Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Bilder!!

Filed under: Nyheter — Familien December 6, 2006 @ 6:50 pm

Endelig har jeg lært meg hvordan jeg legger inn på bilder…eller sånn halveis iallefall. Er kun i startfasen ennå, så jeg har ikke fått formatert bildene ennå. Så noen av de blir enorm store nåre dere trykker på de. Men dette er iallefall en start. Så da får dere titte litt på bildene som dere finner under “Bilder” (da-ahh) på høyre side. Det vil komme flere bildere i løpet av uken. Har også lagt inn noen bilder på “Historikk” og “Om ØA”.

1 Kommentar »

  1. Hi,

    I know what happened through Thea. I just wanted to say as a cancer survivor, that what he went through, nobody deserves to go through…I pray to God for his soul to find rest, and for his family and friends to find peace in their souls and realize that he is in a better place now, with our Lord Jesus Christ.

    Comment by Atanas — January 14, 2008 @ 1:57 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar