Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Tilbakefall nr. 2!!

Filed under: Nyheter — Familien March 20, 2007 @ 5:09 pm

Jeg sier som Bruce Willis i “Die Hard” filmene: ” Jippikaiihey motherfucker!!!” :(
Det er akkurat det jeg synes om dette. For nå har de funnet Leukemi-celler i magesekken min. Noe som betyr at vi er tilbake der vi var i sommer…altså et tilbakefall. Det ser like mørkt ut nå som da, etter prognosene å dømme. Men jeg overrasket de da, og det har jeg f**n meg ta tenkt og gjøre denne gangen også.
I morgen (Onsdag 21.03.07) vil jeg begynne med cellegift-tabletter. Starter i det småe, med en tablett om dagen. Dette gjør vi for at disse tablettene taes rett opp der kreften er, nemlig i magesekken. Om vi da klarer å slå kreften litt gradvis tilbake vil vi forsøke oss med en vanlig cellegiftkur som sist. Det at vi ikke går direkte på det, er av den enkle grunn at jeg rett og slett ikke vil klare det. Så får man bare gå å håpe at blodplatene vil holde seg vedlike og at jeg ikke får noen slags form for infeksjon. For det betyr detsverre at det blir begravelse før bryllup her i gården. Men det er et ikke tema!! Dette skal vi klare denne gangen også. Men jeg trenger all den hjelp og støtte jeg kan få fra familie og venner. Alle andre for den slags skyld også… ;) Ja ja….det var vel ikke akkurat den oppdateringen dere ville ha, men nå vet dere det i allefall!!
Bare vit dette….dette skal vi klare sammen folkens!!

See ya…


18 Kommentarer »

  1. Her skal det fightes! Ingen tvil om det. Mike Tyson-blodkreft vs Øivind André Grøseth. Dette er virkelig jævelskapen som er ute på tur! Men du er vår beste mann, og er det noen som skal kunne takle tilbakefall nr 2, så må det være deg. Det finnes neppe din like i hele landet, eller verden for den saks skyld. Stå på, og varsle hva som kan gjøres fra oss andre. Hva som helst!

    Comment by Bengt — March 20, 2007 @ 5:57 pm

  2. Hei Øivind André.

    Det var som pokker!!!!

    Ord blir overflødig, men du skal vite at vi sender dere alle sammen mange, varme og gode tanker.
    Det kan vi iallefall bidra med!
    Og vi håper at disse cellene forvsinner snarest!!

    Klemmer til dere fra oss her oppe i nord.

    Comment by siw og sigrid — March 20, 2007 @ 6:00 pm

  3. Er så inderlig glad i deg lillebror!!! Dette skal vi greie sammen igjen.. For du er jo supermann:) Vi må være sterke alle mann! Ser deg i morgen.. Klem fra storesøss!
    Skal også hilse fra Emilie og Per marius!!

    Comment by store søss — March 20, 2007 @ 6:13 pm

  4. Pardon my french, men det er faen ikke mulig???
    Hvis ikke dette drar frem viking-genene så vet ikke jeg, bit tenna sammen og kjør på. DETTE KLARER DU ØIVIND!

    Stor og varm klem fra Marianne

    Comment by Marianne Olsen — March 20, 2007 @ 6:57 pm

  5. Hei Øivind André.
    En gutt med såå mye pågangsmot og “humor” skal en lete lenge etter. Jammen er du Oppdals-ambassadør nr.1!! Det er trist å lese om deg i dag, men du har klart det før og du klarer det igjen!:) Vi kjemper med deg alle sammen. Snakket med mor di på tlf. no og vet at dere skal ut og spise biff i kveld. Kos dåkk og ta en dag om gangen.
    Stor klem fra Anne Kirsten og Rune m.fam.

    Comment by Anne Kirsten Grødal — March 20, 2007 @ 7:09 pm

  6. Hei!
    F… F…. sånt tull skal vi ikke ha noe av. Disse kreftcellene må være helt på bærtur. En jeg kjenner sa etter å ha vært på after-ski i helga, at Jägermeister må være ondskap på flaske. Jaggu, tror jeg det du har fått ideg er hakket værre. Uansett får du bare “stå hain av”. Vi e stærk i trua på at du klare dæ ein gang te og ska kryss ailt vi har. Varme tanker fra Marit, Vegard, Helle og Line.

    Comment by Marit B. Øverhaug — March 20, 2007 @ 7:20 pm

  7. Det er ikke lov å ha sånn uflaks, men du har ridd stormen før og gjør det denne gangen også….stå på. Det er mange som er med deg.
    Lykke til.

    Comment by Grete L. — March 20, 2007 @ 7:26 pm

  8. nå er det på tide å dra fram ekstra-giret vennen:)
    vi står alle sammen med dere!
    glad i deg.
    klemmer fra heidi

    Comment by heidi — March 20, 2007 @ 7:47 pm

  9. Det er tøft med ekstraomganger. Ønsker deg all mulig lykke til - og krysser fingrene for deg. Du er en fighter - og har tatt en dobbel take-out før. Og neste sesong får vi satse på å ta noen litt mer hyggelige kamper på isen - på Leangen eller Oppdal.

    Hilsen fra Trine, curler på hjul

    Comment by Trine F. — March 20, 2007 @ 8:59 pm

  10. ….faan i hælvete!!!! et uttrykk jeg bruker når livet er for kjipt!!!!! ….okej…. nå må vi få blodtrykket ned, - herved kommer i første omgang massivt med positiv energi, en hælsikes pågangsmot og en hel drøss av klemmer som skal ta knekken på alle kreftceller som har kommet, men EI for å bli!!!!!!!! jaja - - - jeg skal roe meg ned… sammen er vi sterke og ingen kødder med oss!!!!!

    …en klem fra en fra sidelinja som har fulgt med en stund…:)

    Comment by ..mona.. — March 20, 2007 @ 10:25 pm

  11. Ikke akkurat en gladmelding. Men dette klarer du igjen, det er jeg sikker på. Vi er her alle sammen for deg. Se til helvete å få ut denne kreften en gang for alle, jeg vil se deg på banen igjen, comeback nr 2.

    Comment by Petter — March 20, 2007 @ 10:25 pm

  12. Steike så uflaks du har!

    Men dette klarer du. Du er en sterk gutt! Du har gjort det før, og du klarer det nå også!

    Stå på ØA!

    Comment by Andreas L — March 20, 2007 @ 11:33 pm

  13. Hei Øivind!
    Jeg er ofte inne på siden din å “snoker”…
    Uansett hvor mange ganger jeg leser det samme, blir jeg så utrolig rørt hver eneste gang! Utrolig trist det som har skjedd nå, men du er unormalt sterk.. så dette klarer du:)!
    De dagene som alt er dritt, tenker jeg på deg/dere… er så masse man klager over som man ikke har grunn til… det har du i alle fall lært meg:)
    Jeg mistet en av mine bestekamerater for to år siden, og jeg kan ikke takke deg nok for det du deler med alle…du aner ikke hvordan det har hjulpet meg, og hundre prosent mange flere…! TUSEN EVIG TAKK!:)
    Jeg ønsker deg, din familie, dine venner og kjærste masse lykke til… Dette klarer du,tøffen!:)
    Masse masse hilsner fra Stine:)

    Comment by stine — March 21, 2007 @ 12:12 am

  14. Det finnes ikke grenser for hva noen må tåle!! De porsjoner med bitre piller du har blitt nødt til å svelge, er for meg helt ubegripelig.
    Men det jeg dog forstår, er at du er laget av noe helt spesielt..
    er noen sterk nok til å komme gjennom dette, så er det DU!!
    STÅ PÅ, og hils familien..

    Comment by Peder — March 21, 2007 @ 2:46 pm

  15. Uff, dette var leit ØA. Men du har bevist at du har klart det før, så hvorfor skal du ikke klare det igjen denne gangen ?
    tenker masse på deg, og det er det mange som gjør. du vil nok klare det, og du blir sikkert den kjekkeste brudgommen her i bygda.

    Hanne Solem :)

    Comment by Hanne Solem — March 21, 2007 @ 7:18 pm

  16. Heisann,synes dette var trist å høre - men du virker som en utrolig sterk person og dette skal du klare.
    Mange som tenker på deg, og følger med deg i kampen. Lykke til som nyforlovet forresten, kan tenke meg at det er stas :) Slike ting er kjempegode å ta med seg inn i fighten !
    Masse lykke til hilsener fra meg, dette kommer til å gå bra !!!!!!

    Comment by Fra meg — March 30, 2007 @ 5:05 pm

  17. hei øa.
    du er helt spesiell,
    dine ord er virkelige og tøffe men, vi alle håper dit beste, i lang tid..
    vi tenker masse på deg og ser at jenta di og familien er gull verdt, godt og se at du smiler selv om ting nå har gått litt at og bak.
    skal hilse masse fra aina, rina, mamma og pappa. vi tenker positive tanker får deg, jeg håper dit beste oppi alt, du er tapper og tøff, og har mot, den er noe du skal være stolt av,
    ønsker deg alt godt og håper alt går tilbake så du kan kalle deg frisk igjen.
    kine.

    Comment by kine — April 17, 2007 @ 11:51 am

  18. Hei… Jeg kjente deg ikke Øyvind Andre….
    Jeg satt å søkte på Ulsrud vgs på facebook for å se om jeg fant gamle klassekamerater, og kom tilfeldigvis over siden til storesøss. Der leste jeg om din kamp, og gikk videre inn på denne siden. Jeg kjente deg ikke….. men jeg må si din historie blåste meg rett av stolen her jeg sitter. Maken til stå på mot, fighter instinkt og entusiasme frem “til the bitter end” har jeg nok aldri vert borti før i mitt liv. Og all den varmen og støtten du har fått underveis av dine kjære og nære…. dette er en typisk historie da man ønsker så sterkt på en “happy ending”, som desverre aldri kom… Men du skal vite at din historie rører ved mange fler enn dine mære og kjære…

    Hvil i fred Øvind Andre.
    Jeg kjente deg ikke…, men jeg kommer aldri til å glemme deg.

    Mine tanker går ut til familien

    Hilsen Christian Lehn

    Comment by Christian Lehn — May 12, 2007 @ 2:38 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar