Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

En liten sommerhilsen fra Thea

Filed under: Nyheter — Familien July 12, 2007 @ 10:11 pm

Hei!

Etter en liten måned på jenterommet hos mamma og pappa, flyttet jeg i begynnelsen av juni hjem til Møllenberg og leiligheten igjen. Det har vært med blandede følelser, for mange av alle minnene jeg har av vår tid sammen, sitter “i veggene”. Det verste med å komme tilbake er den tomheten og stillheten man aldri klarer å forestille seg før etterpå. Jeg visste jo lenge at ØA kom til å bli borte, men at han faktisk ikke er her lenger er veldig tydelig nå.. Han laget jo alltid mye liv og fant på sprell! Jeg har felt noen tårer når jeg har ryddet i ØAs ting og klær, men minnes han også med et smil når jeg tenker på alle de fine stundene vi fikk her i hjemmet vårt. Jeg tror han også syntes det var fint å tenke på at vi hadde vårt eget og skapte oss et samliv, selv om det var litt “unormalt”:-/

Jeg tror det har vært viktig for meg å komme tilbake til leiligheten for å bearbeide tanker og følelser. Det var også viktig for meg å reise til St. Olavs og snakke med sykepleierne der. Jeg ble nok en gang tatt imot med åpne armer av englene som jobber der:) Tusen takk for alt dere har hjulpet meg og oss med! Jeg vet at noen av dere er her inne og leser…:)

Jeg har begynt i jobb igjen, men slutter til slutten av juli, for da flytter jeg til Oslo for å studere kriminologi. Det var nestevalget etter Politihøgskolen. Jeg har planer om å søke dit til neste år også, selvsagt! Å flytte til Oslo var bestemt fra i vår, en avgjørelse tatt av ØA og meg selv. Han ville følge meg dit jeg måtte dra for å studere!:)

1. august går altså turen til Oslo, nærmere bestemt Slemdal. Jeg gleder meg veldig til å komme til et nytt sted, møte nye folk, og få en litt annerledes hverdag. Etter å ha jobbet i to år skal det bli godt å stri med litt lesing, eksamen og oppgaver!:-P

Takk for all støtte jeg har fått i denne tiden; slik støtte gjør at børa blir lettere å bære..

Jeg håper dere har en fin sommer, alle sammen. Selv skal jeg på en ukes tur til Mallorca i august: en jentetur med mamma, tante og kusine. Det skal bli godt!

Hilsen fra Thea Elise (C ya!)


12 Kommentarer »

  1. Hei Thea:)

    Koselig å bli oppdatert på livet ditt:) Jeg beundrer deg veldig, det kan virkelig ikke være lett å gå igjennom det du gjør akkurat nå. Men jeg håper du vet at du er ikke alene, tenker masse på deg.

    Vennlig hilsen Linn

    Comment by Linn Githmark — July 14, 2007 @ 6:07 pm

  2. hei thea.

    jeg beundrer personligheten din og sjela du har.

    vil ønske deg en god sommer videre..
    tenker mye på deg, og er inne her og leser ofte,

    god sommer!

    Comment by kine — July 15, 2007 @ 3:43 pm

  3. ….tusen klemmer og tusen små gryende bringebær innpakka i hundretusen tanker til deg thea!

    - kan bare forestille meg hvor tunge dagene kan være… gleder meg med deg i din iver etter å komme et bitte lite skritt videre i en ny hverdag…. man kan bare tenke seg til hvor stolt øa er av deg, der han sitter eller ligger i himmelen og har full oversikt over hva som skjer her nede… jeg innbiller meg at han smiler…. det må vi også gjøre!!!

    …i det jeg håper sommeren vil gi deg noen solstråler ønsker jeg deg lykke til med plalegging av din nye dag som kommer…. klem på klem og smil tross regn…:)

    Comment by ..mona.. — July 16, 2007 @ 12:15 am

  4. Hei Thea,
    jeg driver et nyoppstartet selskap som driver med salg av klær. Vi ønsker å donere 1$ for hvert solgte produkt til innsamlingsaksjonen. Har du mulighet til å maile meg så kan du få mer info? Adressen er hp krøllalfa kompisclothing.com

    Hans Petter

    Comment by Hans Petter Eide — July 16, 2007 @ 11:11 am

  5. Vi er mange fans av deg, så det var veldig hyggelig at du skrev en liten snutt på denne siden synes jeg.

    Du kommer til å bli en stjernepoliti! Ikke dumt med litt kriminologi først. Eneste problemet er jo at du må bo i Oslo, og ikke i Trondheim. Men du har jo vært med på verre ting…! :-)

    Comment by Thea — July 17, 2007 @ 2:53 pm

  6. Hei Thea!
    All lykke til deg videre på skole og studielivet:)
    Stor klem fra Anette

    Comment by Anette Haugland — July 17, 2007 @ 6:06 pm

  7. stolt av deg søss :)
    du er så god å ha, det har du alltid vært.
    gled deg til du flytter til Oslo, da kommer jeg besøker deg masse. allerede planlagt med marita. hehe:D
    Må si jeg savner deg og ØA. du er liksom ikke like mye til oss nå. men likevel føler jeg at du og ØA er i tr.heim. var jo så vant med å ikke se dere så ofte. så blir litt rart for meg at jeg faktisk ikke kan se Øa mere. men livet må gå videre. kom hjem til mamman og pappan din snart! VI SAVNER DEG THEA

    Comment by Gina (søss) — July 17, 2007 @ 11:46 pm

  8. Hei! Når jeg leser det du skriver skjønner jeg fort at du er utrolig sterk mennesket! En vennine av meg så deg på TV2, henne sa det samme! Måtte du få det fint i Oslo, med nye studier og nye opplevelser! ØA er med deg uansett hvor i verden du måtte være!
    Hilsen Linn Tyra!

    Comment by Linn Tyra — July 20, 2007 @ 11:08 am

  9. Gla i deg Thea mor..du har den nydeligste personligheten jeg noen gang har sett. Utrolig gla for at jeg har blitt kjent med deg..nå skal vi bli politi gitt:) klem

    Comment by Marie — July 20, 2007 @ 11:44 pm

  10. Veldig godt å se at det ikke har blitt helt stille på denne siden. Savnet etter ØA er så stort og det er så viktig for dem som er igjen å se at “der ute” er det fortsatt mange som har omsorg for familien på Oppdal og Thea (på vei til Oslo). I disse “engletider” er det ihvertfall klart for meg at noen av dem finnes, deriblant ØA. Han hadde ingen grunn til å være redd for å bli glemt.
    Tenker på han ofte, og på Liv, Bjørn, Camilla og Gina. Thea får en klem når hun vil fra mamma.

    Comment by Kine Walbye — July 26, 2007 @ 11:00 am

  11. Kjære Liv, Bjørn, Thea, Camilla, Gina og Rocky!

    Dere er i tankene mine hver eneste dag. Hørte Bengt hadde møtt dere-Liv og Bjørn på Lerkendal, godt å høre at dere er i livet.
    Dessuten så står det en flott sykkel i gangen min-den minner meg på Ø.A hver dag. Er glad den skal brukes for å hedre minne om Ø.A.
    Så flott at du Thea flytter til Oslo, det blir helt sikkert fint med et miljøskifte.
    Ønsker deg lykke til!

    Har vært mye på farten i sommer, bare vært innom Oppdal ett par dager.
    Det er like sterkt å komme dit hver gang, det knytter seg i maven og jeg føler så sterkt at det er en som mangler i bygda.
    Håper at det går så fint som mulig med Camilla og Gina, og at dere har hatt en så fin sommer som mulig.
    Så er det Rocky da-han er jo bare så skjønn på bildet. Håper han virker som en støtdemper på den smerten dere bærer på.

    En stor og varm klem til dere alle sammen fra meg…håper vi sees snart.
    Ring hvis dere er i byen og har noe tid til overs

    Comment by Kristin Ramberg — July 28, 2007 @ 3:41 pm

  12. heisann, har vært inne her før en gang men ikke vist helt hva jeg skulle si da jeg ikke kjenner noen av dere, må inrømme at jeg strigråt da jeg leste ØA sin historie.. beundrer deg for den styrken du har hatt hele veien gjennom, ønsker deg alt godt og lykke til videre med skolegangen :)
    klem fra monica

    Comment by monica — August 27, 2007 @ 10:16 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar