Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Uke 1

Filed under: Nyheter — Familien January 5, 2007 @ 12:26 am

Ja da var vi atter i en ny uke…. ikke bare det, det er et helt nytt år. Godt nytt år alle sammen. Et nytt år betyr nye muligheter og nye sjanser. Jeg har allerede rukket og ta årets første beinmargsundersøkelse. Den ble tatt i dag dag av min dyktige lege Jens H. Svaret på den får jeg ikke før i neste uke. Håper de ikke finner noen av de stygge kreftcellene… gjør de ikke det skal jeg muligens kutte helt ut med prednisolonen (kortison). For den er i bunn og grunn en jæ**a drittmedisin. Alle de andre prøvene var som vanlig… HB hadde sneket seg opp på 11,3% igjen. Leververdiene fikk jeg ikke vite i dag, men siden jeg ikke har fått noen telefon fra Jens i dag, så regner jeg med at de er som vanlig de også.

Ellers får jeg bare si at jeg kom meg igjennom jula helt smertefritt. Det ble masse god mat, mange fine pakker og ikke minst mange hyggelige gjennsyn med gamle venner. Gidder ikke å begynne å ramse opp navn her, men dere skal bare vite at det betyr veldig mye for meg å treffe på dere igjen.

Planer for den nærmeste fremtiden er at jeg skal skjerpe meg når det gjelder styrketreningen, opprettholde matspisingen til minimum fire måltid om dagen og muligens begynne å titte litt på jobbtilbud!! Jeg begynner bare å føle meg mer og mer levende, så da må jeg prøve og komme meg tilbake til samfunnet også, for jeg veit at samfunnet trenger meg… hehe!! ;) Det var alt for denne gang… see ya!


4 Kommentarer »

  1. Godt nytt år te d å Øyvind Andre!!
    Va like trivele å møt i jula som dæ æ bestandig ellers å!! :)
    Supert at du ha hatt ei fin jul..dæ fortjene du så my!
    Håpe d ikke bli så leng te e sjer d neste gang!!
    :)
    Stooor nyttårsklæm Ida

    Comment by Ida ST — January 5, 2007 @ 12:24 pm

  2. Godt nyttår!
    Vi krysser fingrene for at beinmargsprøven din blir som forventet;nemlig helt fri for kreftceller.
    Hils sjølingan dine!
    s&s

    Comment by siw og sigrid — January 6, 2007 @ 12:51 pm

  3. godt nyttår øa og thea:)
    dere har vel funnet dere godt til rette i leiligheten hjemme i t-town nå:)nytt år- nye muligheter vettu! ellers vil jeg bare si at jula gikk unna i rekordfart, det ble lite ski-kjøring å myyyye innetid, litt trist men vi lar det passere visst vær-gudene er med oss fremover nå, og sender ned det hvite gullet:) håper å se dere begge med ski på beina etterhvert:)ellers så krysser vi fingrene for fin beinmargsprøve, å ellers optimale prøver.klemmer fra heidi og co

    Comment by heidi — January 8, 2007 @ 12:49 am

  4. Godt Nytt år! Veldig kosli å treff dæ i jula :)

    Comment by inger kristin — January 10, 2007 @ 7:03 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar