Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

En liten sommerhilsen fra Thea

Filed under: Nyheter — Familien July 12, 2007 @ 10:11 pm

Hei!

Etter en liten måned på jenterommet hos mamma og pappa, flyttet jeg i begynnelsen av juni hjem til Møllenberg og leiligheten igjen. Det har vært med blandede følelser, for mange av alle minnene jeg har av vår tid sammen, sitter “i veggene”. Det verste med å komme tilbake er den tomheten og stillheten man aldri klarer å forestille seg før etterpå. Jeg visste jo lenge at ØA kom til å bli borte, men at han faktisk ikke er her lenger er veldig tydelig nå.. Han laget jo alltid mye liv og fant på sprell! Jeg har felt noen tårer når jeg har ryddet i ØAs ting og klær, men minnes han også med et smil når jeg tenker på alle de fine stundene vi fikk her i hjemmet vårt. Jeg tror han også syntes det var fint å tenke på at vi hadde vårt eget og skapte oss et samliv, selv om det var litt “unormalt”:-/

Jeg tror det har vært viktig for meg å komme tilbake til leiligheten for å bearbeide tanker og følelser. Det var også viktig for meg å reise til St. Olavs og snakke med sykepleierne der. Jeg ble nok en gang tatt imot med åpne armer av englene som jobber der:) Tusen takk for alt dere har hjulpet meg og oss med! Jeg vet at noen av dere er her inne og leser…:)

Jeg har begynt i jobb igjen, men slutter til slutten av juli, for da flytter jeg til Oslo for å studere kriminologi. Det var nestevalget etter Politihøgskolen. Jeg har planer om å søke dit til neste år også, selvsagt! Å flytte til Oslo var bestemt fra i vår, en avgjørelse tatt av ØA og meg selv. Han ville følge meg dit jeg måtte dra for å studere!:)

1. august går altså turen til Oslo, nærmere bestemt Slemdal. Jeg gleder meg veldig til å komme til et nytt sted, møte nye folk, og få en litt annerledes hverdag. Etter å ha jobbet i to år skal det bli godt å stri med litt lesing, eksamen og oppgaver!:-P

Takk for all støtte jeg har fått i denne tiden; slik støtte gjør at børa blir lettere å bære..

Jeg håper dere har en fin sommer, alle sammen. Selv skal jeg på en ukes tur til Mallorca i august: en jentetur med mamma, tante og kusine. Det skal bli godt!

Hilsen fra Thea Elise (C ya!)