Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Uke 41

Filed under: Nyheter — Familien October 9, 2006 @ 7:22 pm

Heisann!
Ja da er siden oppe og går… Jeg, ØA, skal prøve og holde dere oppdatert om min egen helse tilstand i tiden fremover. For jeg vet at det er mange der ute som tenker på meg. Det setter jeg veldig stor pris, det skal dere vite!! Jeg var hos legen min i dag, og fikk mer eller mindre bare posifive svar derifra. Man kan iallefall ikke se noen leukemi-celler i blodet mitt. For selv om jeg er kreft-fri for øyeblikket, så kan det være noen stygge rakkere som ligger helt ytterst i stortåa og bare venter på og blomstre…. men den tid, den sorg! Her lever vi nå!!
Dagene mine går med på å spise mat, prøve og trene, spise, spise og spise mer mat! Målet mitt er og komme meg opp på 60kg. Det blir nok ikke med det første ser jeg… veier til dags dato 52,4kg. Det blir en spennende kamp mot kiloene…følg med videre!!

1 Kommentar »

  1. Hei ØA!!

    Wæow for en lesning, og en utolig kamp du har og er igjennom… Men en smart idè med hjemmeside slik at vi som bor litt lengre unna får fulgt med deg. (Må legge til at Hanne har reist til Canada for å jobbe på ranch, skal tipse henne om sida di så selv hun kan følge med).
    Og ja, jeg skal følge med videre :)

    Mariann

    Comment by Mariann — October 13, 2006 @ 2:27 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar