Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Uke 50

Filed under: Nyheter — Familien December 15, 2006 @ 12:55 am

Ja da var vi i atter i en ny uke….ny uke betyr nye blodprøver. I dag hadde HB-n steget til hele 11.3. Så høyt har jeg ikke vært uten å fått blodoverføring på nesten 1år. Ikke dårlig bare det…. Men selvsagt så hadde blodplatene sunket igjen. Er det ikke det ene så er det jammen meg ta det andre. Leververdi-kampen endte 1-1 idag. Bilirubinen hadde sunket (det er det stoffet som får meg til å se ut som en Piccaso skikkelse, med brun/blå hud og gule øyne!), mens noe annet hadde steget. Men siden det er Bilirubinen vi ser helst på, så sier vi liksågreit at de fikk inn et mål på overtid, slik at leververdi-kampen gikk 2-1 i min favør denne gangen… ;) Ellers så må jeg få med at jeg har med min søte kjæreste vært på Rena og besøkt store-søss, Per Marius (kjæresten til Camilla) og litjtuppa mi Emilie denne uken. Det var kjempekoselig, Emilie sto på trappen og skrek da vi dro på onsdagen. Det var litt trist, men jeg ser henne igjen på lillejulaften. Thea må nok vente ennå noen dager før hun får se henne igjen! For de som lurer på om jeg klarer å få vektskåla til å tippe over 60kg til nyåret ringer inn, så kan jeg meddele at vekta viste 58,2kg på veiing i dag!!! :D Har sluntret litt med treninga denne uken, skal bli bedre til neste uke. Pluss at nå er det ikke lenge til julematen skal fortæres. Så det ser lyst ut gutter og jenter. Jau bau…det var alt for denne gang!

PS! Takk til alle de som har stemt på meg i kåringen til årets navn i Oppdal, og på forhånd takk til alle de som går inn å stemmer på meg på www.opp.no etter at dere leser dette… Hehe… See ya!

2 Kommentarer »

 1. Jeg har stemt på deg og mener du kommer til å vinne - det fortjener du :) jeg følger med på sidene titt og ofte, supert å høre at verdiene dine er på riktig vei! Nå heier vi deg over 60 kg streken :) Du er så sterk ! Ha en flott førjulstid, håper jeg ser deg i jula :) Klem fra Inger Kristin :)

  Comment by Inger Kristin — December 15, 2006 @ 2:43 am

 2. Hei Øyvind André.
  Etter alt du har vært gjennom og samtidig gjort for andre i samme situasjon, er det ikke tvil om at du fortjener å bli årets navn.
  Jeg har i alle fall stemt på deg.
  Ønsker deg og dine en riktig god jul og et godt nyttår :)

  Comment by Arnfinn Jr. — December 16, 2006 @ 2:09 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar