Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Uke 51

Filed under: Nyheter — Familien December 21, 2006 @ 9:00 pm

Ja da var vi i atter i en ny uke….og julen nærmer seg med stormskritt!! For min del håper jeg denne julen blir mye bedre enn forrige jul. Julen i fjor var nemlig slik… Jeg kom hjem lillejulaften, sulten som bare det etter kun å ha spist tørre brødskiver og dårlig middag på sykehuset…ja det var de dagene jeg hadde matlyst! Satt meg til bords, vi har tradisjon med å dekke på et gedigent kveldsmat bord med allt av pålegg man kan ønske seg. Og der ble jeg sittende i et par timer. Jeg spiste vel opp en hel grov-leverpostei pakke for meg selv + litt sylte og masse annet godt. Dette ble litt av et sjokk for den stakkarslige magen min, så det hele endte opp med at jeg fikk en kraftig forstoppelse og noen utrolige magesmerter. Så det ble ikke noe pinnekjøtt på julaften og ikke noe kalkun 1.juledag…det ble heller med en tidlig retur til St. Olavs i Trondheim 2.juledag. Så det var fjorårets jul.

Men i år ser jeg frem til å hive i meg litt saftig pinnekjøtt på julaften og litt ennå saftigere kalkun på 1.juledag. Tradisjon det vettu!!! Og er det noen i familien som passer på at tradisjonene holder ved like så er det Grøseth´n sjøl ja… Jeg selv er overraskende nok ferdig med alle julegavene. Jeg har som regel brukt å handlet de inn lille-julaften, men da blir det som regel bare noe skit, men i år tror jeg nok alle skal bli fornøyd når de åpner opp gavene sine fra meg ja!! I allefall Thea…. huhummm..

                                                          sant1.gif

Dagens prøver var mer eller mindre uforandret fra forrige gang…ligger stabilt på det meste. Blir litt spennende på nyåret nå… Jeg skal ta en ny beinmargs undersøkelse. Den skal de gå grundig til verks med. Og hvis de ikke finner noe spor av kreftceller der. Så vil de prøve å starte opp med et nytt medikament som vil gå tøffere ut mot gvh`n. Hvis det blir sånn at de fortsatt kan se noen kreftceller, så betyr ikke det at jeg har fått et nytt tilbakefall. Det vil bare si at de fant de 1-4% av kreft som det ennå kan være igjen i margen min!! Så følg med på nyåret også så får dere se……

Det var alt for denne gang, nå gjenstår det bar for meg å ønske alle sammen som har fulgt med meg i denne tøffe perioden en GOD JUL & et riktig GODT NYTT ÅR!

penguin1.gif

PS! Vekten stoppet på 59,6kg i dag….. dette er med klær da vel og merke. Men jeg tror nok at jeg skal klare å tippe over 60kg all naturell til nyåret!! Følg med videre så får du se… 


11 Kommentarer »

 1. Hei Øivind André!
  Etter å ha lest om deg her på hjemmesiden din så måtte jeg bare skrive til deg. Jeg ble veldig rørt av historien din, og selv om jeg ikke kjenner deg så tenker jeg ofte på deg.
  Det er nok umulig for meg å forstå hva du virkelig går igjennom, men jeg vet i hvertfall én ting; du er utrolig tapper og flink!
  Ønsker deg en god jul og lykke til fremover!
  Sender deg og familien din mange varme tanker.
  Stå på!

  Comment by Kristin — December 21, 2006 @ 11:39 pm

 2. God jul til deg og dine! Klemmer fra Annebjørg:-)

  Comment by Annebjørg — December 22, 2006 @ 12:37 am

 3. God jul og godt nyttår.
  Hallvard Sørum

  Comment by Hallvard — December 22, 2006 @ 7:31 am

 4. Hei!
  Godt å høre at prøvene dine er stabile!
  Ønsker deg og dine en god jul. Håper det blir mange gode dager i det nye året som kommer. Du må hilse til sjølingan fra oss. Vi reiser til Oppdal i dag!!
  Juleklem fra s&s.

  Comment by siw og sigrid — December 22, 2006 @ 2:23 pm

 5. Hei Øvind André!

  Godt å høre at prøvene er stabile og at alt er i orden før jul! Jeg skal hilse fra både mamma og pappa!

  God jul og godt nyttår!

  Hilsen Kristoffer Faksvåg Krogh!

  Comment by Kristoffer Krogh — December 22, 2006 @ 9:45 pm

 6. Hei Øyvind André!
  En utrolig sterk historie..
  Du viser hvordan det går an å kjempe i motbakker og hvilken kraft det ligger i tankene.
  Vi er imponert over det du har klart tross meget store prøvelser.
  Du har de beste forutsetningene til et best mulig resultat på livets uforutsigbare vei.
  Vi er mange som tankemessig går sammen med deg og dine nærmeste i det ulendte terrenget…
  De beste ønsker for jula og fremtiden til dere alle fra hele familien!

  Comment by Kjell D — December 22, 2006 @ 11:55 pm

 7. hola øa:) i morgen, eller i dag ( nå er klokka 0336)kommer jeg innom grøseth-residens for å ønske god jul, å jeg gleder meg til å se deg, en stund siden sist nå…var hos dere i går å spiste frokost med nesten hele familien, manglet bare deg og thea:) men det er alltid koselig å være der, uansett hvem som er hjemme. vi sees senere i dag:) fortsatt god natt! klemmer

  Comment by heidi — December 23, 2006 @ 4:41 am

 8. Tøffing du ØIVIND følger med på siden din ,mye å lære av deg i din kamp.
  Elise og æ drar til OPPDAL i dag.
  Pynte t morsjan vet du,ser tårlig ut med julesnøen men hva gjør vel d så lenge ribba er sprø
  GOD JUL OG GOTT NYTTÅR ØNKES HELE GRØSETH KLANEN
  Hilsen KNUT og ELISE

  Comment by KNUT — December 23, 2006 @ 12:21 pm

 9. Gratulerer med å bli årets oppdaling!!!!
  Det fortjente du!!!!
  Ikke la det gå til hodet på deg, hilsen Thomas;)

  Comment by linn og thomas — December 28, 2006 @ 1:23 pm

 10. Hei, Øivind Andrè.
  Jeg både tror og håper alt vil bli mye bedre for deg i fremtiden. Ser ut til at du har MOT nok til å klare å vinne denne kampen mot kreften. Det hender jo jeg ser deg her på Oppdal iblandt, og da tenker jeg mye på hvordan du har det, og jeg håper så ubeskrivelig indelig at du blir helt frisk igjen.

  Magefølelsen min forteller meg at alt vil bli helt toppers for deg om ikke lenge - og det håper jeg virkelig, for dette klarer du! :)

  Jeg håper du har hatt en kjempefin jul med venner og familie, også vil jeg ønske deg masse lykke til videre! Hold motet oppe! :-)

  Du får ha en riktig god jul og et godt nyttår! :-)

  Comment by Ole Petter — December 31, 2006 @ 12:11 am

 11. Kjære Øyvind Andre.
  Dypt rørt over din historie, ønsker deg alt godt i det nye året 2007!
  Behold TRUA og behold HÅPET!
  Vennlig hilsen
  utflytta trønder

  Comment by Heidi — January 1, 2007 @ 8:10 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar