Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Uke 49

Filed under: Nyheter — Familien December 7, 2006 @ 9:56 pm

Ja da var vi i atter i en ny uke….denne uken har bestått av besøk fra min kjære mor og far. Da ble det som vanlig når vi samles, et bedre biff-måltid!! My favourite!! På mandagen var jeg og sjekket beintettheten min, siden man kan utvikle beinskjørhet av bruk av stor dose Prednisolon (kortison) over lengre tid. Prøvesvarene viste helt normale tall, men de var litt lavere enn normalt for gutter på min alder. Men ikke noe grunn til bekymring ennå. Tirsdagen var jeg til undersøkelse til hudlegen. Det gikk fint, og problemet der skal nok komme bort om en liten måned. Så da kan man vel ikke klage så mye på det heller. Tok blodprøver i dag (torsdag), HB har gått opp til 10,3 igjen. Noe som er veldig positivt og blodplatene fortsetter å stige så smått oppover de også. De lå i dag på 69.

Ellers i dag har Thea og jeg baket STORE kanelboller og vanlige boller. Dessuten har vi snekret sammen et lite hyggelig pepperkakehus. Akkurat nå sitter Thea å ser tv mens jeg jobber med mitt. Så skal vi starte med å lage julekort… Et aldri så lite juleverksted her i dag! Vekta var desverre uforandret i dag. Men jeg tenker at jula vil komme godt til nytte hvis jeg skal klare målet mitt, som er å se 60tallet til 1.jan!! Det var det gutter og jenter, ha en fortsatt fin førjulstid alle sammen!!


6 Kommentarer »

 1. Herlig, ØA!

  Ser frem til å treffes i jula!

  Comment by Pål Anders — December 8, 2006 @ 1:23 am

 2. Hei brutter…
  Tenkte jeg måtte skrive noen ord nå!
  Er på skolen og passer på en gjeng med sauer;)
  Er så lenge siden jeg har sett deg nå, må si jeg gleder meg veldig til å se deg igjen i jula. Prates jo veldig ofte men det blir litt spesielt allikevel. Gleder meg til å se de andre igjen å, siden det er en stund siden jeg har vært hjemmom.
  Vi sprækast snart, å slutt å skrem meg med meldinger får hjertebroblem av mindre:)
  Kjempe glad i deg!!!
  Klem Store søss

  Comment by store søss — December 8, 2006 @ 10:42 am

 3. Hei!
  Her oppe i Nord-Trøndelag følger vi fortsatt med på siden din hver uke,og det ser lovende ut med verdiene dine nå, både HB og blodplater,heldigvis!!Må si at vi er veldig imponert over at du er så flink til å bake(hi,hi)!!Kanelboller er godt, spesielt med melis på… Vi synes også sidene med bildene ble veldig bra; godt jobbet!Ellers er dagene før jul en tid for følelser og ettertanke.Håper dere får mange gode dager!! Hils Liv og Bjørn fra oss,vi gleder oss til å feire jul i Oppdal.
  Klem fra siw og sigrid.

  Comment by siw og sigrid — December 8, 2006 @ 1:49 pm

 4. hola kjekken:) fikk besøk av din kjære mor på tirsdag, å hun hadde med kalender. er stolt av milla jeg, kalenderen var kjempe-tøff! håper det blir solgt mange MANGE…ellers så gleder jeg meg til å se deg og thea i jula. da skal vi få feita deg opp litt mer:) klemmer fra heidi, og en klem fra nathalie:)

  Comment by heidi — December 14, 2006 @ 10:15 am

 5. Hei Øyvind!
  No går d altså rette vegen, håper d fortsetter!!

  -Ønske d og familien ei god jul og Godt nyttår!

  Vegard Fagerhaug

  Comment by vegard fagerhaug — December 14, 2006 @ 12:56 pm

 6. Heisann!
  Selv om en bor i USA, så leser en ekte opdaling OPP-avisa på nett. Og der kunne jeg lese at du er nominert som årets opdaling- så da stemte jeg på deg, jeg! Og det så jeg ganske mange andre som hadde gjort også. Flotte greier!
  Leser bloggen din titt og ofte, og det er kjempefint å kunne følge med på hvordan det går med deg. Jeg kommer innom en bitteliten tur lille julaften, for å si god jul til hele familien. Camilla sa også noe om at du kommer hjem den dagen… Så jeg holder litt til på “God jul og godt…” enda jeg.
  Stor klem fra Marianne.

  Comment by Marianne — December 14, 2006 @ 6:34 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar