Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Børge Moen Stjern til minne.

Filed under: Nyheter — Familien September 12, 2007 @ 10:28 pm

getattachment1.jpg

Børge Moen Stjern døde den 24. august i år. Han ble 28 år gammel.

Børge fikk ALL – akutt lymfatisk leukemi – i januar 2005. Til tross for mange cellegiftkurer ville ikke kreften slippe taket.  I mars i år ble det klart at benmargstransplantasjon var eneste utvei.

Børge hadde en positiv og optimistisk holdning til livet. Han var aldri sykdommen sin. Han var seg selv og deltok aktivt hele tiden. De mange cellegift kurene hadde imidlertid tappet kroppen for krefter, og den tøffe kuren før transplantasjonen ble for hard. Han døde på Rikshospitalet før de nye stamcellene fikk begynne kampen mot de siste kreftcellene.

Børge kjente til Øivind Andrés historie, og han visste om innsatsen for å samle inn penger til stamcelleforskning. Da han døde ville familien at de som ønsket det, kunne gi en gave til innsamlingsaksjonen.

Styret er rørt og glade for slike tiltak, og sender varme tanker og en stor takk til familien i en vanskelig tid.  Det kom inn ca.100.000,-, og dette er penger som vil komme godt til nytte for de som leter etter en bedre og sikrere måte å utføre transplantasjoner på.

Tusen takk!       

   

 


1 Kommentar »

 1. Dette rørte meg veldig. Så i Adresseavisa at dere som er familien til Børge har valgt å be om penger til oastiftelse istedenfor blomster. Jeg håper dere får masse varme hilsener og støtte i denne fryktelige perioden.
  Hadde Øivind André vært her sammen med oss, ville han blitt svært glad for at det kommer inn viktige midler til bekjempelse av kreft.
  Jeg tenker på dere, både familien til ØA og familien til Børge og håper at forskningen kan intensiveres slik at flere kan få hjelp i tide. Det kan fort bli en ørliten trøst for (oss) alle som har mistet sine kjære.
  Ikke gi opp!
  Hilsen Kine (mamma’n til Thea, ØAs kjæreste)

  Comment by Kine Walbye — September 16, 2007 @ 8:51 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar