Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

“VAKUM”

Filed under: Nyheter — Familien June 15, 2007 @ 9:08 pm

Hei alle sammen.

Beklager at vi ikke har vært like flink til å oppdatere siden i det siste. 

Som mange av dere har sett så har det vært en del i media om ØA og familien etter at han gikk bort.       Midt oppi dette  dro hele familien + Thea til Tyrkia for å ”slappe” av å komme oss bort litt.  Dette skjedde selvfølgelig samtidig med at en hetebølge gikk over det meset av Norge, men det blir likevel ikke det samme som å feriere i syden.

Etter at ØA gikk bort spurte vi oss ofte selv hvorfor vi ikke “sørget” mere enn vi gjorde! At det var mye som måtte ordnes, og at vi allerede på en måte hadde sørget i over        1 1/2år (helt fra han fikk diagnosen) fant vi ut måtte være noen av grunnene. Det at ØA fikk dø uten smerter og at han heller ikke var redd for å dø, gjorde også ting mye lettere for oss alle som sto han så nært.

ØA skrerv i brevet som han etterlot seg at “uansett om det ikke så slik ut, så ville han dø med et smil om munnen”.     DU GJORDE DET ØA!

Først nå som hverdagen har innhenta oss,begynner virkelig reaksjonene å komme. Vi var nok klar over at det ville komme, men om vi var klar over at det skulle bli så ille vet jeg ikke om vi var helt klar over…….

ØA etterlater seg et ennormt tomrom, og det blir på en måte et VAKUM etter han..

ØA, selv om vi vet du har det godt der du er nå, så savner vi deg masse masse …. 

Mamma & pappa      

 

 


9 Kommentarer »

 1. hei.
  ja, det er sterkt og lese om dere,
  reaksjonen og sorgen må jo komme på en eller annen måte,, og det er jo helt riktig også.
  jeg støtter dere i en vanskelig tid ,og tenker masse på dere alle.
  varme tanker fra meg..

  Comment by kine — June 16, 2007 @ 9:19 am

 2. HEI! Det er når ting roer seg og hverdagen kommer
  at reaksjonene kommer, men det er helt naturlig.
  Jeg tenker mye på dere og ØA. Håper at dere får en fin sommer!

  Comment by Vibeke — June 16, 2007 @ 10:29 am

 3. Hei. Tenker fortsatt mye på dere…Var oppom grava til ØA sammen med en vennine her en dag og satte på noen roser..Var helt merkelig å stå der…Trist og godt på samme tid. Håper dere holder godt sammen i tiden fremover. Alle tankene går til dere! ØA blir aldri glemt! Stor klem fra Kristin:)

  Comment by Kristin Lauvås — June 16, 2007 @ 6:38 pm

 4. Kjære Liv og Bjørn og de tre jentene, fire med Emilie.

  Først takk for sist til Liv, Gina og Thea. Det var så koslig å få noen timer sammen dere i forrige uke.
  Skjønner så altfor godt det vakumet og savnet dere kjenner på-det vil aldri gå over, men dere finner vel etter hvert en måte å lære og leve med det på.
  Heldigvis så er dere en familie hvor humor og latter sitter løst, det virker jo som en støtdemper når en kolliderer med livet.

  Dere er i tankene mine hver dag og jeg setter veldig stor pris på å ha dere som venner.

  Pass godt på dere selv!!!

  Stor og varm klem fra Kristin R

  Comment by Kristin R — June 18, 2007 @ 8:00 pm

 5. Kjære Liv,Bjørn og hele familien !

  Sender en liten hilsen - dere er i mine tanker.Så godt å høre at dere har vært en tur i Tyrkia.Det å få komme bort og slappe av litt trenger man etter der dere har vært igjennom.

  Jeg har lært mye av det ØA og dere har skrevet,ikke minst det å leve mens man kan.Samtidig kjenner jeg meg igjen i det dere skriver om sorg,savn og tomrom.Det fikk jo Kirsti, jeg og familien erfare da vi mistet vår søster i kreft for snart fem år siden.

  Jeg vil få ønske dere en riktig god sommer !

  Varme hilsener fra Marie

  Comment by Marie Faksvåg — June 18, 2007 @ 11:39 pm

 6. Kjære dere!
  Det er noe vesentlig som mangler her hos oss også, nå som ØA ikke er i loftsleiligheten på Møllenberg eller i Torsveg lenger. Det ramler ofte tunge stener ned i magen, for først nå går det opp for oss også at tapet av denne flotte gutten er så endelig.
  Jeg tenker ofte på hva ØA ville ha sagt i forskjellige situasjoner som oppstår, og prøver å finne ut hva han ville ha sagt der og da. ØA var jo en skikkelig klok ung mann!
  Frode og jeg snakker om ØA hver dag og det er noe som ikke stemmer der i Gml. Kongeveg 16. Thea og vi andre savner han veldig og selv om vi ikke snakker så ofte med dere på Oppdal, tenker vi desto mer!
  Håper å møte dere om ikke så lenge.
  Varme klemmer fra Kine
  (vi er flere Kine, dette er mamma’n til Thea)

  Comment by Kine Walbye — June 19, 2007 @ 8:50 pm

 7. Hei Liv og Bjørn
  Forstår at det er tungt nå, men de som har opplevd dette selv, sier det blir lettere å leve med savnet etterhvert. Håper dere fikk slappe av i Tyrkia. Håper også at vi treffes snart.
  Klem fra Kristin
  (Gården)

  Comment by Kristin — June 21, 2007 @ 10:01 am

 8. …. de varmeste følelser og de nære tanker om at jeg forstår.. livet er stort, og lyset som slukkes er usedvanlig tungt… jeg tenker på dere !!!! jeg har erfart at morgendagen kan bli litt gråere enn hva man hadde trodd - men vet at en annen morgendag blir noe lysere….

  ….tusen, millioner tanker - til å ta vare på…

  Comment by ..mona.. — June 23, 2007 @ 12:15 am

 9. Kjære Liv og Bjørn.
  Jeg har prøvd å skrevet noen ord til Dere i flere uker no,men har ikke visst hva jeg skulle skrevet…
  Har tenkt masse på dere alle de siste ukene,og har lest gjennom Øyvind Andre og Deres “web sider” mange ganger og sett på bildene. Det var et stort sjokk å lese Øyvind Andre sitt navn i adressavisa i mai.
  Jeg husker så godt på dere og spesiellt Øyvind Andre fra dere bodde på Teglverkstunet. Da var jeg mye hos dere! Var også med Dere til Tydalen og passet Camilla og Øyvind Andre.
  Tenker på Dere alle.
  Hilsen Elisabeth Eggan

  Comment by Elisabeth Eggan — June 28, 2007 @ 1:39 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar