Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

“Huff, det er snart jul…..”

Filed under: Nyheter — Familien December 5, 2007 @ 10:42 pm

Nå er det lenge siden vi har skrevet noe her, å vi vet at det fortsatt er noen som følger med på sidene så her kommer en liten oppdatering.

For de som lurer på hvordan det gikk på ØA`s minneturnering, så er det det å si at den er blitt utsatt til 2. helg etter påske p.ga.at vi hadde for få påmeldte lag. Vi håper at det blir flere lag som stiller da, og at vi får gjennomført turneringen.

VIKING CUP  er en stor curlingturnering som blir arr. i Vikingeskipet på Hamar første helg på januar. Jeg fikk for en tid tilbake en tlf. fra Joakim Skogvold som er arr. sjef og var en god venn av ØA.   Han spurte om de kunne få lov til å gi overskuddet fra turneringen til Øivind Andres innsamlingsaksjon.  Dette er selvfølgelig tiltak vi setter stor pris på i styret.  Slike ting er helt klart med å gjøre at vi kan nå målet vårt  på 500.000.- i innsamlede midler lenge før vi hadde håpet. En stor takk til Joakim og Hamar CK

OPPDALSROCK MOT KREFT                                                                                  

10 mai, på ettårsdagen etter ØA`s bortgang har vi leid hele Oppdal Kulturhus og planlegger en stor konsert med alle Oppdals band . Vi jobber også med å få et band som har et navn både i inn og utland. Vi  håper og tror at vi kan klare å fylle kulturhuset og dermed kunne gi et stort overskudd til innsamlingsaksjonen. Alle Oppdalsmusikerne har stilt seg veldig possitivt til arr. og alle har mer eller mindre takket ja selv om de ikke får betalt for jobben.  Vi kommer tilbake med mere info. om dette arr. så snart vi har ting på plass.

Hurra det er snart jul !!!!

Mange gleder seg til jul, med ekstra fridager, masse god mat, gaver under treet og den roen og freden som julen gjerne bringer med seg. Vi ønsker også at dere alle vil få en god jul.

For de som har mistet noen av sine kjære i løpet av året, så blir nok ikke julen slik de hadde håpet og ønsket seg. Vi (familien +Thea) har allerede merket at mørketiden gjør noe med oss, og vi vet at julen kan bli tung å komme gjennom. Vi har derfor bestemt oss for at i stedet for å sitte hjemme å kikke på ” en tom stol”, så reiser vi til Gran Canaria i julen.  Vi har noen fantastiske mennesker rundt oss, som selv har fått merke at livet ikke alltid blir som man håpet, og som har lånt oss en fantastisk leilighet der. Vi både gleder oss, og gruer oss. Gleder oss til sol og varme, men gruer oss til julen……           Gina har  en veldig god vennine (Marita) som blir med oss hele perioden, så slipper hun å kjede seg sammen med oss gamlingene bare. Det som blir et lite minus, er at  Camilla, Emilie og Per Marius ikke blir med. Men jeg regner med at de har det bra i Porsgrunn og Bamle sammen med foreldrene til Per M, og  at de gleder seg over at Emilie skal bli storesøster.              (Unnskyld Camilla,  men vi er så stolt over at vi skal bli besteforeldre igjen.)

Så vil vi bare få lov til å ønske dere alle en riktig god jul, og ta vare på dere selv, og hverandre, så snakkes vi.

Liv, Bjørn og Gina

 

 

 

 

 


11 Kommentarer »

 1. Gratulerer! Det var en koselig nyhet:)

  Selv om jeg ikke kjente ØA veldig godt, tenker jeg på ham og dere hver dag, og jeg er stadig innom her. Fremdeles rart at det ikke er han selv som oppdaterer…

  Jeg ønsker dere alle en så fin jul/ferie som mulig.

  Varme klemmer

  Comment by Ingrid Gulaker — December 6, 2007 @ 9:24 am

 2. Hurra hurra hurra!!!
  Slike gladnyheter varmer STOOOOOOOORT i slike stunder som dette. Jeg er kjempeglad på hele familiens vegne, dette er så koselig en nyhet etter en tung høst. Og ØA hadde nok vært minst like stolt som både besteforeldrene og tanta, jeg er ikke i tvil :-)

  God tur til Gran Canaria, alle sammen!
  Camilla; jeg ser dere 3 1/2 stk i jula ;-)

  Litt tidlig ute, men ha en fredelig jul hele Grøseth.
  Thea, ha en god jul du også! Hils din kjære mor og si “Joyeaux Noel” fra lille-Thea :-)

  Kjempestor klem Marianne.
  (Som fortsatt er inne og kikker på siden, rett som det er)

  Comment by Marianne Snøve — December 6, 2007 @ 3:17 pm

 3. Åh, hvor glad jeg er i dere!! Og Camilla, dette var en sååå god nyhet å høre :-) Ikke minst til deg også, Per Marius. Litj tuppa, nå skal du bli storesøster!! Det er stort det :-D Og så har vi besteforeldre og ei tante oppi det hele, herlig!!

  Vi reiser snart til Gran Canaria, hvor vi skal ha det kjempe koselig og kjempe morsomt! En tung tid, og ikke en gledelig jul.. Meeen, uansett så skal det bli godt å komme seg bort og ha en litt annerledes jul, som passer veldig bra i denne situasjonen. Jeg gleder meg masse og jeg kan ikke takke dere nok for at jeg får lov til å være med dere i jula! :-) Pinnekjøtt og juleservietter fra Norge, i Gran Canaria!

  Så mega glad i dere :-) Fortsett som dere gjør! Finns ikke bedre mennesker enn “Grøsethanj” ;-)

  Comment by Marita Michelle Krovoll — December 6, 2007 @ 4:31 pm

 4. Gratulerer Camilla, og gratulerer til de (igjen) kommende besteforeldrene, og til tante Gina!

  Og ikke minst: God tur til Gran Canaria! :-)

  Comment by Bengt — December 10, 2007 @ 12:35 pm

 5. Gratulerer Camilla og Per Marius - det blir stas med flere:D

  Ta vare på hverandre i høytiden, den kan være utfordrende. God tur til vamrere strøk!

  stor klem fra Anette

  Comment by anette h — December 11, 2007 @ 3:37 pm

 6. Kjære dere!

  Det var godt med livstegn fra dere igjen. Så flott at det opp i all smerten skjer positive ting. Jeg var på Oppdal i helgen-første gang siden september. Det er utrolig trist og tomt på Oppdal uten Øivind Andre, synes jeg. Da kan jeg bare ane hvilken tomhet og savn dere sliter med-hver dag.
  Veldig glad for at dere skal reise bort i julen, det høres riktig ut.
  Så utrolig mye blest dere klarer å skape rundt innsamlingsaksjonen.Det er så imponerende!!
  Skulle så gjerne vært på Oppdal 10.mai, men akkurat den helgen skal jeg være mormor i Oslo- barn og svigerbarn har bestilt tur til utlandet.

  Da ønsker jeg deg Liv, Bjørn, Gina og Marita en riktig God Jul og så god tur som mulig til Gran Canaria.
  Hils Camilla og Thea så mye!!

  Stor juleklem fra meg

  Comment by Kristin R — December 11, 2007 @ 5:04 pm

 7. Hei!

  Så koselig med familieforøkelse, det er viktig å kunne glede seg over de gledene som kommer :) Jeg skal bli tante til en liten gutt, Helene og Erik venter sitt andre barn i mai :) Endelig noe positivt i hverdagen!

  Jul ja… jeg kan ikke akkurat si st det er en tid jeg gleder meg til, vi er jo på en måte i “samme båt”. Det var jo pappa som fixet jul hos oss og i år må vi gjøre det selv…

  Ønsker dere en fin stund på Grand Canaria, har akkurat kommet hjem fra to uker der nede og det var helt nydelig! Akkurat passe varmt :)

  Ta godt vare på hverandre!

  Klem fra Elisabeth Bugge

  Comment by Elisabeth Bugge — December 11, 2007 @ 11:51 pm

 8. Takk for at dere fortsatt skriver.
  Det er tydelig at ØA’s blogg har gjort
  stort inntrykk på mange, og det er tydelig at det er flere, både kjente og ukjente som er
  her inne å leser innimellom. Dere er sterke som gir av dere selv på den måten dere gjør, men det gjorde jo også ØA, så det ligger vell til familien.

  Ønsker dere alt godt for julen,
  både familien og Thea Elise.

  Gratulere med gladnyheten om familieforøkelsen

  Comment by christine — December 12, 2007 @ 4:19 am

 9. Koselig nyhet! Gratulerer med familieforøkelsen :D

  Håper dere får det fint i de varmere strøk i jula :)

  Klem fra meg!

  Comment by Lise Lauvås Neerland — December 12, 2007 @ 12:32 pm

 10. Hei alle sammen !

  Jeg gratulerer også med kommende famileforøkelse, et positivt lyspunkt i den tunge tiden dere er i.Jeg har akkurat kommet hjem fra ei uke på Gran Canari, og der er det sol og varme som vil gjøre dere godt nå.
  Jeg vil få ønske dere en riktig god tur og en fin jul på Gran Canari!

  Varm juleklem og tanker fra Marie

  Comment by Marie Faksvåg — December 13, 2007 @ 11:22 pm

 11. Hei alle 4 brune pinnekjøttspisende julenisser på Gran Canaria!

  Vi håper dere koser dere i sola og kommer tilbake med ny energi. Lyset er tent for ØA og dere hele jula.
  Varme klemmer fra Kine og Frode

  PS.
  I år har Enova droppet julelunsjen og gitt pengene til ØAs stiftelse isteden.

  Comment by Kine Walbye — December 25, 2007 @ 1:27 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar