Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Uke 8

Filed under: Nyheter — Familien February 28, 2007 @ 1:44 pm

Ja da var vi atter i en ny uke…nei søren, det har jo gått 2uker denne gangen. Nå begynner jeg å bli sløv. Dere får bare unnskylde meg. Selv om jeg prøver å bevise for alle dere der ute som er bekymret at alt er i sin skjønneste orden. Så må jeg nok ærlig innrømme, og si at det har vært litt tungt i det siste. Blodprosenten har vært stabilt lav (mer eller mindre blodfattig!), søvnen har ikke vært til stede i det hele tatt, det har derimot den j***a kløen. Hadde jeg ikke hatt nok viljestyrke i meg for tiden så hadde jeg kappet av meg føttene for lenge siden, for fy F hvor ubehagelig det er. Hadde heldigvis en liten opptur nå på mandagen (26.02.07), blodprosenten hadde steget bitte litte grann, blodplatene hadde gått fra 39 til 46 (de skal ligge godt over 100!). Faktisk har jeg klart å få meg noen timer på øyet de siste nettene også. Så man kan si at jeg har begynt å klatre igjen. For er det noe jeg har lært igjennom denne tiden, er det at man skal igjen mange opp og nedturer, desverre er det som regel flest nedturer (de virker iallefall større), derfor er det så viktig å ta vare på de få oppturene man får.
Ellers da….jo, Thea og jeg har bestillt oss tur til New York. Drar den 28.Mai og kommer hjem den 4.juni. Det blir kanon!! Heldigvis er det ennå en liten stund til, så jeg rekker å komme i litt bedre form.
Så vil jeg nok en gang få takke russen som ville la overskuddet på russerevyen gå til Øivind Andrés innsamlingsakjson. Vi vil forresten gi bort nye 30.000 kr denne uken til det samme formålet. Ett formål som jeg håper vil kunne hjelpe mange som er i min situasjon i fremtiden. For det er nemlig det de forsker på for å få bort, jeg sliter med om dagen, men jeg skal ikke gå inn så veldig på forskningsprat og medisinuttrykk, for det kan jeg ikke selv engang..hehe!
Så vil jeg også benytte anledningen til å gretulere guttene “mine” på lag team Vitnett jr. med sølvet under årets senior NM i Skien. Grattis!! Yes, dett var dett for denne gang! See ya…


7 Kommentarer »

  1. Hallo, OA!
    Lenge siden sist naa. Haaper du faar orden paa disse verdiene dine snart. Maa bli klar til fylla i sommer! Kjoer haardt videre!

    Morten

    Comment by Morten Halle — March 2, 2007 @ 5:08 pm

  2. Håper du slipper unna den kløen snart.. Ellers, gutta dine imponerte i Skien, veldig bra! De kan bli veldig bra:) Men det er jo fordi de har de beste coachene!! Tenker på dere:

    Comment by linn — March 5, 2007 @ 1:48 pm

  3. Hei ØA!

    Lenge siden sist. Beklager at jeg ikke har skrevet til deg før. Har vært innom siden din nå og da for å se hvordan det står til med deg. Sitter her med en stor klomp i halsen etter å ha lest innleggene dine.En så snill og sympatisk gutt som deg skal man lete lange etter. Vet at du er utrolig sterk og du SKAL komme deg gjennom dette her! Du har fortjent alt godt :-)

    NY i mai ja!(misunnelig hehe..). Jeg har aldri vært der men gled deg til å oppleve USA.

    Skal hilse fra hele familien her på Raufoss. Vi tenker på deg!

    Hils familien. Lykke til og god tur til statene!

    Mvh Tarjei

    Comment by Tarjei Westrum — March 8, 2007 @ 3:56 pm

  4. ha en fin helg dere 2 i byen:)
    jeg var hos the grøseth-family i går kveld å spilte cluedo..det skulle dere også ha vært med på:) det tar av når det spilles der i gården, hehe:) hadde det veldig koselig hvertfall!
    klemmer

    Comment by heidi — March 10, 2007 @ 1:43 pm

  5. hei øa, håper at alle disse verdiene dine stiger og at du blir i bra form til dere skal til new york :) Krysser fingre og tær, stå på :) Selv reiser jeg til afrika om 9 dager, blir spennende! Lykke til ØA, du er så tøff!

    Comment by Inger Kristin — March 10, 2007 @ 6:15 pm

  6. nå er det på tide å få inn på flere bilder!

    Comment by Gina (søss) — March 11, 2007 @ 3:42 pm

  7. Hei der stranger!

    Leser om kampen din på nettet. En slik pen mann greier seg, det er jeg sikkert på. Og etterat jeg har vært å hørt på Bengt Eidem i kveld her i Fredrikstad, han med 0 - 5 % sjanse, så skjønte jeg at fightere ofte klarer seg. Du virker som en slik en.
    Stå på.

    Hilsen
    Linde Gilberg

    Comment by linde gilberg — March 14, 2007 @ 9:55 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar