Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Uke 2

Filed under: Nyheter — Familien January 11, 2007 @ 8:02 pm

Ja da var vi atter i en ny uke…. en uke uten legebesøk! Jeg går nå bare til legen hver andre uke. Så det vil si at jeg ikke har noen prøvesvar og komme med denne gangen. Eller jeg har vært FF da…men det sover jeg meg bare igjennom likevel. Så da blir det ikke så mye å skrive om det heller. :) Har heller ikke fått noe svar på beinmargsprøven jeg tok i forrige uke. Hadde vært litt ok og fått de snart. For selv om jeg ikke tror jeg tenker så mye på det, så ligger det nok i bakhodet mitt og ødelegger nattesøvnen min. Så jeg har ikke funnet på så mye “crazy-stuff” denne uken. Baket boller i dag, det er vel kanskje det mest crazy jeg har gjort.

Siden jeg da ikke har noen prøveresultater å skrive om, vil jeg gi en ekstra takk til de som kom på den så orginale ideen med å gi en donasjon til Innsamlings aksjonen istede for og kjøpe/bytte gaver med hverandre, og til de som bestemmte seg for og gi en donasjon istede for å kjøpe raketter. Det var en kjempe fin ide som jeg setter veldig stor pris på!!

Så over til noe mindre hyggelig, var til øyenlegen her om dagen. Der fikk jeg rett i min antagelse om at synet mitt har blitt svekket. Synet mitt har blitt en god del dårligere siden jeg begynnte med all den cellegiften. Det var dessverre ikke gråstær. Noe legen min håpet på. Siden det er så lett og fikse. Det hun trodde det kunne være, etter og ha sett på øynene og fått min beskrivelse på symptomer, så tror hun at jeg kan ha fått en rift på hinnen, slik at det har kommet veske inn på selve øyet. Dette skal vi finne ut på neste time. I mellomtiden får jeg bare prøve å unngå å kjøre når det er mørkt!! Jaja… dett var dett…. see ya!


3 Kommentarer »

  1. Hei.
    Vi krysser fortsatt fingre for en fin benmargsprøve!
    Jeg kjenner godt til øyeproblematikken din, i og med at dette er min jobb-spesialitet.Heldigvis har Tr.heim også veldig dyktige leger på dette feltet.
    Og som du sikkert vet, så har ikke Prednisolon noe særlig positiv innvirkning på hverken søvn eller humør.. vi får håpe du kan seponere det snart.
    Ønsker deg og sjølingan dine ei god helg!
    (Om 14 dg. skal vi til Oppdals-fjellene,vi også….)
    hilsen siw.

    Comment by siw og sigrid — January 12, 2007 @ 12:19 am

  2. jeg er så glad :)
    snakket med gry anette i dag. så sa jeg de gode nyheta til henne, så fikk hun gledes tårer. samme som jg fikk i går!
    du er så best

    Comment by Gina (søss) — January 13, 2007 @ 7:44 pm

  3. Gratulerer med resultatene etter kampen så langt ! Stå på! Så håper jeg problemene med øynene lett lar seg løse!
    Jeg skal sende mange positive tanker :)
    Hilsen fra en annen kriger

    Comment by Lindis — January 30, 2007 @ 10:50 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar