Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

VIL DU SYKLE FOR ØA????

Filed under: Nyheter — Familien June 1, 2007 @ 8:55 pm

Den 12. aug. går “SYKKELENERN” av stabelen på Oppdal.  Se : www.sykkelenern.no                                                 

Dette er kanskje norges vakreste fjellritt på sykkel.  Både start og målgang i Oppdal sentrum gjør dette til et veldig spesielt ritt. Styret i Oppdal sykkel klubb støtter Øivind Andres innsamlingsaksjon ved at de gir en del av startkontigenten til innsamlingsaksjonen.

Kan dette være en motivasjonsfaktor og et mål for sommerens treningsturer???

Meld dere på og gjør noe godt for både deg selv og for innsamlingsaksjonen..

Lykke til og god tur….

Bjørn


8 Kommentarer »

 1. Jeg har veldig lyst til å hjelpe kreftforeningen, men tjener ikke så bra men hvor mye er det minste jeg kan støtte med??

  Comment by Kristine — June 2, 2007 @ 3:36 pm

 2. Du kan velge selv hvor mye/lite du vil gi, alle monner drar :)
  https://secure1.netpower.no/den-norske-kreftforening/gave/skjema.html

  Hilsen Trine :)

  Comment by Trine — June 2, 2007 @ 8:12 pm

 3. Hei! Dere slutter ikke å imponere meg !! Avisjenta vår har akkurat vært her med dagens Dagblad - og hva ser jeg på førstesida - et stort bilde jeg har sett på hundrevis av ganger i det siste - jeg fikk gåsehud over hele kroppen!! Et flott stykke om dere, Thea - du er tøff!! Lykke til med det du holder på med!!

  Klem fra meg i Tønsberg

  Comment by Karin — June 3, 2007 @ 12:43 pm

 4. Jeg kan ikke få sagt nok hvor imponert jeg er over dere! Etter å ha sett innslaget på God Morgen Norge og i tillegg sett Theas gripende intervju i Dagbladet skjønner jeg at ØA’s og deres kamp mot leukimi kommer til å fortsette og fortsette… Nå håper jeg dere får en fin tur til syden, og at dere kan få en fin tid sammen.
  Fortsatt lykke til!

  Klem fra Solrun

  Comment by Solrun Mesloe — June 3, 2007 @ 12:57 pm

 5. Kjære Thea og fam Grøseth.

  Ett dikt jeg fikk da jeg ble enke.
  Det fant jeg mye trøst i.

  Just Think of him.

  Don`t think of him as gone away
  his journey has just begun,
  Life holds so many faces
  This earth is only one.

  Just think of him as resting
  from the sorrows and the tears,
  in a place of warmth and comfort
  where there are no days and years

  Think of how he must be wishing
  that we could know today,
  how nothing but our sadness
  can really go away.

  And think of him as living
  in the hearts of those he touched….
  For nothing loved is ever lost
  And he was loved so much.

  Comment by Marit — June 3, 2007 @ 1:42 pm

 6. hei thea og familien.

  sterkt og se og lese i avis og blad om dere,
  jeg er stolt av og kjenne og vite hvem dette er.
  sterkt ,og tøft gjort dette, dere er enestående..
  jeg støtter innsamlingen så godt jeg kan og er jeg i oppdal ved sykkel rittet skal jeg delta.

  håper dere nå kosere dere og får slappe av litt i fred og ro…

  kine

  Comment by kine — June 3, 2007 @ 10:16 pm

 7. Hei, kjære Thea & hele familien Grøseth!
  Jeg så forsiden til Dagbladet søndag, og måtte bare kjøpe avisen for å lese hele reportasjen.
  Nå har jeg også lest meg gjennom hele denne web-siden.
  Historien deres og ØA`s blogg berører meg rett i hjertet. Dere virker som en sterk og flott familie - som har lidd et stort tap.
  Og likevel fortsetter dere kampen for å gjøre det lettere for de som kommer etter dere.
  Jeg er selv sykepleierstudent, og ser hva denne sykdommen gjør med mennesker og familier altfor ofte, i hverdagen min. Derfor er det så fantastisk med mennesker som dere, som ikke gir opp!
  Jeg kommer til å fortsette å følge med på denne siden nå, og jeg har fortalt mange av mine venner om den.
  Stå på!

  Klemmer fra Oslo

  Comment by Karina — June 6, 2007 @ 4:22 pm

 8. Heisann!
  Har dere vurdert å gi ut øyvind andres historie ut som bok? Og kanskje samarbeide med noen som jobber med kreft til daglig? Slik at dere kan lage en god erfaringsbasert bok om livet, kreft , sorg :( ….og bruke overskuddet til å støtte innsamlingsaksonen! Dere må kanskje prøve å saffe noen sponsorer til boken slik at det blir mere overskudd til fondet….bare en tanke liksom, for jeg har hatt veldig stor nytte av å lese om øyvind andrè….det var mye terapi i det å følge ham…
  mvh Sandra

  Comment by Sandra — June 11, 2007 @ 11:33 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar