Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Om Ø.A.

Filed under: Nyheter — admin September 29, 2006 @ 10:08 am

Hvem er jeg?

Mitt navn er Øivind André Grøseth. Jeg ble født av min kjære mor, Liv (47år) i Trondheim by, den 6/11-1984. Der bodde jeg i ca 1år, før vi flyttet til bygda over alle bygder, min kjære far, Bjørn (47år), sin hjemplass Oppdal. Her har jeg hatt en helt fenomenal oppvekst, med all den fine naturen Oppdal har å by på.

cimg4344.JPG Pappa & jeg. cimg4372.JPG Mamma & jeg.

Etter mine 9år på Oppdal barne- og ungdomskole, startet jeg på Oppdal videregående skole i år 2000, på idrettsfag. For det er idrett som har fenget meg hele tiden. Jeg har vært med på det meste kan man si. Jeg har spilt fotball i 6-7år, håndball i 2år, løpt friidrett 2-3år, kjørt (prøvd i alle fall) alpint i 3år. Så jeg skjønte tidlig at det var noe innen idrett jeg ville utdanne meg til. Etter videregående gikk jeg rett inn militæret. Der gjorde jeg min tjeneste for Konge og fedreland i idrettstroppen på Kjeller flybase. Det var et fint år! Etter militæret, bestemte jeg meg for å jobbe i ett år. Så jeg startet opp et eget murerfirma. Det ble et mega år. Så da ble det jaggu meg et jobb år til. Det var en god følelse å tjene penger igjen. Etter å tjent rundt 3000kr i måneden i militæret, var det godt å kunne legge på en null i måneden. Så ble det plutselig full stopp i Oktober 2005. Da jeg fikk påvist blodkreft. (Se historikk)

Jeg bodde på Oppdal til i år, med mamma og pappa, og mine to søstre, Camilla Therese (25år) og Gina (16år).

portretter-155.jpg Jeg, Camilla, Gina og lille Emilie foran. Camillas unge og mitt gudbarn.

I september 2006 flyttet jeg inn med min herlige kjæreste Thea Elise Walbye Gjerstad (22år), nå samboer…tilbake til Trondheim. Måtte jo nesten finne meg ei skikkelig byjente etter å ha bodd 21år på fjellet. Hehe…
Her har jeg det som plommen i egget for tiden i en splitter ny leilighet. Innredet av meg selv og Thea.

thea6.jpg Er hun ikke fin når hun sover…

Min store lidenskap her i livet de siste årene har vært den vidunderlige sporten curling. Der kan jeg med stolthet vise til meritter som: to ganger jr. Norges Mester, Nordisk mester og to ganger deltagelse i jr. VM med 5.plass som beste resultat. Og gode resultater i store internasjonale turneringer ute i Europa! Så som dere skjønner, ga jeg ikke opp idretten selv om jeg tok meg noen jobbeår i stedet for å studere idrett videre. Men det er en annen historie..

hpim0131.JPG

Nå for tiden blir det dessverre lite med curling og andre morsomme ting, da jeg kjemper en innbitt kamp mot blodkreften jeg fikk i Oktober i 2005.
Dette kan du lese om på historikk.


7 Kommentarer »

 1. Hei ØA! Topp at du har fått opp en webside hvor det går ann å stikke innom og følge med på hvordan det går. Ser du har lagt ut bildet jeg tok av deg i Pinerolo hvor du hogger med 20 centimeter - minst!

  God bedring! Så håper jeg å kunne hilse på deg om jeg kommer til Oppdal en gang før jul! Det hadde vært hyggelig!

  Comment by Joakim — December 7, 2006 @ 12:37 am

 2. Hei,d e helt utrolig å hør om historien din:)Har tenkt masse på det siden æ fikk hør det i sommer…At alt går så bra nå e bare den beste nyheten æ har hørt på kjempeleng…Ønske dæ masse lykke t videre i livet,og god bedring:)

  Comment by Gabriela — January 16, 2007 @ 2:23 pm

 3. hei

  jeg må si du har kjempet og stått på,
  du har styrke,mot og vilje.
  jeg har vært mye innpå sia di her og det er så veldig bra det du har fått til her.
  det er rørende og lese historien din om kampen mot kreften, men også gledelig får det som har vært positivt oppi alt, ikke minst at du kan kalle deg kreft fri nå..
  ønsker deg alt vel.

  Comment by kine — January 25, 2007 @ 12:14 am

 4. Kjære ØA!
  Det er gripende å lese hvordan du, Thea og din nærmeste familie takler en tøff tid på - og ikke minst vil dele dette med oss alle.
  Det er beundringsverdig og fantastisk å makte å holde humøret oppe og samtidig formidle det dere gjennomgår på en så beskrivende måte, og at gladgutten fremdeles er der.
  Vi håper inderlig at smertene blir holdt i sjakk og at drømmen om å komme deg opp i et seilfly vil bli en realitet.
  Ord blir så fattige, men tankene er hos dere alle hver dag.
  En varm hilsen fra Marte, Turid & Odd

  Comment by Turid Mogstad Bakk — May 6, 2007 @ 9:03 pm

 5. Tusen takk for all glede og og alle smil jeg har fått dele med deg og at jeg har vært så fantastisk heldig å ha blitt kjent med deg, og vært din venn. Du vil alltid være der i minner og tanker;o) Mest av alt, nå, skulle jeg ønske jeg hadde mulighet til å komme og si farvel med deg. Klemmer fra Åse Amble

  Comment by Åse Amble — May 10, 2007 @ 11:47 am

 6. Kinesisk visdomsord

  Sorg er som en trekant som dreier rundt i hjertet
  med spisser som risper. Det gjør vondt, forferdelig vondt
  til trekantenes spisser er avslitt og det bare
  er en kule igjen, som glir rundt uten smerte.
  Sorg er en prosess som tar tid, men den tar slutt.
  Hvor lang prosessen er beror på hva vi har mistet,
  hvilke ressurser vi selv har og hvilken støtte
  vi mottar fra omgivelsene våre.

  Men når gleden over det du har hatt,
  overskygger savnet av det du har mistet, når du vet
  at du aldri villet unnvært det du har tapt,
  selv om du var klar over at du en gang
  kanskje måtte gi slipp på det, da er trekantens spisser
  avslitt og kulen blir en skatt i ditt hjerte.

  Comment by Heidi — May 29, 2007 @ 7:52 pm

 7. jeg ville gjærne bare få si at jeg syns det er helt forferdelig det som har skjedd med Øyvind Andre! men etter det jeg har lest i se og hør, og etter artikkelen i dagbladet så har jeg jo forstått at han kjempet til det siste. ville bare si at jeg kondolerer med hele meg og sender mange tanker til dere!!!
  stor klem fra heidi

  Comment by Heidi — June 7, 2007 @ 6:08 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar