Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

GODT NYTT ÅR

Filed under: Nyheter — Familien January 3, 2008 @ 11:42 pm

Etter et tøft, og for oss et tragisk år hvor vi mistet vår kjære Øivind Andre`, håper vi dette blir et bedre år for oss. Samtidig vet vi også at i løpet av 2008 vil det være mennesker som som vil bli rammet av det samme som ØA, og at det er noen som vil miste en søster eller bror, foreldre vil miste en sønn eller en datter, og mange som vil miste en kjæreste eller en god venn eller venninne.

Dette gjør oss både lei og trist, men samtidig gir det oss energi til å kjempe videre for å samle inn penger for innsamlingsaksjonen, og også kunne være med å bidra til at man kanskje etter hvert kan finne en løsning som tar knekken på denne forferdelige sykdommen.

Vi er veldig glade for at det finnes mennesker der ute som virkelig bidrar og som er med å gjør at innsamlingsaksjonen lever videre og at vi kanksje når målet vårt på en 1/2 million.

NOTAR besluttet at de istedet for den vanlige blomster-hilsen de gir til sine ledere til jul istedet ville gi et beløp tilsvarende dette til innsamlingsaksjonen. Dette er en “gest” vi vet de ansatte satte stor pris på, for de har selv mistet en av sine ledere i samme sykdom og vet at den kan ramme hardt.

ENOVA kuttet ut den vanlige jule-lunsjen, og ga istedet kr. 5000.- til innsamlingsaksjonen. Jeg vil tro at de også er glade for å kunne bidra med penger til kreftforskningen istedet for stappe seg full med mat, som det jo blir mer enn nok av i julen likevel.

NORGESCUPEN / VIKINGCUPEN har som tidligere nevnt valgt å gi alt overskudd fra helgens turnering til innsamlingsaksjonen. Det vil ialt være 32 lag som deltar i turneringen,og vi har blitt forespeilet et beløp på mellom 20-30.000.- FANTASTISK.

Vi (Liv,Bjørn og Gina) valgte i år å “flykte” fra julen, og tilbringte julen på Gran Canaria. Dette gikk faktisk bedre enn vi hadde håpet på, og en stor takk til de som lånte bort leiligheten sin og til de som ga oss turen dit.

Vi vil nok en gang få ønske dere alle et riktig GODT NYTT ÅR , og som ØA ville ha sagt “LEV I NUET”, for man vet aldri hva morgendagen bringer.

CARPE DIEM

Liv, Bjørn, Camilla, Gina, Emilie, Per Marius og Thea + Rocky !

20061222-010_jpg_1070026m.jpg


4 Kommentarer »

 1. Kjære fam Grøseth,Thea og Rocky:)

  Godt å høre at innsamlingsaksjonen går så bra!!

  Håper også at dette blir et godt og bedre år for dere alle:) Dere er i våre tanker:)

  Klem fra Kristin:)

  Comment by kristin lauvås — January 5, 2008 @ 12:20 pm

 2. Kjære dere alle !

  Så fint å høre at julen på Gran Canari ble bra, selv om det nok var en annerledes jul og den første uten ØA.Samtidig ønsker jeg dere alt godt i det nye året som vi har startet på - dere fortjener det !
  Og takk for at dere minner oss på de fine ord til ØA - carpe diem, viktig å leve i dag !

  Varme tanker og nyttårsklem fra Marie

  Comment by Marie Faksvåg — January 5, 2008 @ 7:30 pm

 3. Kjære dere-alle sammen!

  Ønsker dere alle et riktig godt 2008!
  Så fantastisk at innsamlingsaksjonen er så aktiv.Gjennom aksjonen lever på en måte Øivind Andre videre.
  Håper at media fatter interesse for aksjonen-det er jo helt fantastisk det dere har klart i en svært tung periode.

  Jeg bøyer meg for bedrifter som Enova og Notar-måtter flere følge deres eksempler.
  Kristin

  Comment by Kristin R — January 6, 2008 @ 9:19 pm

 4. Ville bare si godt nyttår til dere alle. Så godt å høre at det gikk bra etter forholdene på Gran Canaria, enda jeg forstår det var en vond jul.
  Jeg har fulgt med nesten fra starten av her inne på nettsiden, og enda jeg ikke kjenner noen av dere eller Øivind Andre så må jeg si at jeg synes dere er veldig tøffe, og ØA var heldige som hadde dere rundt seg :)

  Comment by Trine — January 7, 2008 @ 9:57 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar