette er så trist Men dere skal vite at vi er med dere i tankene og hjertet. Sender deg alle engelene herfra for å passe på deg på best mulig måte. Måtte de hjelpe deg gjennom tøffe stunder ØA Si fra om ønsker vi kan bidra med. Med de varmeste hilsner fra Sanna og Hjalmar

    Comment by sanna sørli — May 1, 2007 @ 9:22 pm

  9. Dtte var sterk lesing. Utrolig trist at det ikke går din veg i å bli frisk!
    Du er en flott gutt. Ønsker deg alt godt fremover!
    Sigrun

    Comment by Sigrun Bjørndalsæter — May 1, 2007 @ 9:34 pm

  10. Hei ØA.

    Ja hva skal man si.. utrolig trist lesing dette..
    Håper at du kommer deg opp i seilfly og at du får gode og smertefrie dager sammen med dine kjære. Sender mine tanker til dine nærmeste spesielt til Thea. Du er en mann med stort mot ØA. Setter stor pris på å bli “kjent” med deg gjennom denne siden. Store og varme klemmer til deg fra meg.

    Comment by camilla — May 1, 2007 @ 9:34 pm

  11. ….kjære vakre ØA ……:)

    …snufs og hjertesukk kjære deg og dere…..

    - livet, - kort eller langt, bør være slik at man tenker varmt tilbake på fortiden og smiler… det tror jeg du gjør…

    .. måtte dagene som kommer bli fine og resterende øyeblikk av livet bli fargerike med smilende minner til livets dagbok!!! kom deg opp i et fly og sett fart!!!!

    …..varme klemmer, gode tanker og positiv energi fra mona…

    Comment by ..mona.. — May 1, 2007 @ 9:57 pm

  12. Hei ØA!

    Dette var sterk lesing ja. Jeg mister ord, og er totalt skjelven her jeg sitter! Livet er så urettferdig! Jeg sender deg og dine masse positive tanker!

    Mange klemmer fra meg

    Comment by Nina — May 1, 2007 @ 10:02 pm

  13. Dette er så urettferdig. Vanskelig å finne ord på hva man skal si.Men jeg sender ved noen kloke ord som forteller litt.

    Livet er som en skoledag, med sorger og gleder som hovedfag.
    I gledens stund føler du best, i sorgens stund lærer du mest.

    Mange gode tanker til dere alle.

    Comment by Grete — May 1, 2007 @ 10:16 pm

  14. Du æ seriøst den tøffaste gutten i hele hele verden!! Rett og slett the one and only HULKEN! :) Kjæm borti Morkelveien e vettu. Hilsen Fetter`n

    Comment by Bjarne jr. — May 1, 2007 @ 10:44 pm

  15. Kjære, kjære Øivind Andre, Thea og resten av familien!

    Jeg har alltid skrevet navnet ditt riktig. Heldigvis!
    Etterhvert så skriver jeg kommentarene der de skal skrives også.

    Livet er virkelig ingenting for nybegynnere. Sannelig er det en tid til å le, en til å gråte, en til å danse og en til å sørge.
    Flott at du fortsatt har humor-det virker som en støtdemper når en kolliderer med livet.

    Da ønsker jeg deg en god og smertefri natt. Alle mine tanker og hele mitt hjerte er hod dere på Oppdal.
    Stor og varm klem fra Kristin R

    Comment by Kristin R — May 1, 2007 @ 10:56 pm

  16. Hei :)
    Jeg har fulgt med deg via nettsiden din og sett deg innimellom i Trondheim. Du virker så positiv og fantastisk, og det nye du har skrevet i dag er så utrolig sterkt! Tenk å eie så mye mot, styrke og visdom i den kampen du kjemper. Det er så godt å høre at du er omringet av personer som elsker deg; din Thea som alltid er hos deg, dag og natt, og din familie som alltid stiller opp! Håper smertelindringen virker, og at du og dine aller kjæreste får herlige dager framover! Jeg beundrer deg, din styrke og ditt humør…Sender varme tanker!
    Kjersti

    Comment by Kjersti — May 1, 2007 @ 11:14 pm

  17. Hei Øyvind Andre!
    Det slår meg atter igjen hvor skjør denne gleden er, hvor skjør dette menneske er, hvor skjørt dette livet er……skjørheten er bunnløs for hver og en av oss.

    Du er en sjeldent flott mann Øyvind Andre, som har vist ett fantastisk livsmot og imponert alle gjennom hele den forbanna sykdommen, og all lidelse som har fulgt med den. Du som er så positiv og full av humør fortjener virkelig livet. Jeg håper du får mange humørfylte dager fremover med din flotte Thea og den hærlige familien din.
    Klæm fra Hanne Sofie

    Comment by Hanne Sofie — May 1, 2007 @ 11:15 pm

  18. Hei ØA!

    Trist å lese forrige oppdatering. Det var mange kloke ord! Lenge sia sist men jeg vet du er en flott kar! Skal hilse fra alle kjente! Leva livet! Kristoffer

    Comment by Kristoffer Faksvåg Krogh — May 1, 2007 @ 11:40 pm

  19. Kjære Øivind André!
    Det er så vondt og lese det du skriver, men samtidig godt å se at du er den samme gamle med humør og glede!
    Du skal vite at jeg tenker masse, masse på deg og dine!
    Håper du får mange fine dager fremover, med gode venner som alle er så utrolig glad i deg!!
    Ord blir fattige..
    Sender deg alle mine beste tanker!

    Stor og varm klem fra Marthe!

    Comment by Marthe Langseth — May 1, 2007 @ 11:52 pm

  20. Hei ØA,

    Har fulgt deg via nettsiden din ganske lenge, og tenkt mye på deg. Det er så ufattelig trist det som skjer, både for deg og de rundt deg. Håper du får god smertelindring og at du og familien din får nyte den tiden som er igjen så langt det lar seg gjøre.

    Jeg vil helt til slutt takke deg for at du har delt din historie, vi har så utrolig mye å lære av deg.
    Bare det å sette litt perspektiv på ting…det VI mener er store problemer, er i virkeligheten små bagateller som ikke betyr noe i det hele tatt…. Livet er en gave som ALLE må sette pris på og ikke ta for gitt!

    mange klemmer fra Kristina

    Comment by Kristina — May 2, 2007 @ 12:19 am

  21. Hei gamle ørn!

    Utrolig tungt og rart å sitte her å se deg beskrive situasjonen med egne ord… Har alltid sett for meg at du skulle bli helt frisk, og kanskje prøvd å overse realiteten. Jeg kjente deg jo ikke så godt før du fikk kreft, så det jeg prøver å si er at du aldri har vært syk i mitt hode…

    Uansett, så har det vært en ære å ha deg som nærmeste nabo disse 7 månedene, og da snakker jeg også på vegne av Mathias og Marie. Sjokoladekaken jeg fikk til bursdagen min er helt ærlig den beste kaken jeg har spist i hele mitt liv!

    Både Marie og jeg er stum av beundring for humøret ditt. Aldri hørt deg sutre en eneste gang, og alltid en eller annen galgenhumorsk godbit på lager:)

    Er det en person jeg har lært å sette pris på livet av er det deg!

    Hilsen Simen (og Marie)

    Comment by Simen og Marie — May 2, 2007 @ 2:35 am

  22. hei på DEG-dere.

    Jeg har også fulgt deg på denne “reisen” el hva jeg kan kalle det, men at det skulle bli slikt hadde jeg helt ærlig ikke trodd. Sammenligner din sykdom med Bengt, og han gikk det jo bra for;-))) IKKE GI OPP og det har du ikke gjort heller.
    Sender dere mange mange varme tanker og klemmer.

    Håper” mai du skjøne” blir vakker for dere, vakre og positive mennesker.

    stor klem fra mette

    Comment by mette — May 2, 2007 @ 7:51 am

  23. Hei Øivind André!
    Jeg er en av dine mange ukjente venner og beundrere! Nei du slutter aldri å imponere, med dine galgenhumoristiske betraktninger, ditt humør og din klokskap. Du er en fantastisk gutt, og ja, vi er mange som har MYE å lære av deg.

    Fy som livet er urettferdig! Jeg gråter for deg i dag. Men gjennom tårene må jeg også smile litt, nettopp med tanke på din fantastiske innstilling til livet. Håper du og dine kjære får en flott vår sammen på Oppdal. Ta vare på livet, på gleden, på nytelsene, på hverandre:-)

    Klem fra Toril.

    Comment by Toril — May 2, 2007 @ 9:38 am

  24. Faenskap rammer tydeligvis også de sterkeste blant oss. De fleste rekker deg ikke til anklene hva livsmot angår.
    Vi har mye å lære av deg, Øivind André.
    Kos deg max, HVER dag.

    Comment by Frank T. (utflytta oppdaling) — May 2, 2007 @ 10:06 am

  25. Jeg har sittet her i Oslo og ventet på en oppdatering av sida di i et par dager nå. Men det var ikke denne oppdateringen jeg håpet på! Jeg sier som så mange andre: Livet er virkelig urettferdig!! Håper du får fine, smertefrie dager fremover. Tenker masse på deg og dine!
    Glad i deg ØA!
    -Siri

    Comment by Siri Vammervold — May 2, 2007 @ 10:26 am

  26. Hei Øivind Andrè
    Jeg er vel den som har skrevet navnet ditt feil, men nå tror jeg det er helt riktig med apostrof og alt;) Det er forresten finere med i enn y. ..knis..

    Det er utrolig sterkt å lese dette. Sitter på skolen og hører lærer og andre i klassen diskuterer etikk. Jeg hører ikke…det virker så lite viktig akkurat idag. Jeg får så vondt av deg, det er så innmari urettferdig.

    Det er fint å se at du har galgenhumoren din, det er også fint å se at du har så mange rundt deg. Du inspirerer meg, som du sier: ikke vent til i morgen.

    Håper dere får en fin vår på Oppdal.
    Stor klem fra Anette

    Comment by Anette (til Steinar) — May 2, 2007 @ 10:26 am

  27. Hei ØA!
    Hadde lyst til å skrive noe som bare var fra meg. Er fryktelig trist å lese dette her. Etter at Simen fortalte om deg og sykdommen første gang, har jeg tenkt på deg hver dag siden, og ønsket sterkt at det ikke skulle gå denne veien. Men er så utrolig imponert over hvor sterk og positiv du er. Har virkelig lært mye fra deg om å leve livet mens man kan. Synes du er helt topp:) Du baker også de beste kakene jeg har noensinne har smakt:)
    Håper Du,Thea og familien vil få en fin tid sammen i Oppdal!
    Stor klem fra Marie

    Comment by Marie — May 2, 2007 @ 11:21 am

  28. Neeeiii…det va ikke det her som skull skje Øivind Andre!!!
    Koffer æ d så urettferdig..
    Håpe du fæ det fint sammen mæ familie og vænner og ikke minst Thea framover…tenke masse på d!!

    Nyt daganj framover..ihvertfall så godt du kanj..Ønske d bare alt godt ØA!!
    Fy F#$% du æ sterk!!!

    Stooore klæmma fra en gammel..eller nei BEUNDRER!!! ;)
    Ida

    Comment by Ida — May 2, 2007 @ 12:08 pm

  29. Jeg får helt vondt inni meg når jeg leser om deg og hvordan du vil fortsette å leve livet. Det er helt fantastisk, men gir meg the chills…Var selv kreftsyk i 2 år, og når jeg ble frisk sa jeg det samme til familie og venner som du sier: Lev livet nå!, og ikke vent til i morgen. For i morgen vet vi ikke…

    Jeg kjenner deg ikke, men jeg håper du får noen fine måneder i sommer med venner, familie, og ikke minst din kjære forlovede.

    Men ikke gi opp! :o )

    ~Linda~

    Comment by Linda Nordrik Hansen — May 2, 2007 @ 12:14 pm

  30. Hei ØA!
    Må si som Siri V at det her ikke var den oppdateringa jeg håpa på eller forventa. Men som du sier det selv, så er det ikke sånn at du har gitt opp livet, det er livet som har gitt opp deg.. Håper du din kjære og familien din får gode dager fremmover, Ser sola skinner på Oppdal i dag, det er noe annet en grått og regn i Trondhei by. Håper og at du får kommet deg en tur opp i seil fly, og se ut på “bøgda over alle bøgde” ;)

    du er tøff, og jeg ser opp til deg og ditt fenomenale pågangsmot…

    Tenker mye på deg og dine!

    Hilsen
    Kristi

    Comment by Kristi E. Aarak — May 2, 2007 @ 1:02 pm

  31. Kjære kjekke ØA dette er et jæ.. hæl… og jeg ønsker så INNMARI at jeg kunne trylle, men den evnen har jeg ikke. Men jeg vil at du skal vite: Jeg digger deg!!! For alltid! Thomas og jeg kommer en tur, da skal det bli finvær og vi skal grille og kose oss til langt på natt:) Øa, Thea, Cam, Ginulf, Liv og Bjørn: Dere er den kuleste og mest omsorgsfulle familien jeg kjenner. Stolt over å kjenne dere:)

    Comment by Linn — May 2, 2007 @ 1:07 pm

  32. Dette er så utrolig urettferdig ØA, dette skulle ikke skje!! Tenker mye på deg og resten av familien din nå, du er en fantatisk gutt..
    Håper dere alle får en fin tid framover.
    Du er bare helt topp, og vi er alle veldig glad i deg!
    Hilser så masse fra resten av familien oppe i veien her! Stor klem fra Guri

    Comment by Guri Søreide — May 2, 2007 @ 1:52 pm

  33. Heisann Øivind Andre`

    Jeg fikk en vond klump i magen da jeg leste siste nytt i dag.Jeg har virkelig hatt trua på at det skulle gå rette veien med deg og jeg har virkelig latt meg imponere over ditt pågangsmot og din positive innstilling.
    Du er en tøff gutt som vet å leve livet og vet å nyte og sette pris på det du har, og jeg har lært mye av deg bare ved å lese det du har skrevet.
    Jeg ville bare få sagt dette nå… har ikke skrevet noen kommentarer før men hvorfor ikke bare skryte litt av deg i dag? Trenger ikke vente til i morgen med å sende deg noen positive ord:)
    Jeg håper at du får gode dager sammen med dine nærmeste nå og jeg tror at uansett hva du må igjennom så takler du det.
    Klemmer fra Silje

    Comment by Silje — May 2, 2007 @ 2:33 pm

  34. Hei!

    Jeg er som jeg har sagt tusen ganger over meg av beundring for ditt pågangsmot, din holdning, ditt humør og din vilje og hva mer det skulle være! Du er rett å slett helt rå!! Du er helten min hvertfall! :-)

    Det er mye du har gått igjennom, men jeg har seriøst ikke hørt deg syte en eneste gang!!

    Jeg kommer å besøker etter jeg har fått unnagjort et par eksamener som ligger å lurer.

    Gla ti d!

    Øistein E.

    Comment by Øistein E. — May 2, 2007 @ 2:51 pm

  35. Hei Øivind A.

    Jeg har fulgt med på siden din en stund nå, og må få uttrykke dyp respekt og beundring for den du er, den du tydeligvis er for dine nærmeste og for det du har utrettet både som frisk og under sykdommen din. Som flere her er inne på; her har vi alle noe å lære. Ikke minst: Carpe Diem!

    Ønsker deg alt godt i den situasjonen du er i og lykke til i den kampen du fortsatt kjemper. Jeg er glad for at jeg fikk bli kjent med deg gjennom denne siden og takker også for at du har delt så raust av deg selv med alle oss her ute.

    Comment by Bente — May 2, 2007 @ 2:52 pm

  36. Tjena Drawking!! :o )

    Du är och har varit en riktig fighter både i livet och på curlingisen!! Jag kommer aldrig glömma alla mästerskap och roliga tävlingar vi spelat samtidigt ÖA, samt de otaliga gånger du fryst bort vår shot och stulit poängen ;o)

    Fortsätt leva livet som den starka och roliga person du alltid varit så länge jag kännt dig min vän!!

    Varma hälsningar //Niklas Edin :o )

    Comment by Niklas Edin — May 2, 2007 @ 3:51 pm

  37. Kjære Øivind Andre.

    Jeg har sittet og lest til øyet ble stort og vått, og jeg undrer over hvor urettferdig og ubarmhjertig livet kan være. Jeg vil bare at du skal vite en ting, midt i hele denne prosessen som du er inne i, står Jesus sammen med deg. Han elsker deg høyere enn noe annet, selv om det ser ut som det ikke finnes noen Gud i denne sorgen.Men Han er der, det har jeg erfart, men jeg kan skjønne at det er vanskelig å tro. Jeg ber for deg hver dag, og jeg ber deg tenke over en ting: Jesus rekker ut hånda si og vil gjerne at du skal ta den. Jeg anbefaler deg virkelig å prøve det. Du vil ikke angre! Det er bedre å tro og ta feil, enn å ikke tro å ta feil. Gud velsigne deg og Thea, og resten av din familie. Gud gi dere styrke og trøst hver dag.

    Comment by Elisabeth — May 2, 2007 @ 5:19 pm

  38. Det her va trist! Men æ må ta av mæ hatten for dæ ØA, for at du greie og sætt ord på det du føle og at at du e så ærlig overfor oss som følge med dæ i kampen! Du har sikkert fått en mengda med “gode råd” i løpet av sykdomsperioden, og du e sikkert lei av å hør på dem. Men æ føle æ må prøv å hjelp dæ æ å. Kanskje det ikke helbrede, men mange si at det e smertelindrende. Ta kontakt med Joralf Gjerstad! “SNÅSAKAILL`N”. Han har hjulpe utrolig mange både med helbreding, stabilisering og ikke minst, smertelindring. Det skade ikke å prøv i allefall. Stå på videre og vit at det e mange som tenke på dæ. Hilsen May Britt.

    Comment by May Britt Haugen — May 2, 2007 @ 5:41 pm

  39. Hei Kjære Øivind Andre!
    Dette var utrolig sterkt å lese. Vi er imponert over din styrke og åpenhet omkring situasjonen din. Vi tenker mye på deg og dine. Du er et stort, lite menneske, som vi har lært mye av. Vi følger med på siden din og sender mange varme tanker. Livet er NÅ!
    Klem oss på Moabakken

    Comment by Familien Viken — May 2, 2007 @ 6:14 pm

  40. Hei Øa.
    Huffa,det var virkelig ikke det vi ville lese på sia di..
    Livet er virkelig urettferdig! Håper du får fine,smertefrie dager fremover på Oppdal. Tenker masse på dere.
    Ord blir fattige..
    Sender deg og hele Familien din alle mine beste tanker!
    Klemmer fra Irén

    Comment by Irén Mjøen — May 2, 2007 @ 7:01 pm

  41. hei ØA..

    var veldig vondt og lese her akurat nå i dag, men du står på, får dine rundt deg er du taper og tøff.
    vet ikke hva jeg skal skrive i en slik stund men legger igjen en hilsen hvertfall..
    Vi har fulgt deg gjennom kampen fra starten, gjennom kontakt med dere og siden din.
    ønsker deg fine dager i tiden fremover,
    skal stikke innom når jeg er i oppdal..
    hilsen alle oss :) kine,aina,rina,wenche og arnfinn.. (ps.vi tenker masse på deg og dine..)

    Comment by kine — May 2, 2007 @ 7:46 pm

  42. Hej Øivind. har fulgt med sia di læng.men d e først no æ tar å skriv. beundringsverdi mann e du. å tåran trille t mæ. æ kjenne dæ ikke , men hadd æ kunna gjor nå som hadd kunna forandra d så hadd æ gjort d. æ veit itj ka mer æ ska si. æ e paff. you’re in my prayers. Klæm B.

    Comment by Bente Maria Merino — May 2, 2007 @ 7:47 pm

  43. Uansett hva jeg skriver så blir ordene liksom så knappe….men du skal vite at jeg tenker mye på deg og dine ØA. Du er knalltøff, den skal du ha!

    Berit

    Comment by Berit Braut — May 2, 2007 @ 8:07 pm

  44. ØA….
    hva man enn sier, når ikke det opp til de tanker man får når man leser dette…

    Kom deg opp å fly og se bygda fra et nytt perspektiv :) Må de neste dagene i Oppdal være smertefrie..

    Varme tanker til deg og din kjære Thea, Gina, Camilla, Emilie, Liv og Bjørn.

    Stå på!

    Eirin og resten av familien Rolvsjord.

    Comment by Eirin R — May 2, 2007 @ 8:13 pm

  45. hei Ø.A min :)

    Tenker på deg og dine dag og natt. Dette er helt uvirkelig og ikke til å fatte. Det er fortsatt så mange steiner som ikke er satt, ting som er gjort… Jeg håper du nyter dagene på Oppdal og at du merker hvor mange som skriver inn til deg på blandt annet denne siden. Det sier litt om hvor fantastisk du er.

    Jeg håper fortsatt på et mirakel.
    glad i deg

    Comment by Marte Bakk — May 2, 2007 @ 9:08 pm

  46. Kjære ØA - du kjenner ikke meg, men jeg har fulgt deg lenge og føler at jeg kjenner deg, skjønne gutt!! Dette her var så vondt å lese at jeg ikke klarte å kommentere det - har vært innom flere ganger og tenkt at dette er ikke riktig - jeg MÅ ha lest feil! Jeg vet ikke hva jeg skal si deg heller - ord er fattige! Jeg har selv voksne barn så jeg føler selføgelig også med foreldrene dine, søstra di og ikke minst Thea! Ta godt vare på hverandre i denne tunge stund å prøv å gjør noe som dere alle kan ha glede av! Sender deg alle gode tanker og hvis jeg kunne bidra med noe skulle jeg selfølgelig gjort det - bortsett med noen dumme ord da - OG du er i hodet mitt hele tiden!! Suss og klem!!

    Comment by Karin — May 2, 2007 @ 11:03 pm

  47. Kjære ØA
    Med stor ydmykhet og respekt, tårevåtekinn og datan på magen sender jeg noen ord. Et ordtak sier at en lærer så lenge en har elever og jeg må legge til ikke minst av “gamle” elever. Jeg kan medele at vi, dvs både i familien og mellom venner har hatt mang “gode” samtaler som du må “ta på deg skylda for” Samtaler om det som betyr noe her i livet,- familie, venner, noen som viser at de er glad i en! fuglesang,-ja alle de gode , små, nære ting. Vi har så enormt mye å lære av deg og familien din, Øivind Andre, om livsmot,ståpåvilje glede og ikke minst humor! Det betyr enormt mye for oss andre at du og din familie er så åpen og deler det dere går gjennom om det er aldri så jævlig. Det er kanskje når døden er nær at livet er på det sterkeste. Men hvem ønsker vel å være der?! Jeg ønsker å sende alle våre varmeste ønsker og tanker for nåtiden og fremtiden fra hele familien til deg ØA og dine nærmeste. Jeg skulle ønske jeg kunne gjøre ting lettere for dere, men stå på og “læva livet” Håper dere får mange fantastiske øyeblikk og gode oplevelser Ingen vet hva morgendagen bringer og hvem som først må si takk for seg.

    Klemmer og hilsner fra Brit&familie

    Comment by Brit Eide Fredriksen — May 2, 2007 @ 11:42 pm

  48. Øivind Andre, Thea, Liv og Bjørn!

    Du og familien din er med oss i tankene hver dag.

    Katherine og Per Bertil

    Comment by Katherine og Per Bertil Hansson — May 2, 2007 @ 11:49 pm

  49. Håper den siste tiden du har igjen blir lang (type 80 år) og fin. Godt kjempa ihvertfall, ØA. Sykt synd å høre. Fantastisk at du har sånn galgenhumor. Apropos det, sjekk ut websiden min…Ord er fattige…

    Comment by Morten Halle — May 3, 2007 @ 12:02 am

  50. Kjære,kjære dåkk!
    Mange varme tanker til dere alle,hadde gleden av å treffe deg ØA da du ble kåret til årets oppdaling. Du forsvarer tittelen til fulle, ingen over - ingen ved siden!
    Varme, varme tanker går i en jevn strøm fra “uti bøgda” til “borta elva”. Liv og Bjørn, dere har en enestående sønn, han er antagelig lik både mor og far!

    Comment by Turi og Peder — May 3, 2007 @ 12:27 am

  51. Hei
    Føler sterkt med dere,livet er ikke rettferdig bestandig nei.Ønsker dere noen fine vårdager og håper du kommer deg på vingene.
    Takk for at du lærer meg at det er i dag vi lever.
    Hilsen Knut på bynesset.

    Comment by knut grøseth — May 3, 2007 @ 1:09 am

  52. Kjære, kjære dåkk!
    Varme, varme, varme tanker går i en jevn strøm fra “uti bøgda” til “borta elva”, kan dere kjenne det?
    ØA, du bekrefter at tittelen “årets oppdaling” ble gitt til rette mann!
    Liv og Bjørn, tenker mye på dere - dere har en fantastisk sønn.
    Ta vare på alle solgløtt, de varmer i en vanskelig tid.

    Comment by Turi Og Peder — May 3, 2007 @ 8:19 am

  53. Fy f***. Jeg er så ufattelig lei meg på din og familiens vegne, jeg har ikke ord. Jeg takker deg for din åpenhet, din ærlighet og din styrke. Takk for at du har latt oss følge deg og støtte deg med våre tanker. Du har virkelig åpnet øynene mine og fått meg til å innse at man, som du skriver, må leve livet mens man kan. Jeg skulle så gjerne ønske at utfallet av denne lærdommen ble annerledes. Jeg sender alle varme tanker jeg har til deg og familien, og håper dere får en fin tid sammen fremover.

    Comment by Ingrid Gulaker — May 3, 2007 @ 9:02 am

  54. Ville bare si at dere må ta vare på hverandre nå.

    Og for å bruke curlingspråk, så håper jeg motstanderen din bommer på sistesteinen sin slik at du får shotten selv om din stein plukka.

    Comment by Trine F. — May 3, 2007 @ 9:53 am

  55. Hei til deg og din familie!
    Veldig trist lesing det her ØA, men livet er forbanna urettferdig innimellom og rammer rått og brutalt. Jeg må si du har vært utrolig tøff igjennom denne prosessen og jeg tror, - og vet, du har gitt utrolig mye til mange (både nært og fjernt) igjennom sykdomsperioden din. Det skal mot og styrke til å gjøre akkurat det du har gjort! Håper nå at du får en fin tid på Oppdal blant kjente og kjære framover, uten de store smertene! Det fortjener du!

    Comment by Heidi — May 3, 2007 @ 12:30 pm

  56. Hei ØA!
    Utrolig triste nyheter dette! Håper du får fine dager og stunder med familie og venner. Det føles utrolig uretttferdig at dette skulle skje med deg, og jeg kan bare si at du imponerer meg! Du har en livsglede og styrke som er helt utrolig, og ikke minst en fantastisk sans for humor:-) Takk for at du har delt dine tanker og erfaringer med oss. Tenker på dere alle!

    Comment by Maria Apneseth — May 3, 2007 @ 12:59 pm

  57. Utrolige triste nyheter! Det var godt å treffe deg, å se at du er ute å går, med humøret i behold! Vit at vi tenker masse på deg og dine ØA! Du er en flott gutt, håper du får en fin tid sammen med dine kjære! Glad i dag!

    Mari E V. og Bente F.

    Comment by Bente Furnes — May 3, 2007 @ 3:56 pm

  58. Men… Det må jo være noe mer de kan gjøre! Du var jo frisk :O hva er det som skjer nå da? jeg er lei meg jeg … og jeg kjenner deg ikke en gang :(

    Comment by Therese — May 3, 2007 @ 4:01 pm

  59. Uff dette var trist ØA, livet er urettferdig innimellom, du skal vite jeg tenker masse på deg og dine! Du må kommer deg opp i det seilflyet ja, hører det er så fint vær på oppdal fortia også:)
    Du er kjempe tøff ØA, synd det er livet som har gitt opp deg som du sa.
    Sender deg masse varme tanker!

    *Kristin*

    Comment by Kristin Heggvoll — May 3, 2007 @ 4:18 pm

  60. Hei ØA!

    Trist å se den siste oppdateringen på siden din, hadde virkelg trodd og håpet det skulle bli bra til slutt.. Urettferdig!!
    Du er virkelig den tøffeste og sterkeste personen jeg vet om! Beundrer deg veldig for å ha godt humør i disse tider, og håper du beholder det.
    Håper du og dine får en fin tid sammen framover. :)
    Ønsker deg alt godt!!

    -kristine-

    Comment by Kristine Bøe — May 3, 2007 @ 4:26 pm

  61. Hei ØA !
    Vi ble litt sjokkerte her nede på Lørenskog når vi nå leste at ting er som de er idag. Alt hørtes jo så bra ut sist jeg snakket med Camilla.
    Vil bare si at vi tenker på deg og resten av familien her nede i Timoteiveien selv om man ikke lenger snakkes så ofte.
    Hils resten av familien

    Hilsen Jan Ketil og Monica Tosbakken

    Comment by Jan Ketil Tosbakken — May 3, 2007 @ 6:22 pm

  62. Dett var triste nyheter… Håper du får smertefrie og gode dager her på Oppdal. Har fulgt med deg og trodde virkelig at du skulle ta knekken på disse jævlene. Men livet er desverre ikke alltid rettferdig. Varme tanker går direkte til deg og dine.
    Hilsen Terje Aunøien

    Comment by Terje Aunøien — May 3, 2007 @ 8:38 pm

  63. Varme tanker sendes til dere alle fra oss. Livet har lært meg at vi skal leve mens vi kan,det er ingen som vet hva morgendagen bringer med seg. Det er små marginer hele veien og plutselig en dag snur hele livs-situasjonen seg dramatisk. Så når du bruker disse ordene ‘å leve livet mens man kan’- i den fasen du er i nå, gjør dette utrykket så UTROLIG sterkt!Du har så rett!! La bagatellene være i fred, det er de viktige tingene som gjelder. Men vi har så lett for å glemme det i hverdagen vår. Vi klager over været, kiloene, kaill’n/kjerringa osv. fordi vi ikke vet om så mye annet vi kan klage på. Men, jeg var så heldig å få en koselig dag sammen med Liv sist jeg var hjemme. Da snakket vi om akkurat dette. Jeg vil bare si deg at du er helt unik!! I min jobb på sykehuset har jeg aldri møtt noen med den innstillingen du har, den omsorgen for de andre og den gleden over å få gjøre de andre beroliget. Det er en helt spesiell evne du har.Vi har blitt glad i deg gjennom denne siden din og vi sender deg og familien en skikkelig go’klem!Og vi krysser fingre for at mai-dagene blir gode dager for deg og at du slipper å ha så vondt.
    Hilsen oss oppe i Namsos.

    Comment by siw og sigrid — May 3, 2007 @ 8:51 pm

  64. Det her var utrolig trist å høre… Håpa virkelig du skulle bli bedre nå! Utolig at du har klart å holde pågangsmot og humør oppe. Vi har alle sammen mye å lære av deg og dine nærmeste, beundrer dere virkelig! Håper du og Thea får oppleve drømmebryllupet, det fortjener dere virkelig.
    Tenker på dere.
    Sindre, Øyvind og Elin.

    Comment by Elin Aunøien — May 3, 2007 @ 9:12 pm

  65. Hei ØA.
    Dette er tøffe saker. Vi har så utrolig mye å lære av deg.Din åpenhet du deler med oss er helt unik.Det gir oss perspektiv på livet!!Vi er så glad for at vi fikk hilse på deg på påskefesten på låven.Du er så STOR!!Leserbrevene viser at du gir så utrolig mye av deg selv.Tenk på alt du har klart å være med på!Tenker også på den flotte kjæresten din og familen du har.Vi tenker masse på deg og dine.
    Ivar Rune og Johanna

    Comment by Johanna/Ivar Rune — May 3, 2007 @ 10:03 pm

  66. Hei ØA

    Har lenge fulgt historien om deg og din sykdom, og synes det er på tide at jeg sender deg noen ord.

    Synes det er utrolig flott at du lar oss ta del i din hverdag, og hvordan det er å leve med kreft. Tror det kan være til hjelp for mange som er redde for å få kreft (og andre sykdommer for den saks skyld) ved at du greier å nyte livet og de du er glad i!! Og ikke minst for de som er pårørende.

    Du har virkelig rørt mange med din humor,glede og pågangsmot!!!, selv med en urettferdig sjebne!!

    Håper du får mange fine stunder i tiden som kommer! Jeg tenker på deg!

    Klem fra meg :)

    Comment by Gine Mari — May 3, 2007 @ 10:12 pm

  67. Kjære Øivind Andrè,
    jeg prøvde å sende deg en hilsen igår kveld, men ser at den ikke er mottatt, ingen kløpper på pc`n sjø…- prøver igjen fordi jeg ønsker å si: Du er en fantastisk gutt! Livet er ikke for amatører, du er blitt proff!! Skal hilse så mye fra Nathalie og Richard Andrè, vi sender dere alle sammen gode tanker. Håper du får mange gode og smertefrie dager framover, det fortjener du, din barsking;-)!! Hils Liv og Bjørn og resten av fam.
    Varm klem fra Ingrid

    Comment by Ingrid — May 3, 2007 @ 11:05 pm

  68. Halla balla!

    Trivele ikvæl, ØA. Jævlig artig når du vanj på Radio Bingo! Hehehehe. Kontonummer da gitt.

    Skulj ønska e ha hatt en brøkdel av motet ditt, du æ ubeskrivele rå! Tållåst imårgå.

    Gla ti d fetter!

    Bjarne jr.

    Comment by Fetter Bjarne — May 3, 2007 @ 11:13 pm

  69. Hei
    Bra du kan se lyse sider i livet selv om det ser mørkt ut! Håper du og familien får mange fine dager fremover… Stå på, du har en KJEMPEinnstilling til hvordan man skal se på livet!

    Comment by A — May 3, 2007 @ 11:32 pm

  70. Hei Øivind Andrè

    I det hele tatt å beholde humøret som du gjør, selv i denne situasjonen, minner meg om hvilket unikt menneske du er. Og med dine enormt mange positive egenskaper, er du et STORT forbilde for oss alle.

    Varme tanker går til deg og dine kjære.

    Håvard

    Comment by Håvard Sæteren — May 3, 2007 @ 11:52 pm

  71. Vil bare legge til at du er en av de største heltene jeg har. Det er få som virkelig inspirerer meg, men du har vært til utrolig stor inspirasjon. Ord blir så utrolig fattige i en sånn situasjon!

    Det å leve livet mens man ennå kan det, og nyte alt ved det… er noe jeg alltid kommer til å tenke over fra nå av. DU har lært meg å se livet i et helt annet perspektiv, de små problemene er bagateller, og betyr ingen ting.

    Du er til stor inspirasjon for oss alle, jeg kjenner deg ikke, men gjennom siden din har jeg nesten blitt kjent med deg, og jeg må ærlig innrømme at jeg ser utrolig mye opp til deg… du er faktisk helt rå! En helt for oss alle!

    Håper og ber om et mirakel for deg ØA, det fortjener du!

    E

    Comment by E — May 4, 2007 @ 1:51 am

  72. Det er ikke Roar Strand som er supermann, det er Øivind André!

    1 stk. råsterk oppdaling!!

    Comment by MortenK — May 4, 2007 @ 9:21 am

  73. hei ØA, leng sia vi har hatt nå kontakt, ikke sia russetia trur e.. vil bare si at e alltid kjæm t å husk d som en sprudlende å positiv person:) håpe du får ei fin tid no sammen med dæm nærmast:)

    klæm julianne

    Comment by julianne — May 4, 2007 @ 9:57 am

  74. Kjære ØA! (Emilie,Camilla,Gina,Liv,Bjørn og Thea)

    Jeg tenker mye på deg og dine. Det er som min sønn Simen (8år) sier det er ikke Beckham og Ronaldinio som er heltene nå det er Øivind Andre.

    Det er jammen meg sant. Din styrke og ditt mot er
    beundringsverdig. Jeg er stolt av deg!!

    Tenker mye på deg,men jeg tenker veldig mye på lille Emilie,tenk at hennes yndlings onkel er så
    syk, men er jammen heldig som har en onkel som deg Øivind Andre!! Hun har all grunn til å være stolt av deg.

    Håper du,Thea og alle dine får fine,smertefrie dager nå her på Oppdal.
    Dere vil og er i mine tanker hele tiden.

    Stoor klem fra Vibeke

    Comment by Vibeke — May 4, 2007 @ 10:43 am

  75. Kjære gode guten!

    Lev hvert minutt,hver time som er til….
    Ha gleden i ditt hjerte,
    la den vises i ditt smil.
    Mye blir borte og endres med tiden,
    men livet er nå–ikke siden…!!

    KLEMMER..Marry og Egil

    Comment by MARRY — May 4, 2007 @ 11:06 am

  76. ØA!

    Når man leser dette blir hodet fyllt av utallige tanker om hvor sterk du og din familie er, men når man sitter og skal skrive det ned, er det som om ingen ord er gode nok…
    Alle skriver om hvor positiv og sterk OA er, og det er jeg selvfølgelig helt enig i (ikke misforstå). Men du er så utolig heldig som har hatt Thea ved din side hele tiden, for makan til menneske tror jeg man skal lete lenge etter. Kan ikke tro at det er så lett for henne, å vite at hennes forlovede mest sansynlig må forlate henne så alt,alt for tidlig!
    Du er en helt fantastisk fyr, med pågangsmot og en ubeskrivelig styrke, ØA,- og jeg ønsker deg alt godt i tiden fremover.
    Varme tanker til deg Øivind Andrè, Thea og resten av familie, venner og kjente.. Dere er alle helt utrolige:)

    Comment by julie — May 4, 2007 @ 11:42 am

  77. Dette var vel det klokeste, mest innholdsrike og gripende innlegget som er å lese i hele år 2007. Aviser, pensum og bøker kan seile sin egen sjø. For det er ingen visdom der, som er viktigere enn den som du skriver om ØA.

    Tusen takk for de humoristiske innsmettene dine også, jeg smiler bredt inni meg av din lille klage på den h*+\*tes rødbetsafta.

    Forøvrig har jeg valgt å tro på at den dagen du (og jeg og alle andre) møter døden, så byr den på muligheter. Og er det slik, så er vel ingen i tvil om at du kommer til å sette dype spor etter deg, også i det neste.

    For ØA, du er og blir ei stjerne.

    Comment by Bengt — May 4, 2007 @ 1:48 pm

  78. Hey ØA!

    Det var trist å lese dette ja. Blir veldig usikker på hva du skal skrive i en stund som dette.
    Det pågangsmotet og humøret som du har, er det bare å ta av seg hatten for. Du er en sikkelig fighter!
    Sender tanker til deg ØA, og dine nærmeste!

    Comment by Eirik Ø — May 4, 2007 @ 2:21 pm

  79. Hei Øivind Andre

    Alle setter spor
    Noen dypere enn andre
    Noen setter spor som etter hvert blekner
    Noen setter spor som aldri forsvinner
    Noen rører så dypt at selv det virkelige virker uvirkelig
    Ingen setter spor som deg Øivind Andre
    Ingen rører så mange hjerter som du har rørt gjennom din tapperhet, ærlighet og sårbarhet. Det er ikke alle som tar plass i så mange hjerter som du har tatt plass i. Og der vil du alltid være. I alles hjerter. Dine spor vil alltid være der. Like sterke. Selv de som ikke er så heldig å kjenne deg personlig er ufattelig stolt av deg. Vi vil alltid huske dine ord. Dine fine ord om kjærligheten og livet og hvordan vi så lett tar ting for gitt.
    Dine spor er vanvittig sterke og vi skal følge dem. Vent å se.

    Stor klem fra Lucie Kathrine Eidem (søsteren til Bengt)

    Comment by Lucie Kathrine Eidem — May 4, 2007 @ 3:12 pm

  80. Kjære Liv, Bjørn, Thea, Emilie, Gina, Camilla og ikke minst Øivind André

    Jeg er på besøk i Morkelveien 12 og her er det alltid trivelig og godt å komme på besøk. ØAs tante Randi har akkurat gått hjem. Vi har drukket kaffe, spist tørket frukt og kake og hygget oss. Jeg er veldig glad for at ØA er i god form og akkurat nå er han ute i sola som varmer godt på Oppdal i dag. Vi har mye å snakke om og jeg er veldig glad for at ØA deltar friskt i samtalen som dreier seg om små og store, fundamentale og dagligdagse ting.

    ØA er kjæresten til min datter og vi har derfor blitt veldig gode venner i løpet av de siste to årene. Siden jeg bruker stor del av fritida mi til å bygge, mure, snekre, male, rive og montere osv, er det veldig kjekt å kjenne ØA. Han har blant annet lært meg det meste om det jeg kan når det gjelder muring, flislegging og bygging av bad. Jeg er i gang med bad nr 3 etter at jeg møtte ØA første gangen og jo mer jeg involverer ØA i mine små og store utfordringer, dess bedre blir resultatet. (I parantes kan jeg bemerke at badet på Møllenberg, Thea og ØAs leilighet, er nummer 1 i rekken av baderom og er derfor veldig bra, men ikke perfekt. Jeg tror imidlertid at alle er fornøyd, fordi alle ØAs gode råd ble fulgt, og han har dermed bevist at hans spisskompentanse har vært til god nytte.)

    Vi er på veg til Åndalsnes, konfirmasjon, og vi håper at Thea og ØA kommer etter oss i morgen.

    Frode

    Comment by Frode Olav Gjerstad — May 4, 2007 @ 3:59 pm

  81. Jeg kjenner deg ikke engang, og likevel er jeg utrolig lei meg for at dette ikke ser ut til å gå veien og tårene renner hver gang jeg leser det siste innlegget ditt. Du har gjort et uutslettelig inntrykk på meg gjennom denne siden. Takk for at du minner meg på at jeg må utnytte den tiden jeg har.

    Ønsker deg og Thea, og resten av familien en god tid framover.

    Comment by Ellen Holsvik — May 4, 2007 @ 4:42 pm

  82. Hei ØA!

    Du har et ufattelig stort pågangsmot og en enorm fightervilje..Er veldig stolt av deg, glad jeg har deg som en venn og håper du vinner denne lange seige kampen..

    Stå på videre kompis, dette greier du!!

    Comment by Jostein Liabø — May 4, 2007 @ 7:27 pm

  83. De varmeste og beste tanker til dere alle sammen.
    Er så utrolig stolt av å vite at en slik sterk, god, humørfyllt og inteligent gutt som du Øivind Andre er i slekt med lille meg. Den dypeste beundring til deg og dine-dåkker lære mæ mytji om livet. Du e så ufattelig tøff.

    Comment by Lajla Grøseth — May 4, 2007 @ 7:43 pm

  84. Jeg har fulgt kampen din fra sidelinja i lengre tid, og blir bare mer og mer imponert over det ufattelige pågangsmotet og livsgnisten du legger for dagen. Til og med etter den siste dystre sykdomsutviklingen makter du å se mulighetene og gleden som ligger i en seilflytur.

    Jeg sitter og hører samleplata til Erik Bye, og vil dele med deg teksten i den siste sangen på CD-en. Den gamle mannen drømte også om å komme seg opp i et fly:

    Bærer du en gammel drøm?
    Kanskje en yr, ustyrlig drøm?
    Helt fra den gang du var liten,
    og ingen drøm for stor.

    Gi den vinger, ikke vent!
    Tidsnok kan det bli for sent!
    Ri på vindens brede rygg dit ørn og ravner bor.

    God flytur, ØA!

    Hilsen Kjell Berge

    Comment by Kjell Berge — May 4, 2007 @ 9:23 pm

  85. Hei ØA!

    Dæven for en utrolig fyr du er! Ord strekker liksom ikke til for å beskrive min beundring for deg! Jeg og Jeanette tenker på deg hver dag, og det er flott å lese at du fortsatt nyter livet. Har fulgt med på siden din i lang tid, og det gjorde ubeskrivelig vondt å lese det siste innlegget! Håper dere får en fin tid framover alle sammen!

    Er utrolig stolt av å ha vokst opp sammen med deg, og bygd verdens kuleste lego-by i Morkelveien :)

    Comment by Eirik Søreide — May 5, 2007 @ 2:48 am

  86. Hei ØA!

    Føler med deg og dine i den vanskelige tiden, du har et pågangsmot som det virkelig står respekt av.

    Hilsen oss i Morkelveien 2

    Comment by Terje Vindal — May 5, 2007 @ 11:07 am

  87. Heisann, kjenner deg nok ikke Øivind - men ville bare sende en liten hilsen i disse tider. Har fulgt med deg gjennom denne siden, og når jeg leste denne oppdateringen trillet tårene.. Håper du vet at vi er mange som tenker på deg og dine, og som sammen med dere fremdeles håper sterkt på et mirakel. Du er usannsynelig sterk, og jeg må bare få si takk for at du hjelper andre til å sette ting i perspektiv. Tenker masse på dere !

    Comment by Fra meg — May 5, 2007 @ 5:58 pm

  88. Hei igjen!
    Filmens verden gir oss mange godbiter, blant annet denne; “Det er ikke over før den feite dama synger”
    Men; TJUKKEBOLLA FEITA KAN BARE GÅ OG LEGGE SEG!!! For det er ikke over enda!

    Din vilje… Ufattelig.
    Bøyer meg i støvet…

    Varm klem Marianne.

    Comment by Marianne Olsen — May 5, 2007 @ 6:30 pm

  89. Kjære Øivind André!
    Ordene strekker ikke til..
    Jeg beundrer deg og din styrke.
    Du evner og sette ord på ting, og setter de i det rette perspektiv. Dette er en tankevekker for oss alle. Jeg ønsker deg og dine lykke til videre,- det har skjedd undér før..
    KleM

    Comment by Marianne — May 5, 2007 @ 6:38 pm

  90. Hei Øyvind Andre. Har publisert mange tekster på facebook. Men føler at jeg ville gå inn på di egen side, her du har delt dine ting med andre. Jeg gikk jo i klassen di i 3 år, og du har vært en kompis i en av di beste tidene i mitt liv. Jeg vet hvordan ting ligger an med deg nå, hadde d vært for meg hadde jeg tatt din plass for lenge siden. Du har kjempet en kamp som jeg aldri har klart like lenge som deg. Du er unik og en makt og personlighet som mange kan drømme om. Her er et lite vers jeg har laget for deg.

    In all the dreams you my have,
    its all what what you have in you, and belive on.
    Who can fight for someting, thats already for you.
    If its a place in heaven, or what God have decide for you. But you have to remember that all your frinds and famely have a hope that you have the strongness and fight for all your rights in this life. Hilsen en som tenker på hvordan et slikt godt menneske kan få denne dommen fra vår herre. :\ La oss be for alt her i verden at du kommer tilbake til den du var. Sverre Loeng

    Comment by Sverre — May 5, 2007 @ 7:00 pm

  91. Kjære kjære ØA!

    Sender deg mine aller beste tanker. Tenker på deg, Camilla, Gina og resten av familien hele tiden! Du er en rå fyr!

    Vennlig hilsen Maiken

    Comment by Maiken Dørum — May 6, 2007 @ 12:28 pm

  92. Æ fant hemmesida di i dag og har lest om kampen din og synes det e for jævlig at det skal ende på det viset.
    Trudde alltid det skulle ordne sæ for snille gutter og jenter… men forklaringa på det hele må jo være at du e ment for bedre ting, du e for god for oss vanlige. Og de som kan kalle dæ, sin venn, har virkelig fått et rikere liv. Du har til og med gitt mæ noe som æ bli å ta med mæ videre i mitt liv. Og håpe fortsatt at livet gir dæ en sjanes.
    Kos dæ så masse du kan med kjæreste, familie og venna.
    Håpe dokker får en flott tid frammover i lag.
    Stå på! :)

    Comment by Emilie — May 6, 2007 @ 12:32 pm

  93. Kjære Øivind Andrè

    Du er en kar med helt utrolig stort mot!! Når jeg leser det du skriver, blir jeg helt satt ut av den positive ånden du har. Du minner oss alle på den største visdom, å leve i nuet! Tenker masse på deg og dine og ønsker dere alt godt videre!!!

    Ingvild

    Comment by Ingvild Øiamo — May 7, 2007 @ 12:06 pm

  94. Dette er mine varmeste ønsker for deg; Noen å elske, noe å gjøre, litt solskinn, litt oppmuntring og en engel som alltid vokter deg!!
    Stå på ØA, ikke gi opp håpet!!
    Og husk at Gud har lovet oss styrke for hver dag, hvile fra vårt strev, lys for vår vei, hjelp i våre prøvelser, usvikelig medfølelse og udødelig kjærlighet!!!

    Comment by Elisabeth — May 7, 2007 @ 4:35 pm

  95. Hei ØA og Thea

    Vi tenker på dere:-)

    Klem Kristin & Bengt

    Comment by Kristin Onsøien — May 8, 2007 @ 4:51 pm

  96. Jeg har aldri vært en god skribent, og aldri vært særlig god til å få ned tankene og følelsene mine på arket, eller i dette tilfellet skjermen. Derfor er det bra så mange andre klarer å uttrykke det så bra.

    Du skal vite at jeg tenker masse på deg og familien. Fatter ikke hvordan livets ‘crazy ways’ fungerer og meningen med alt som skjer her.

    Du er en inspirasjon og helt nr.1 for alle jeg kjenner, ØA!

    Gresset gror , treet står i blomst .
    En tåre faller fra mitt kinn .
    Fuglene synger .
    Barn leker der ute .
    Han vandrer snart videre .
    Han drar til ett sted , der vi andre
    en dag også kommer til .
    Vi vil savne ham .
    En del av våre hjerter blir snart borte .
    Men tiden vandrer videre .
    Vi får håpe at smerten som kommer og har kommet
    Ikke blir for håndgripelig .
    For vi må leve videre med minnene .
    Så han kan bli husket av andre i fremtiden .
    Men jeg håper , jeg håper at han venter der på oss.
    På oss andre som er så glad i ham .
    Han er den som vandrer videre .

    Comment by M — May 8, 2007 @ 9:16 pm

  97. Jeg begynte å gråte da jeg leste dette. Uff, så urettferdig.
    Håper uansett at et mirakel kan skje, det har jo hendt med kreftpasienter før!
    I alle tilfeller håper jeg at du får anledning til å gjøre de tingene du har mest lyst til, at tiden fremover blir så fin som den kan bli.

    Comment by jente25 — May 9, 2007 @ 10:53 am

  98. Kjære ØA!
    Håper du ikke synes det er altfor ille at jeg “låner” Thea litt. Hun kommer snart tilbake til deg etter en liten “pust i bakken” i Trondheim. Du er i tankene mine når jeg våkner om morran og den siste jeg tenker på før jeg sovner om kvelden. Måtte du få enda noen gode dager sammen med dine kjæreste. Gleder meg til en klem når vi sees.
    Kine/svigers

    Comment by Kine Walbye — May 9, 2007 @ 12:29 pm

  99. Hei!
    Jeg må bare få sagt hvor mye jeg beundrer ditt pågangsmot!
    Du er virkelig et forbilde, for meg og for mange andre :)

    Comment by Connie — May 9, 2007 @ 6:59 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar