Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Uke 48

Filed under: Nyheter — Familien November 30, 2006 @ 5:39 pm

Ja da var vi i atter i en ny uke…. og nye blodprøver er tatt og blitt godkjent av min myndige lege!! Blodplatene har steget enda litt til, noe som er veldig positivt. Mens HB (blodprosenten) har gått ned bitte litt. Ikke noe drastisk, fra 10,3 til 9,9. Det er bare det at jeg bør helst ligge på over 10 i HB når jeg går på FF (fotoferese). Sårene i munnen som kom tilbake mens jeg var i Skotland har gått bort. Det hjalp å gå tilbake til den gamle medisinen. Så da spiser jeg som bare det igjen, noe som igjen vistes på vekta! Jeg veier nå 57,4kg. 60kg here I come!! Dagene går no som normalt…snart jul. Noe som jeg gleder meg veldig til. Lå for det meste på sykehuset forrige jul.. :( Har laget en mega fin pakke-adventskalender til min kjære Thea. Noe som jeg fant ut ettehvert ikke er noe billig sak. Neste år blir sjokolade kalender fra polen!! Jaja.. da vet dere det. Håper alle får en fin førstesøndag i advent!! See ya..


4 Kommentarer »

  1. you go brother!
    utrolig glad i deg bestevennen min.

    Comment by Gina — December 1, 2006 @ 1:49 am

  2. hei øa:)jeg har også funnet ut at selv-lagd julekalender koster..å nathalie digger det:)hadde det vært opp til henne, hadde det fantes vår-og sommerkalender også.ellers så savner vi snøen, får ikke helt jule-feelingen av varmegrader og tilnærmet grønt gress enkelte steder:( håper dere får en fin adventstid, så sees vi i jula:)hils thea klem. and let`s pray for snow.

    Comment by heidi — December 1, 2006 @ 3:04 pm

  3. Dette synes jeg var good news! Og så deilig at sårene i munnen er borte. Det er jo rene terroren med slike sår. Så nå er det bare å spise seg tjukk og feit, så du veier mer enn sekken du skal ha på deg når vi skal reise rundt i verden! :-)

    Comment by Bengt — December 3, 2006 @ 4:02 pm

  4. Hei du tøffe mann.

    jeg er en “jente” på 42år som avsluttet min behandlig av Akutt Lymfatisk Leaukemi (ALL)i sommer.Da hadde jeg fått daglige doser med cellegift i tre og et halvt år.Det var mange tårer og tunge stunder, men nå går alt så meget bedre.

    En tøff kamp går du gjennom men stå på og hold motet oppe.

    Klem fra Anita fra Trondheim

    Comment by Anita Landrø — December 5, 2006 @ 8:11 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar