Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Støtt Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Filed under: Nyheter — admin September 29, 2006 @ 10:09 am

Denne innsamlingsaksjonens formål er å bidra med økonomiske midler til leukemi (blodkreft) og stamcelleforskning. 

Bidrag mottas på konto nr: 4266.20.20200

Vi har også opprettet et styre som ser til at alt går rett for seg og at pengene går til de rette personene. I styre sitter:

Styreleder: Morten Erik Stulen

Nestleder: Bjørn Grøseth

Styremedlemmer: Inga Snøve og Camilla T. Grøseth

Styret hadde sitt første styremøte 30.10.06 Der det ble satt opp klare statuetter for  Innsamlingsaksjonen. Disse kan du lese lenger nede.

Øivind Andre`s innsamlingsaksjon
 

”KAMPEN MOT BLODKREFT”
 

Statutter.
 

Formål
Innsamlingsaksjonens formål er å bidra med økonomiske midler til leukemi- og stamcelleforskning.

Styre

Innsamlingsaksjonen  skal ha et styre på fire medlemmer. Innsamlingsaksjonens  første styre ble oppnevnt av  Øivind Andre Grøseth. Styret velger selv styreleder og nestleder. Styret er beslutningsdyktig når minst 3 styremedlemmer er til stede. Når kun 3 styremedlemmer er til stede kreves enstemmig vedtak. Styremøter kan avholdes telefonisk. Når et styremedlem ønsker å trekke seg ut av styret eller avgår ved døden, velger gjenværende styremedlemmer ett nytt styremedlem. Det skal føres protokoll fra alle styremøter.

Kapital og forvaltning

Stiftelsens kapital er gaver som på frivillig grunnlag er tilført innsamlingsaksjonen. Innsamlingsaksjonens kontonummer er 4266.20.20200. Innsamlingsaksjonens kapital forvaltes av styret. Styrets leder og ett styremedlem undertegner på utbetalinger godkjent av styret. Innsamlingsaksjonens midler skal til enhver tid stå på kontonummer 4266.20.20200.

Regnskap og revisjon
Det skal føres et enkelt årsregnskap som synliggjør inntekter og utgifter .Årsregnskapet  skal godkjennes av styret. Regnskapsåret følger kalenderåret. Styret skal selv velge revisor. Utgifter i forbindelse med administrasjon og drift av innsamlingsaksjonen skal dekkes av innsamlingsaksjonens  midler. Dette gjelder også utgifter som tilkommer for å skaffe innsamlingsaksjonen  inntekter. Innsamlingsaksjonen skal søke om registrering i Innsamlingskontrollen.

Tildelinger

Innsamlingsaksjonens styre bestemmer innenfor formålet  over tildeling av midler. Søknad om tildeling av innsamlingsaksjonens midler skal ligge til grunn for styrets behandling.

Statutter – endring

Statuttene kan i utgangspunktet ikke endres. Hvis forholdene endrer seg radikalt skal forandringer kunne vedtas under forutsetning av at det er full enighet blant styrets fire medlemmer.

Oppløsning
Styret kan oppløse innsamlingsaksjonen når det finner særskilt grunn til dette. Gjenværende midler inklusive renter skal da overføres til den som ivaretar innsamlingsaksjonens  formål. For oppløsing av innsamlingsaksjonen kreves full enighet blant styrets fire medlemmer.

Vedtatt  på stiftelsesmøte av styret 30. oktober 2006

 


33 Kommentarer »

 1. Hei, o`kjekke vesen!

  Hadde nesten glemt hvor kjekk du var!! neida, husker nok hønken fra Oppdal ja.
  Du vet hvor stolt jeg er av deg, Øa. For ett år siden i fjor, samme dag jeg skulle feire bursdagen min fikk du ,og vi(Anniken, mamma,Thomas og jeg) ble bare sittende å gråte. Så var vi i gang med å avlyse bursdagen, da Camilla sa at du hadde villet at vi skulle feste og kose uansett. Det ble ikke helt hæla i taket, men det ble noe av. Så følger vi deg up and down and up again… til du er gul, blå og brun, men like søt og positiv!! Og så ett år etter, blir du utskrevet fra sykehuset!!!og jeg håper så inderlig at du ikke skal ligge der mer!!!!! Vi vil ha deg tilbake på banen! Det blir ikke det samme å feste og spille når ikke du er der å byr damene opp til dans. Så se å legg på deg 30 kilo (muskler) og bli kjekke Øa igjen!!!! Hilsen en som ser opp til deg, ikke bare for alle dragningene dine på knappen, men for den utrolig tøffe kampen du har kjempet og som du nå vinner!

  Comment by Linn :) — October 6, 2006 @ 10:03 pm

 2. Gratulerer med hjemmesiden brodern!
  Veldig stolt og utrolig glad i deg;)
  Klem søss

  Comment by Søss — October 6, 2006 @ 10:11 pm

 3. Hi, O.A.

  I have heard what was wrong 1 year ago, I have been reading all the articals as possible to know how you were. I can not say how I feel about this. It is to strong a feeling I have inside of me. I was just reading your story and I was crying, I was throug some thing as well like this not cancer but all this hospital thing because of a big car crash and it just sucks. But I want to do some thing for you, since we have know each other for a long time and I want to help my friend. I am a coach for the Czech women national team now and for the Europeans we would like to play with the logo of your ’siftelse’ to try to suport you some how and suport others in the same situation, who knows mayby next time it is one of us.

  Take care and beat the cancer!! Hope to see you soon at the international stage, because you rock…

  Comment by Sune Frederiksen — October 8, 2006 @ 1:15 pm

 4. Hei Øivind Andre! Du e en tøffing! Stå på! Æ krysse fingran for dæ. Hilsen May-Britt Haugen, Høylandet(tidligere Oppdaling).

  Comment by May Britt Haugen — October 10, 2006 @ 5:59 pm

 5. Do you have any mercury fillings in your teeth? I have read that it may be a possible cause of your sickness. I wish you a full recovery. God Bless you and may He watch over you.
  Bjorn

  Comment by Bjorn — October 10, 2006 @ 5:59 pm

 6. Hei! Ønsker deg lykke til videre Øyvind Andre! Du er knalltøff! Håper denne dritten gir seg helt og holdent!

  Comment by Lise — October 14, 2006 @ 12:23 pm

 7. Det var godt å høre at det går bra med deg. Jeg fikk selv kreft i 2003 og vært operert 2 ganger. Det ser ut til at det går bra med meg også. Takker for et hyggelig bekjentskap på kreta i 2001. Stå på videre, det høres ut som om du greier dette. Hils Liv, Bjørn, Gina og Camilla også.
  mvh
  Line , Aud Sissel, Hans Dagfinn

  Comment by Hans Dagfinn Romuld — October 20, 2006 @ 11:23 pm

 8. Hei du!! En liten hilsen fra en av sykepleierene dine på Rikshospitalet:)Jeg har over hodet ikke glemt deg. Tenker masse på deg og prøver å holde meg oppdatert om hvordan det går med deg. Bra du endelig har fått hjemmeside for da blir det lettere! Jeg ønsker av hele mitt hjerte at det kommer til å gå bra med deg, Øivind. Jeg har fremdeles bildet din far tok og det betyr masse for meg. Hils familien din. Stooooor klem fra Vivian:)

  Comment by Vivian — October 23, 2006 @ 4:29 am

 9. Hei du kjæresten min! Tenkte at du må ha en liten hilsen fra meg også her inne. DU ER RÅTØFF! Stå på, gutten min:)

  Comment by Thea — October 27, 2006 @ 11:09 am

 10. Hei ØA!
  Dette er sterk lesing! Det berører meg fra innerst til ytterst.Ufattelig hva noen må igjennom for å overleve. Du mer enn de fleste vet hva livet innebærer, på godt og vondt. Fortsett kampen, den skal du vinne!
  Mange tanker til deg og dine, fortsett å stå sammen, det er en kjempe styrke!
  Klem Inga

  Comment by inga snøve — October 29, 2006 @ 2:45 pm

 11. Hei!
  Jeg er mamma til Magnus på 14 år som også har AML. Han fikk diagnosen 22.3.2006 og er nå ferdigbehandlet - innkludert to Mylotarg-kurer. Er i fin form- og prøvene har vært fin siden han kom i remisjon etter første kur. Det er både godt og vondt å lese din histore - men det gjør godt å vite at det er håp - selv etter alt du har vært igjennom. Lykke til videre!!!

  Comment by Trude — November 2, 2006 @ 1:15 pm

 12. Hei på deg ØA.Hyggelig at det går greitt med deg.God tur og kos deg i Skotland med pappa Bjørn. Skikkelig gutte-tur med fatter`n. Ikke værst. Vi i Gorsetvegen tenker på deg.

  Comment by Vegard Ø. — November 14, 2006 @ 10:01 pm

 13. Hei, Øivind André!
  Sender deg mange gode tanker og ønsker om at alt vil gå bra!
  Det er veldig tøft det du gjennomgår nå, og kjempeflott at du har startet en egen stiftelse midt i dette!
  Lykke til videre!
  Mvh Rønnaug
  (din barnepike fra da du var en søt, liten gutt; husker du?? :) )

  Comment by Rønnaug — November 14, 2006 @ 10:22 pm

 14. Takk for sist. Det var hyggelig å treffe deg og Thea og Liv og Bjørn igjen. Dere er toppen. Godt humør og glede har dere vist hele veien. Det gjør situasjonen så mye enklere å takle. Du er heldig som har så flott familie og en så utrolig varm og god kjæreste som har støttet deg i denne til tider håpløse prosessen.

  Du er langt på vei mot målet, og du har uten tvil det som skal til av mot og styrke for å få et godt liv fremover. Det har skjedd store forandringer både på godt og vondt, men heldigvis ser det nå bare bedre og bedre ut. Jeg håper det nye året gir deg ytterligere livskvalitet.

  Du og familien er velkommen til meg når som helst, og skulle det være noe du tror jeg kan hjelpe med så ikke nøl med å ta kontakt.

  Ønsker deg en fantastisk jul- og nyttårsfeiring.

  Varme hilsninger fra Hanne Sofie

  Comment by Hanne Sofie — December 13, 2006 @ 6:18 pm

 15. Hei Øivind Andre og resten av familien!

  En stund siden nå! Er inne på siden din flere ganger i uken, og tankene mine er hos dere hver dag.
  Blir alltid veldig glad når jeg leser oppdateringene dine.

  Har selvfølgelig stemt på deg som “årets Oppdaling”.
  Hils kjæreste og familie fra meg.

  Kristin R

  Comment by Kristin R — December 18, 2006 @ 12:29 am

 16. Hei ØA

  Ønsker deg et GODT NYTT (H)ÅR..!!! ;-)

  Vi har bestemt at vi ikke kjøper raketter til nyttårsaften i år, men gir heller pengene til din stiftelse.

  Nyttårshilsen fra nabojentene
  Ingeborg&Johanne

  Comment by Ingeborg&Johanne — December 30, 2006 @ 9:34 pm

 17. Kjære Øivind Andre og resten av familien!

  GRATULERER SOM ÅRETS OPPDALING DA. KJEMPEMORSOMT!!

  Traff såvidt Thea her om dagen også.
  Veldig bra å lese oppdateringen din. Som vanlig blir jeg i godt humør da.

  JA, samfunnet trenger deg veldig Øivind Andre, gleder meg til du er i gang igjen.

  Hils moren og faren din masse fra meg!

  Kristin R

  Comment by Kristin R — January 5, 2007 @ 12:16 pm

 18. Hei Øyvind Andre.Gratulerer som årets oppdaling.Vi ønsker deg ett godt nytt år,fylt med stadig bedre helse,stor optimisme og fortsatt ha denne flotte kampånden du kan være kjempestolt av.Mamma Liv ringte meg akkurat nå..skulle hilse så mye fra henne..hehe.Vi tenker mye på deg og vil tro at prøvene dine blir slik du ønsker fremover.Du er flott både”innapå” og “utapå”.Med så herlige foreldre,så måtte det bli en nydelig gutt..Klem.

  Comment by Anne Kirsten m. fam — January 11, 2007 @ 9:42 pm

 19. Hang in there man!

  Comment by Anders — January 11, 2007 @ 11:34 pm

 20. Kjære Øivind Andre og resten av familien!

  Vet ikke hvor mange ganger jeg har vært inn på hjemmesiden din de siste dagene. Har vært så spent på benmargsprøvene.

  Nå ble jeg skikkelig GLAD!! Det ble akkurat det resultatet jeg har bedt om i alle retninger.
  HERLIG!!!

  Stor klem fra Kristin R

  Comment by Kristin R — January 14, 2007 @ 8:03 pm

 21. Hei ukjente Øivind.
  Jeg dumpet inn på siden din og ville bare si at du må fortsette å stå på. Er så glad for at du bestemte deg for å starte det innsamlingsfondet, og vil hjelpe andre også. Så jeg bestemte meg for å støtte prosjektet ditt. Håper Gud gir deg gode dager framover. Han bryr seg! Du står absolutt ikke alene.

  Varme tanker, Kristin B

  Comment by Kristin B — March 4, 2007 @ 11:40 am

 22. Kjære Øivind Andre!

  Er inne på siden din hver dag. Klamrer meg til at “intet nytt er godt nytt”. Håper du har det så bra som mulig. Var veldig hyggelig å treffe på moren din forrige helg. Var på Oppdal i går også, så at en av gutta som jobbet i Hovden bar det gule båndet, regner med at det var for deg. Ønsker deg en riktig god bedring framover. Hils familien din!

  Mange varme tanker fra Kristin R

  Comment by Kristin R — March 12, 2007 @ 6:06 pm

 23. Kjære Øivind Andre!

  Tusen takk for informativ oppdatering. Du er en meget god skriver.

  Veldig trist å høre at du må gjennom så mye elendighet. Jeg føler så veldig med deg og din familie.

  Så må jeg gratulere med innsamlingsaksjonen, det er strålende resultat må jeg si.

  Håper du klarer å finne fram “fighteren” i deg fortsatt. Vi er mange som følger deg på veien og vil gjerne bidra-hvis det er noe vi kan bidra med.
  Hils kjæreste og familie! Dere er i tankene mine hver eneste dag!

  Kristin R

  Comment by Kristin R — March 16, 2007 @ 2:24 pm

 24. Kjære Øivind Andre, Thea og resten av familien!

  Gratulerer som nyforlovet-både til deg og Thea!
  Dere kler hverandre godt.

  Fikk mail fra Bengt, i morges hvor han skrev om de siste dagers utvikling.

  Først ble jeg fryktelig lei meg på deres og alle oss andres vegne, men så tenker jeg som deg at “vi skal vise dem.”

  Du har mange medspiller på laget ditt, Øivind Andre. Vi bretter opp armene sammen med dere og fortsetter kampen.

  Stor klem fra Kristin R

  Comment by Kristin R — March 21, 2007 @ 4:16 pm

 25. Hei igjen Øivind Andre!

  Godt å høre fra deg. Tankene mine har vært hos dere i hele påsken. Glad for at du og Thea får noen rolige dager sammen nå.

  Det var bare det jeg hadde på hjertet.

  Stor og varm klem til dere alle sammen

  Comment by Kristin R — April 9, 2007 @ 4:13 pm

 26. Var inne her og leste, og så denne delen av hjemmesiden for første gang(!) Tusen takk for fine innlegg, Kristin. Det varmer:) Klem fra Thea (med ring på fingeren)

  Comment by Thea — April 11, 2007 @ 10:59 pm

 27. Gratutlere med forlovelsen Øyvind Andre og Thea.

  Comment by Anette (til Steinar) — April 13, 2007 @ 7:14 pm

 28. Heihei:)

  Vil bare vise at jeg bryr meg :)
  håper en vakker dag at du blir frisk!

  Stå på videre :)

  Hilsen Ida Marie :)

  Comment by Ida Marie(elev der camilla jobber :D) — April 26, 2007 @ 5:50 pm

 29. Hei ØA! Jeg sitter og leser dine sider hver dag.
  Jeg er av den typen som ikke tørr å oppsøke det som er vanskelig, men nå bestemte jeg meg for at NÅ SKAL jeg gjøre det.

  Du har et utrolig pågangsmot etter alt du har vært igjennom. Det er beundringsverdig.

  Jeg kjenner deg ikke så godt som person, men jeg kjenner lille Emilie veldig godt, dine søstre og din mor og far. Dere er en helt utrolig familie.
  Alltid blide og omsorgsfulle.

  Jeg tenker på dere alle hver dag. Min sønn Simen
  prater mye om deg og ikke minst om lille Emilie.Han har bildet av henne etter et besøk hos oss, og det går ikke EN dag at han ikke sier, stakkar Emilie som har en så syk onkel. Vi vet jo hvor utrolig glad Emilie er i deg.

  Stå på ØA. Hils så mye til din herlige familie og ikke minst til din kjære Thea.

  Stoor klem fra Vibeke

  Comment by Vibeke — May 4, 2007 @ 10:17 am

 30. ” de vakreste blomstrene blir plukket først”
  Føler med dere.

  Comment by Sissel — May 10, 2007 @ 12:09 pm

 31. Føler med dere i sorgen.Vet hvor vondt det er å miste et av sine barn.Mistet selv min sønn Thomas i kreft 22år gml.for 5år siden.Dere må stå sammen å støtte hverandre.Skal tenne lys for dere.Jeg har masse slekt selv på oppdal og de kjenner dere.Klem fra trondheim.Hvil i fred du skjønne gutt.

  Comment by ann-kristin nordvik — May 15, 2007 @ 6:00 pm

 32. Hei Øyvind

  Er det noe jeg kan bidra med utenom penger?

  Hilsen

  TAS

  Comment by TAS — May 22, 2007 @ 10:32 pm

 33. Til familien Grøseth og Thea:
  Kondolerer.

  ØA virket som en fantastisk person. Jeg fulgte med i bloggen hans og det var trist å høre hvordan det til slutt endte.
  Sender dere varme tanker framover i tid.

  Kampen for andre fortsetter fremdeles Øivind André! :) Det ville du nok ønsket.

  Comment by Trine — May 28, 2007 @ 6:06 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar