Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

OPPDATERING……..!

Filed under: Nyheter — Familien January 24, 2008 @ 10:08 pm

Kun en liten oppdatering fra oss, uten at det egentlig ikke har hendt så mye siden sist vi skrev.  Vi var i vikingeskipet og spillte Norgescup første helgen i januar, noe som forøvrig gikk strålende for oss,  Vi (Lag Vitnett jr. som jeg trener) gikk henn å vant turneringen, noe som også førte til at vi vant hele Norgescupen samenlagt.

Det som kanskje ga meg like mye, var å se alle som kom fra UG og SKB  (Kreftforeningens ungdomsgruppe og støtteforeningen for kreftsyke barn) og fikk prøve curling sammen med noen “viekelige” kjendiser som stilte opp sammen med dem for å gjøre en ellers tung og mørk hverdag litt lysere.                                                        Vil også rette en stor takk til Hamar curling som fikk istand dette flotte arr.  (se bilder)

Takk til Kjetil Andre Åmot, Håvard Bøkko, Even Vetten og Olav Tufte 

Hamarcurling hadde på forhånd bestemt at overskuddet skulle gå til ØA`s innsamlingsaksjon, og det ble ikke mindre enn 35000.- TUSEN TAKK!!!

OPPDALS ROCK MOT KREFT

Vi er nå godt i gang med planleggingen av arr.som skal gå i Oppdal kulturhus 10.mai  Noen husker kanskje at det var på den dagen ØA døde i fjor.  Vi har vært i kontakt med alle våre mest kjente band fra Oppdal, og de har stilt seg veldig possitiv til å stille opp på arr.  Vi snakker her om: Roph, Folowers, Bønkers, Texum, Trinity og ikke minst Erlend Ropstad m/band. Vi håper at vi kan få til en skikkelig “rocka” kveld i kulturhuset, og at det kan gi litt overskudd til innsamlingsaksjonen.

JR NM

I helgen starter  årets jr nm i curling på Oppdal.     Jr.NM var noe ØA så veldig frem til som aktiv. Jeg tror nok at han følger med oss i år også, og er veldig stolt over det vi har fått til med Vitnett jr, som han også var med som hjelpetrener for i fjor.  Det som gjenstår å se er om Vitnett jr. klarer å takle det store favorittstemplet som de har fått i år! Det får vi svar på på søndag ettermiddag………….dere som har anledning må gjerne ta dere en tur å se på!

Januar har vært en veldig bra mnd. for innsamlingsaksjonen, som sammlet har fått inn ca. 70.000 kr.  Vi i innsamlingsaksjonen setter stor pris på givergleden blandt folk, og det  viser også at vi ikke er glemt……! 

NORGE PÅ LANGS!

Det kommer stadig mennesker som gjerne vil gjøre noe for innsamlingsaksjonen, og det siste innspillet kom fra Petter Moe fra Lillehammer. Petter er en curlingkompis av ØA, og har sammen med noen kamerater tenkt å sykle Norge på langs i sommert. Han vil også prøve få til litt økonomisk utbytte av denne turen som han igjen vil gi til innsamlingsaksjonen. Et kjempetiltak, og vi kan ikke annet enn å ønske dere en riktig god tur, og så håper vi at vi kan få rapporter og bilder underveis slik at vi kan følge med dere.

Skal forsøke å ikke vente så lenge med å skrive neste gang!

Ha en fortsatt fin vinter……..

red3.jpg   red2.jpg   red1.jpg  red5.jpg


1 Kommentar »

 1. Kjære dere!

  Er for øyeblikket i Oslo-har vinterferie så jeg er mormor på heltid for småguttene.
  Veldig koslig.

  Jeg har vært inne på siden mange ganger, men har ikke skjønt at det lå under nyheter.

  Jeg skal forsøke å komme til Oppdal kulturhus 10.mai. Jobber intens med omorganisering av eksisterende planer.
  Ellers så er dere i tankene mine- minst en gang hver dag.
  Dere blir vel besteforeldre igjen snart.
  Har forresten fått en ny kollega som er fra Oppdal og som kjenner dere godt.
  Ønsker dere en fortsatt fin februar.

  Stor klem fra Kristin R

  Comment by Kristin Ramberg — February 17, 2008 @ 9:25 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar