Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Uke 46 & 47

Filed under: Nyheter — Familien November 21, 2006 @ 9:32 pm

Ja da var vi i atter i en ny uke…. vel..det blir vel litt feil å begynne med den strofen der nå. For det har gått to uker siden sist oppdatering. Noe som skyldes en fin liten tur over til “The Brave Scotland”. Jeg dro over dit som tactical coach for det fremmadstormene laget team Vitnett jr. Vi dro fra Norge på mandagen til Perth. Der vi (les de!!) lå i treningsleir i 3 dager. Så dro vi videre opp til the highland, Inverness for å være mer presis. Der vi skulle delta i en av europas største juniorturneringer. Det ble med en fin, fin 6.plass til slutt etter å ha blitt slått ut i kvartfinalen av det Sveitsiske junior landslaget som gikk og vant hele turneringen.

Selv må jeg si at jeg overrasket både meg selv og min far med at jeg klarte å være med 100% ut alle dagene. Men jeg må ærlig innrømme å si at rumpa mi flyttet seg ikke fra sofaen mer enn den måtte når jeg først kom hjem i leiligheten på mandagen :)

Jeg har i dag tatt blodprøver for denne uken. Hadde egentlig ikke time før på torsdagen, som jo er min faste dag, men pga tilbakekomst av irriterende munnsår. Ville jeg høre hva Jens (Jens Hammerstrøm = legen min) hadde å si. Jeg selv tror at det kommer av medisinen jeg tar for det, det trodde han også at det muligens kunne være. Så derfor byttet vi medisin type igjen. Så da får jeg prøve det noen dager og se om det blir noe bedring. For akkurat for øyeblikket får jeg ikke til å spise det jeg vil igjen. Er ikke veldig gira på å begynne med tomatsuppe og babygrøt igjen. Noe jeg har spist i dag. Men som sagt, vi får bare vente å se, og håpe på det beste. Til slutt vil jeg bare påpeke at jeg nå veier 56,6kg….kan nesten lukte 60tallet!!

7 Kommentarer »

  1. Utrolig kult at du kan spille curling nå da…..stå på!

    Comment by Eirin R. — November 22, 2006 @ 4:02 pm

  2. Heisann!
    Sitter midt i eksamenslesingen akkurat nå og synes synd på meg selv.. men det er i grunnen helt idiotisk.. For når jeg tenker på alt du har vært i gjennom, så kan jeg ikke annet enn å konkludere med at jeg faktisk er veldig heldig som kan sitte her og lese til eksamen.. Tenker masse på deg, Thea og selvfølgelig favorittfamilien min Grøsethene. Fortsett og spis så skal jeg fortsette å lese litt zhing zhong. Mange store klemmer fra Linn

    Comment by linn — November 22, 2006 @ 5:06 pm

  3. Grattis med vel overstått bursdag. Skulle tatt en tur innom Edinburgh når du var her, så kunne vi hengt litt. Take care videre!

    Comment by Morten Halle — November 23, 2006 @ 4:13 pm

  4. Hey Dood! Freaky deaky Norwegian isn’t cool!

    Comment by Keith — November 23, 2006 @ 9:19 pm

  5. Stau pau, ØA! Du er flink.

    Comment by Pål Anders — November 29, 2006 @ 1:27 am

  6. Hei ØA!
    My heftig lesing på sida di som gjør at tåran står i øyan på enhver! Respekt si æ bare. Vi har tenkt my på dæ d siste året all sammen, men skjønt når æ lest d her at vi har itj hatt LITT peiling en gang på ka du har gått igjennom.
    Fant jo ut at du bor ca rett borti gata her! Æ, samboern min og Zuki(den spinnville kattungen vårres) bor på nedsia av Malik’s. Tante Marit antyda i høst at du sikkert kunna tenkt dæ selskap om dagan, men æ ment du kanskje helst villa slipp siden æ hadd kyssesyken. Hehe. Men æ e friskmeldt no da, så d e bare å ta kontakt hvis d e lite å gjør en kveld! E dårlig me trening og drikking enda her i huset også.
    Keep it up!

    Comment by Mari Brurok — November 29, 2006 @ 10:13 pm

  7. må bare sende deg og thea en nattaklem)

    Comment by heidi — November 30, 2006 @ 2:12 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar