Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

TAKK!!!

Filed under: Nyheter — Familien August 13, 2007 @ 5:09 pm

En stor takk til de to småjentene, Lilly-Ann Trondshaug og Inger Lise Rogneslien på Innset som hadde bassar og fikk inn over 600.- som de i sin helhet ga til Øivind Andres innsamlingsaksjon -  kjempeinnsats, Tusen takk!

Det var også en glede å se at så mange som 664 personer deltok i sykkeleneren som ble gjennomført for første (og kanskje siste) gang!

Sykkelenern hadde på forhånd sagt at de ville  støtte innsamlingsaksjonen med kr 10.- pr. deltager. Det vil med andre ord si at det kom inn  6640.- på innsamlingsaksjonens konto.

Vi håper at villreinen ikke har tatt for stor skade av årets ritt, og at det derfor vil kunne arr. også flere år fremover.

Det var ikke annet enn skryt å få fra de som sykklet denne flott turen over fjellet, og alle håpet selvfølgelig at dette også ville kunne arr. neste år!

Det gjør også innsamlingsaksjonen, og vil med dette få takke for bidraget som vi håper vil komme til god nytte for de som driver med leukemi og stamcelleforskning.

Styret.

Kurt Asle Arvesen syklet


2 Kommentarer »

 1. hei .
  det er en fantastisk innsamlingsakjson dere har fått til, denne kommer til og vare lenge og mange kommer til og bidra videre,
  ønsker dere alle i styret en fin høst tid vi går i møte, og at mer kommer inn til aksjonen..

  kine.

  Comment by kine — August 13, 2007 @ 8:34 pm

 2. Veldig bra!!!

  Comment by Linn Githmark — August 14, 2007 @ 10:19 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar