Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

OPPDATERING……..!

Filed under: Nyheter — Familien January 24, 2008 @ 10:08 pm

Kun en liten oppdatering fra oss, uten at det egentlig ikke har hendt så mye siden sist vi skrev.  Vi var i vikingeskipet og spillte Norgescup første helgen i januar, noe som forøvrig gikk strålende for oss,  Vi (Lag Vitnett jr. som jeg trener) gikk henn å vant turneringen, noe som også førte til at vi vant hele Norgescupen samenlagt.

Det som kanskje ga meg like mye, var å se alle som kom fra UG og SKB  (Kreftforeningens ungdomsgruppe og støtteforeningen for kreftsyke barn) og fikk prøve curling sammen med noen “viekelige” kjendiser som stilte opp sammen med dem for å gjøre en ellers tung og mørk hverdag litt lysere.                                                        Vil også rette en stor takk til Hamar curling som fikk istand dette flotte arr.  (se bilder)

Takk til Kjetil Andre Åmot, Håvard Bøkko, Even Vetten og Olav Tufte 

Hamarcurling hadde på forhånd bestemt at overskuddet skulle gå til ØA`s innsamlingsaksjon, og det ble ikke mindre enn 35000.- TUSEN TAKK!!!

OPPDALS ROCK MOT KREFT

Vi er nå godt i gang med planleggingen av arr.som skal gå i Oppdal kulturhus 10.mai  Noen husker kanskje at det var på den dagen ØA døde i fjor.  Vi har vært i kontakt med alle våre mest kjente band fra Oppdal, og de har stilt seg veldig possitiv til å stille opp på arr.  Vi snakker her om: Roph, Folowers, Bønkers, Texum, Trinity og ikke minst Erlend Ropstad m/band. Vi håper at vi kan få til en skikkelig “rocka” kveld i kulturhuset, og at det kan gi litt overskudd til innsamlingsaksjonen.

JR NM

I helgen starter  årets jr nm i curling på Oppdal.     Jr.NM var noe ØA så veldig frem til som aktiv. Jeg tror nok at han følger med oss i år også, og er veldig stolt over det vi har fått til med Vitnett jr, som han også var med som hjelpetrener for i fjor.  Det som gjenstår å se er om Vitnett jr. klarer å takle det store favorittstemplet som de har fått i år! Det får vi svar på på søndag ettermiddag………….dere som har anledning må gjerne ta dere en tur å se på!

Januar har vært en veldig bra mnd. for innsamlingsaksjonen, som sammlet har fått inn ca. 70.000 kr.  Vi i innsamlingsaksjonen setter stor pris på givergleden blandt folk, og det  viser også at vi ikke er glemt……! 

NORGE PÅ LANGS!

Det kommer stadig mennesker som gjerne vil gjøre noe for innsamlingsaksjonen, og det siste innspillet kom fra Petter Moe fra Lillehammer. Petter er en curlingkompis av ØA, og har sammen med noen kamerater tenkt å sykle Norge på langs i sommert. Han vil også prøve få til litt økonomisk utbytte av denne turen som han igjen vil gi til innsamlingsaksjonen. Et kjempetiltak, og vi kan ikke annet enn å ønske dere en riktig god tur, og så håper vi at vi kan få rapporter og bilder underveis slik at vi kan følge med dere.

Skal forsøke å ikke vente så lenge med å skrive neste gang!

Ha en fortsatt fin vinter……..

red3.jpg   red2.jpg   red1.jpg  red5.jpg


GODT NYTT ÅR

Filed under: Nyheter — Familien January 3, 2008 @ 11:42 pm

Etter et tøft, og for oss et tragisk år hvor vi mistet vår kjære Øivind Andre`, håper vi dette blir et bedre år for oss. Samtidig vet vi også at i løpet av 2008 vil det være mennesker som som vil bli rammet av det samme som ØA, og at det er noen som vil miste en søster eller bror, foreldre vil miste en sønn eller en datter, og mange som vil miste en kjæreste eller en god venn eller venninne.

Dette gjør oss både lei og trist, men samtidig gir det oss energi til å kjempe videre for å samle inn penger for innsamlingsaksjonen, og også kunne være med å bidra til at man kanskje etter hvert kan finne en løsning som tar knekken på denne forferdelige sykdommen.

Vi er veldig glade for at det finnes mennesker der ute som virkelig bidrar og som er med å gjør at innsamlingsaksjonen lever videre og at vi kanksje når målet vårt på en 1/2 million.

NOTAR besluttet at de istedet for den vanlige blomster-hilsen de gir til sine ledere til jul istedet ville gi et beløp tilsvarende dette til innsamlingsaksjonen. Dette er en “gest” vi vet de ansatte satte stor pris på, for de har selv mistet en av sine ledere i samme sykdom og vet at den kan ramme hardt.

ENOVA kuttet ut den vanlige jule-lunsjen, og ga istedet kr. 5000.- til innsamlingsaksjonen. Jeg vil tro at de også er glade for å kunne bidra med penger til kreftforskningen istedet for stappe seg full med mat, som det jo blir mer enn nok av i julen likevel.

NORGESCUPEN / VIKINGCUPEN har som tidligere nevnt valgt å gi alt overskudd fra helgens turnering til innsamlingsaksjonen. Det vil ialt være 32 lag som deltar i turneringen,og vi har blitt forespeilet et beløp på mellom 20-30.000.- FANTASTISK.

Vi (Liv,Bjørn og Gina) valgte i år å “flykte” fra julen, og tilbringte julen på Gran Canaria. Dette gikk faktisk bedre enn vi hadde håpet på, og en stor takk til de som lånte bort leiligheten sin og til de som ga oss turen dit.

Vi vil nok en gang få ønske dere alle et riktig GODT NYTT ÅR , og som ØA ville ha sagt “LEV I NUET”, for man vet aldri hva morgendagen bringer.

CARPE DIEM

Liv, Bjørn, Camilla, Gina, Emilie, Per Marius og Thea + Rocky !

20061222-010_jpg_1070026m.jpg