Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Uke 5

Filed under: Nyheter — Familien February 2, 2007 @ 5:03 pm

Ja da var vi atter i en ny uke….eller det har vel faktisk gått 2uker siden sist nå. Jeg glemte rett og slett å oppdatere siden i forrige uke. Jeg hadde nemlig besøk av min niese, litjtuppa mi, Emilie. Selv om det var veldig hyggelig å ha henne her. Så må jeg si at det tok på litt ja…Det hjalp liksom ikke på energinivået mitt. Hehe…

Denne uken har jeg heldigvis fått i meg en slags sovemedisin. For jeg skal ikke skryte på meg mange timer søvn de siste nettene. Har bare brukt den en gang, men den funket nå iallefall så der! Ellers så er det ikke så mye og si om prøvene. HB er på 9,5, så det kan hende jeg må atter en gang ta meg en liten blodoverføring neste uke. For som sagt, så må jeg ligge over 10 i HB når jeg får behandling på FF. Jo jeg hadde forresten 1års dag i går!! (01.02.07) akkurat ett år siden jeg fikk beinmargstransplantasjonen!! Som tiden flyr av gårde du. hehe.. ;) Jaja… det ver det for denne gang… See ya!

5 Kommentarer »

  1. Godt å høre fra deg igjen ØA! Er stadig inne på sida di:-)
    Det var nok koselig med besøk kan jeg tenke meg, men sikkert ikke bare bare å springe etter ei på snart fem;-) Hørte hun har vært framme med saksa her om dagen…jaja, litt svinn må man regne med
    :-)
    Until next time, take care.
    Klem Annebjørg

    Comment by Annebjørg — February 2, 2007 @ 7:55 pm

  2. synd du ikke kunne komme i helgen da, men da får jeg ta over jobben som coach:) litt frekkere enn deg jeg..
    men kom igjen, spis å bli stor. jeg kan “banke” deg enda vett. hehe, neida
    glad i deg

    Comment by Gina (søss) — February 2, 2007 @ 8:55 pm

  3. Hei :) Godt å “se deg” her igjen :) Har besøkt siden din noen ganger , og da blir det litt slik at man håper du har det bra , og blir litt bekymret når man ikke “hører” noe ;)
    Stå på videre, du virker som en tøffing !

    Comment by Lindis — February 3, 2007 @ 6:37 pm

  4. en liten hilsen i natten:)
    jeg sliter også med å sove øa, men av helt andre grunner..er kronisk nattdyr, det er diagnosen min:) håper dere har en flott helg sammen, å at du er i litt bedre form.
    jeg bynner forresten å komme meg etter barne-selskapet, det var heftige greier!! men koselig var det uansett. nathalie satte pris på å ha emilie rundt seg igjen:)
    natta-klemmer til deg og thea

    Comment by heidi — February 4, 2007 @ 3:50 am

  5. Ble tipset om siden gjennom gjorenforskjell.no. Ønsker deg lykke til videre med helsen og sender de varmeste tanker. En sterk historie fra en sterk og modig gutt(mann…)

    Comment by Stine — February 8, 2007 @ 9:58 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar