Øivind Andrés Innsamlingsaksjon

Uke 3

Filed under: Nyheter — Familien January 19, 2007 @ 7:31 pm

Ja da var vi atter i en ny uke….en uke med mye soving, soving og atter soving! Det kommer av at jeg har trappet ned så mye på prednisolen som har gitt meg en “falsk” energifølelese de siste månedene. Men med mindre prednisol tabletter kommer det flere andre tabletter. Jeg begynnte med de nye tablettene som skal ta bort litt av all den gvh`n som herjer med leveren min. Jeg fikk et spørsmål her om dagen. Det var ei som lurte på om jeg kunne beskrive helsetilstanden slik den er til dags dato. Slik som det er nå, så kan jeg kalle meg kreft-fri. Men det er heller ikke kreften som har vært det store problemet de siste 5månedene. Det er det gvh`n i leveren. For at dere skal forstå litt hvor dårlig den leveren min er så kan jeg gi et lite eksempel. For dere som har sett den amerikanske dokumentaren “Super size me”. Så vet dere at det var en som skulle kun spise McDonalds mat i 30dager. Leververdien hans (det var ALAT verdien de så på.) var på 20 når han startet. 20 er det en normal frisk person skal ligge på. Etter ca. 20-25dager hadde ALAT`n steget opp til 169, da syntes legen hans at det var uforsvarelig og fortsette med prosjektet. Min ALAT verdi i sommer var på godt over 1000. Dette er da en dødelig høy verdi. Heldigvis gikk det bra med meg da, og vi kunne starte med medisiner for å få ned verdien. ALAT verdien min denne uken er på 735, altså ennå veldig, veldig høy! Så selv om jeg nå er kreftfri, så har jeg fortsatt igjen en veldig lang vei og gå før jeg kan kalle meg frisk. Så da har dere fått et lite glimt av helsetilstanden min nå. Skulle det værenoe mer dere lurer på så er det bare og spørre. Skal få tatt noen nye bilder denne uken som blir lagt inn på neste oppdatering. Så får dere se hvordan jeg ser ut nå…. Jepp, det var alt for denne gang. Jo det var sant, for de som lurer på hvor jeg ligger ann forhold til vekta, så må jeg desverre si at jeg har stagnert litt her på 58kg. Vekta viste 58,8kgpå sist veiing! Jaja… see ya!


7 Kommentarer »

  1. Hei.
    Uff, den GVH’en er noe dritt!! Det KAN dessverre ta lang tid før den forsvinner og verdiene blir normale. Det er vel cellene som har litt tilpassningproblemer og vil “skape” seg litt..? Typisk.. ;-) Men, fra nå av ønsker vi at det bare går en vei i livet ditt, og det er oppover. Lett å si for den som ikke står med beina midt oppi situasjonen,for den som ikke klør og for den som er frisk.
    Men, jeg skjønner at du blir utålmodig. Helst skulle du ha vært HELT frisk NÅ!!
    Uansett håper vi du får ei god helg! Hils sjølingan dine.
    Klem.

    Comment by siw og sigrid — January 19, 2007 @ 10:40 pm

  2. “Litt” GVH og noen høye ALAT-verdier må vel årets oppdaling klare å vinne over. Jeg lever fortsatt høyt på Extra Extra-meldingen fra forrige uke. Håper du får lagt på deg noen kiloer slik at du klarer å bære sekken din, når vi skal ut i verden på “cancer free tour 2007″ i sommer! :-)

    Comment by Bengt — January 20, 2007 @ 12:33 am

  3. Krysser fingrene for at leveren din ordner seg snart og at du får mer energi og blir feit og god ;) gleder meg til bilder av deg!

    Comment by Therese — January 20, 2007 @ 1:18 pm

  4. Hei igjen! Din spreke okse, det er bare tøft å sove.. Du kommer til å komme deg, og bli perfekt igjen, så NO WORRIES!! Ps: Hygg dere med Emilie denne uken;)
    Linn

    Comment by linn — January 24, 2007 @ 6:14 pm

  5. hei hei øa.

    godt nytt år, litt uti det nye året nå, men men,
    jeg har hørt positivte rykter, og det gleder meg,
    at du kan si du er kreft fri er gledelig og høre.
    men noen andre vansker har du skjønner jeg, men med ditt mot og din styrke til og kjempe går nok dette bra og trur jeg,, håper det da..
    skal hilse fra min mor. vi har tenkt mye på deg gjennom helle denne tiden og vi tenker fortsatt på deg og dine ellers.
    ønsker deg alt godt og håper du har det bra!

    Comment by kine — January 25, 2007 @ 12:07 am

  6. hola kjekken:)
    ha en utmerket lørdagskveld:)
    klemmer fra heidi og hege L

    Comment by heidi — January 27, 2007 @ 11:02 pm

  7. Ganske mange som følger med på historien din ØA, du er råsterk!…..gartulerer med siste celleprøve. det er supert!
    Thea er hedig som har en som deg og du er heldig som har en som henne!
    God bedring videre!

    Comment by Anniken ( sjef i Team Githmarks fanklubb!!) — January 31, 2007 @ 4:12 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv din kommentar