Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Norgescup og Vikingcup i januar

Filed under: Nyheter — Familien December 7, 2007 @ 8:04 pm

Hamar Curling Klubb skal i helgen 4. - 6. januar arrangere NorgesCup og VikingCup i Vikingskipet på Hamar. Totalt 32 lag vil delta i turneringen som blir Nordens størtse curlingturnering. Hamar Curling Klubb har valgt å gi overskuddet av turneringen til Øivind Andrès stiftelse.

I den forbindelse har de opprettet et konsept som heter “Klubb 2000″ hvor bedrifter kan bli medlem for 2000,- kroner. Les mer om hvordan bedrifter kan bli med på www.hamarcurling.com og under knappen “Klubb 2000″.

Det har også blitt opprettet en gruppe på Facebook hvor privatpersoner oppfordres til å være med å støtte prosjektet med 50 kroner.

Lørdag 5. januar mellom klokken 13-15 vil medlemmer av Kreftforeningen, Kreftforeningens Ungdomsgruppe (UG) og støtteforeningen for kreftsyke barn (SKB) spille curling sammen med idrettsstjerner som er på Hamar i forbindelse med Idrettsgallaen. Følg med på www.hamarcurling.com fremover om hvem som kommer.

Vi oppfordrer dere til å støtte prosjektet og håper at vi sees på Hamar over nyåret.


Ingen Kommentar »

Skriv din kommentar

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar