Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Uke 43

Filed under: Nyheter — Familien October 27, 2006 @ 1:06 am

Ja da var vi i atter i en ny uke…som igjen vil si nye blodprøver. Jeg har den glede og få medele til alle der ute, at alle de vanlige prøvene holder seg stabilt bra. Nesten akkurat likt som forrige gang. Noen av lever-verdien hadde gått ned forrige gang, noe som er veldig bra. Mens to andre lever -verdier hadde gått bitte-litt opp, noe som ikke er fullt så bra! Men den viktigste lever -verdien hadde gått ned. Så det er veldig positivt. Men det blir nok ikke så jeg kan sette meg ned og nyte et glass med edle-dråper ennå….. Til alle dere som lurer på hvordan “kampen FOR kiloene” går, så kan jeg si det at jeg hadde ny topp måling i dag (26.10.06). Nå er jeg oppe i hele 54,4kg. Det er 7,4kg opp fra bottom-low!!! Målet var å nå 60kg til starten av november, men jeg ser nå at det blir vanskelig, har liksom stagnert litt her på 53-54kg…men med litt styrketrening om dagene og med jula som hjelp. Så tror jeg nok at jeg passerer det magiske tallet 60kg før det nye året ringer inn!! 

Til helgen blir det en litt tidlig feiring av min 22årsdag (fyller den 6.nov) i ekte Halloween stil. Det tror jeg blir helt konge….handlet inn masse snop og skuuuummle ting.

 


3 Kommentarer »

  1. ha en fortreffelig halloween-feiring alle sammen:) supert å høre at prøver er bra og motet er på topp:) gi thea, milla-snupp og per m en giga-klem fra meg:) stort kyss i panna fra heidi og en klem fra lille-nathalie…

    Comment by heidi — October 28, 2006 @ 3:49 pm

  2. Mange piler som peker rett vei. Det er toppers! Ha en fin lørdagskveld.

    Comment by Bengt — October 28, 2006 @ 7:18 pm

  3. det er tøft å lese om deg øa… håper at alt går bra til sist..du fortjener ikke dette!!du er enestående…All verdens lykke til!!

    Comment by 84mod — November 2, 2006 @ 7:15 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar